Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 123
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Их, ама веднага ме почнахте Grinning... За ДК, казах каквото мисля. Не е нужно всички да сме на едно мнение, нали? Харесвам ДК, гледам го, имам и още да гледам, но си имам мнение и си сравнявам, имам това право. Нищо не съм казала за екранната двойка, нито за края, просто защото не съм стигнала дотам. Освен това никого не задължавам с мое мнение. Просто двата сериала нямат нищо общо, но на мен като зрител и любител на Къванч, по-ми харесва Сблъсък, засега.

# 646
Добро утро и от мен, прекрасни!

Значи толкова съм доволна, че най-сетне е четвъртък след почивката на сериалите, че направо взимам на Фенка тортата и я нагъвам. А каквото не успея да погълна, си го облизам да ми седи за после и да не ми го налазват.

Значи след такова чакане по- добре да са ни приготвили страхотен епизод, за тяхно добро го казвам. Днеска искам сцени на макс, игра на макс, въобще като за след дълго чакане. Писна ми вече тая диета на фрагмани и снимки...не ща кълнове и киноа, искам пържоли!

Flowers Hibiscus

# 647
Их, ама веднага ме почнахте Grinning... За ДК, казах каквото мисля. Не е нужно всички да сме на едно мнение, нали? Харесвам ДК, гледам го, имам и още да гледам, но си имам мнение и си сравнявам, имам това право. Нищо не съм казала за екранната двойка, нито за края, просто защото не съм стигнала дотам. Освен това никого не задължавам с мое мнение. Просто двата сериала нямат нищо общо, но на мен като зрител и любител на Къванч, по-ми харесва Сблъсък, засега.
абсолютно те подкрепям Wink както и за сценариите Peace
каза в едно изречение какво мислиш за двата последни сериала на Киво....
но някои дружки/Фенка Wink и Катето Wink/ са доста чувствителни на тая тема....
та моля всеки да продължава да изказва мнението си, без да си държим сметка за споделеното. Peace

Поли Hug, от фраговете и откъсите, които ни показаха си мисля, че серията ще е на ниво!!
дано и рейта е така!! Praynig Mr. Green
Дива Hug ако може да дойде да помрънка!! Joy
а ти щом искаш да ядеш цялата торта, значи си почти здрава Wink Wink

Цитат
Писна ми вече тая диета на фрагмани и снимки...не ща кълнове и киноа, искам пържоли!
Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes Peace
Фиф Hug

и една  новина от Бирсен Peace
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1088372167610388481
говори се ,че за майката на Кадир ще влиза Şebnem Sönmez

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 12:10 от Airra

# 648
  • гр. Върбица обл. Шумен

Хели, ти пък, "почнали сме" те,  Joy няма такова нещо. Руснаците казват: "На вкус и цвет товарищей нет." Peace Приемам всяка гледна точка. А пък и виждам снимката на Джесур под името ти и една от любимите ми (явно не само на мен) сцени в ДК - Киво се качва на коня... ама как само се качва...  Blush Разбрах, че харесваш сериала, а правата ти да изказваш мнения, са гарантирани, както на всички останали.  Peace Никой не го оспорва.  Naughty Аз, също както и ти, изказах мнение, позовавайки се моите права, но не съм до адресирала лично към теб. Споделих моите усещания, само това... Харесвам и "Сблъсък", но ми е малко тежичък, зодия "Риби" съм.. Wink И не си падам много по насилието (ако не го прилагам аз Joy.) Така, че не си мисли подобни неща, моля те!  Praynig Споделяй си свободно за каквото и когото пожелаеш.  Heart Eyes

# 649
Хелънче  Heart Eyes  hahaha няма нищо такова, просто исках да ти обясня защо сценария издиша на моменти, тъй като мисля, че не знаеш за смяната на сценаристите  Laughing Разбира се, че и на мен Сблъсък ми харесва повече, защо мислиш, че ще си изям обувките до довечера от нетърпение  Wink
Поли  Hug Joy Joy Joy давай, мило, цялата е за теб, че след това боледуване ...
Айре  Heart Eyes баш към този не съм особено чувствителна, да ти кажа  Laughing ама много си го харесвам.
Ууу, тази актриса много зле изглежда за майка на Кадир, очаквах някоя по-убава  Mr. Green
Тръгвам, че ще закъснея за работа  Laughing до довечера!  Hug

# 650
Душички Hug

Не съм се обидила, просто обичам да казвам каквото мисля Stuck Out Tongue Winking Eye

Фенче, не знаех, че има размяна на сценаристи. Ще видим Simple Smile

Кате, благодаря Hug
Айре Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 13:21 от helen 2605

# 651
  • гр. Върбица обл. Шумен
Айре, ако тази на снимката ще е майката на Кадир, значи, той явно ще прилича на баща си. Няма друга алтернатива. Дано и него ни покажат, че да видим... И аз тръгвам за работа...

До довечера!

# 652

Ивета, 7-ма серия ще е утре по Шоу тв, значи на бг-евентуално в петък.... Peace

Благодаря за отговора:gift_heart:

# 653
Айре, ако тази на снимката ще е майката на Кадир, значи,той явно ще  прилича на баща си  Joy Joy Joy Joy Joy. Няма друга алтернатива. Дано и него ни покажат, че да видим... И аз тръгвам за работа...

# 654
  • Ruse, Bulgaria
Последни 4 часа

# 655
Кате Joy Joy Joy,
аз баща не чакам да се появи Peace
ама той и Кузей не приличаше нито на Хандан, нито на Саами.........важното актьорите да играят добре за ролите си Peace

още един откъс от серията
сладури Simple Smile
https://twitter.com/ayyapim/status/1088423506596057089

и една кофти новина Sad
По- големият брат на знаменития актьор Еркан Джан, Йомер Джан, е бил намерен мъртъв в дома му в Бурса. Обстоятелствата около смъртта му са неясни засега. Полицията е започнала разследване.😒 Да почива в мир! 🙏🏻

# 656

Где ще намерят те такава красота за майка, че и за баща! Освен да викнат майка му и баща му да му играят като майка и баща! Joy
Ще дойдат те до моята теория за ангажираност на поколенията...Joy

# 657
Здравейте, дружки Hug! 3 часа... !

#моето семейство

2 часа... Grinning

https://twitter.com/i/status/1088451358481559553

https://twitter.com/i/status/1088466455706779649

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 18:04 от AniMae

# 658
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 За ДК/ИО чакам тези, които го гледат за пръв път,
 да споделят за финала.
 "Сблъсък" го сравнявам и търся прилики или разлики,
 с други сериали на този режисьор и този сценарист.
 Повечето от актьорите в каста са с ново амплоа.
 В известна степен, повторения от предишни роли,
 виждам в героите на Вели, Демир и Белма.
 До тук добре. За сега всичко все още ми харесва.
 Най съм доволна, че Айлин е при майка си!!!
 Много щях да мрънкам, ако не ме бяха "прочели".
 Ваканцията ми помогна и да позабравя сцените с насилие.
 Да видим от тук нататък какво следва.
 Пожелавам ви приятна вечер!!!
 Хайди!

#benimailem
#моетосемейство

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 18:14 от * Diva *

# 659
Благодаря за обобщението, Диве Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт