Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 112
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. Върбица обл. Шумен

Да е весела и спорна,
нова, чиста, благотворна!
Винаги успешна и честита,
само щастие да ни връхлита!

Весел празник!

# 106
Кате Heart Eyes Hug, Светле Heart Eyes Hug, Славе Heart Eyes Hug
Благодаря!!!

и другия ми колаж

и от сторито на Башак!!! Heart Eyes

https://www.instagram.com/stories/basakdizer/
много сняг при тях  Whistling

супер резултати за изминалата седмица в СМ Peace

първите 2 сериала-Шоу тв, АЯ Peace

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 17:10 от Airra

# 107
Честита Нова Година!

# 108
Честита нова година, момичета! 😍

На вас пожелавам здраве и благоденствие! 😍

На Къванч много успехи и щастие! 😍

Радвам се , че съм част от темата н Киво и че ви познавам, макар и виртуално!
Всички сте повече от прекрасни! 🤗

Айре 😍 ,
Чудесни колажи! 🙏

# 109
  • Plovdiv, Bulgaria
Честита, здрава и щастлива да е 2019 година!

Мили момичета,на вас,на близките ви,на любимия ни Къванч и любимите му хора пожелавам:
- да са пълни с благоденствие дните ни
- да преливат от любов душите ни
- да е жива вярата в Бог
- да ни вдъхновява надеждата
- да са мъдри решенията
- да са успешни делата ни
- да са безчет възможностите
- да се сбъднат мечтите ни
- да са здрави и живи близките ни
- Бог да ни е помощник, късметът да ни е сянка, радостта - спътник!

# 110
Честита Нова година момичета

Желая ви да бъдете здрави, много щастливи и късмета да бъде винаги с вас  Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Обичайте и бъдете обичани  lovekiss lovekiss

# 111
                                Чeстита Нова  2019г.

Дано скокът в новата година е по успешен за всички вас във всяко отношение:hugs:HeartHug
                        На прекрасния Киво  и всички около него пожелавам същото.

Ани  HeartHug ЧНГ, здраве и спокойствие ти желая...от цялото си сърце:hibiscus:

]

# 112
Здравейте и от мен, момичета! Hug
Честита нова година на всички! Желая ви здраве, щастие, хубави сериали, с които да се забавляваме, страхотни емоции, повече почивка и по-малко работа ( до ползотворните мащаби, но не повече)!

Аз пожелавам на турските сценаристи много добри идеи, на продуцентите - високи рейтинги, на актьорите - вдъхновение и проекти, в които всеки път да надминават себе си! (Всичко това го пожелавам искрено, със строго егоистични цели! Grinning)

# 113
Дружки  wavey
Алинка Heart Eyes Hug, Ире Heart Eyes Hug, Мами Heart Eyes Hug, Поли Heart Eyes Hug, Себи Heart Eyes Hug , Николета Heart Eyes Hug
благодаря ви за поздравите и пожеланията, да ви се връщат!!! bouquet

Поли Joy Joy Joy
Цитат
Аз пожелавам на турските сценаристи много добри идеи
оффф все по-трудно става Wink Wink

Шоу тв са доволни>> Wink

нямахме почти никакви снимки от НГ
ама тая усмивка ми стига Wink Heart Eyes

нали е с любимата жена до него Wink Heart

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 23:00 от Airra

# 114
Айре, Hug , и на теб да създаваш и за напред с все същия ентусиазъм все така хубави местенца за раздумка ти пожелавам!
За сценаристите - мисля, че добрите идеи ги има, но за съжаление масовата публика иска да гледа точно определени неща и когато рейтингът не върви на добре, вместо да експериментират с нови неща, залагат на сигурното с изпитани сюжети, сцени, моменти....
Например
Скрит текст:
в три не особено раздалечени във времето на излъчване сериала,  гледах любовна сцена с влюбено боядисване с валяк...абсолютно една и съща сцена! Едно към едно!  Първият път ми хареса, стори ми се романтично, свежарско и готино! Някак естествен момент на близост извън клишето! Вторият път си казах - е, не е толкова зле, можеше и да е по-добре, ама не всеки ден им идват на хората новаторски идеи за делничните прояви на чувства между героите.  Обаче на третия различен сериал, в който видях този момент, пресъздаден едно към едно с предходните, вече се отказах от целия сериал. Щом паднат до там да плагиатстват една вече одобрена от публиката сцена не веднъж, а два пъти, в рамките на година - две, значи почват да губят гласуваното им доверие от зрителите съвсем заслужено....
За щастие, с нашия сериал не очаквам такова нещо

Все пак - пожелавам им добри идеи, които да реализират по най-добрия начин, за да печелим ние - зрителите!
В тази връзка - харесва ми различният подход на сценария на "Сблъсък", нестандартните житейски и любовни истории. Никога не съм предполагала, че толкова "изстадали" парсонажи могат да започнат отново живота си благодарение един на друг и отново да си позволят да чувстват. Оценявам трудността на изобразяването на две любовни истории в рамките на толкова много житейска трагедия. Отделно от всичко харесвам нестандартния поглед, който имам като зрител към съдбите им. Дори ми харесва да не знам всичко, да ме объркват, да заплитат ситуациите и да пораждат нови въпроси, давайки отговори на предишните...

# 115
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug

Благодаря на всички мили дружки , които не ни забравиха и тази година, минаха и оставиха такива чудесни пожелания, Славе, Мами  Heart Eyes Hug да ви се връщат!  bouquet
Благодаря на Айрето  Heart Eyes за всичко, което прави за тази тема и за нас !  love001 Между другото - страхотни колажи, Айре!  bouquet
Орси, Светле ,Коте, Ники, Тони,Кети, Ани, Кате, Алинка, Себи, Поли,Терзи, Ире, Дива  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes дано не изпускам някоя - Благодаря!  bouquet
Страхотна снимка  Heart Eyes

Момчето ни лети ... Много се радвам за признанието на Шоу тв за труда му, не, че и други не го заслужават, но отбелязаха именно него! От далечната 2005 год. до днес нашия любимец не слиза от гребена на вълната, а това никак не е случайно. Заслужава всяка една награда, която е получил, влагайки толкова труд, всеотдайност и любов към професията и зрителите си  Heart Eyes
Появиха се и първите клипове за Кадир и Зейно  Heart Eyes

Хубав ден, мили мои!  Hug

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 08:36 от queen_fenka

# 116
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро във втория ден на новата година! Кафето никога не е достатъчно...

Благодаря на всички за прекрасните пожелания, за ентусиазма (браво, момичета  Hug), креативността (Айре, супер са колажите  Heart Eyes ), за вярата в успехите на нашия всеобщ любимец (Киво заслужава най-доброто, нали знаете, какво най-силно желая да му се случи  Praynig ) за подкрепата (безкористното отношение и неспиращата отзивчивост) и най-вече за приятелството, (което ни свърза и ни направи съмишленици).

Лек и ведър следпразничен ден!

# 117
Хелоуу Hug Hug
Фенче Heart EyesКате Hug/и аз това желая Praynig/ bouquet bouquet
колажите наистина ги правих с мерак Wink
и клипчетата със ЗейКад са много хубави, като изключим руските песни Laughing

Поли Hug, хареса ми как си описала нестандартния ни сюжет!
и на мен идеята-сблъсъка на 4 коли и на 4 съдби-  много ми харесва Peace
дано да продължават да ни изненадват приятно и да продължаваме да се чудим какво ще стане !
но дано да омекнат малко с вездесъщия Вели Whistling
надявам се да пусне в скоро време Айлин, че историята ще почне да омръзва Tired
мисля, че трябва да се появят нови персонажи....и някоя нова сюжетна линия Peace

за турските дизита-от това свръхпроизводство, вече почти няма човешка съдба или история, която не е разказана Tired нормално да се копират любовни сцени..........

от мен Wink
хороскоп oт моя любимец за 2019 Peace
https://xyli-leonis.com/2018/12/28/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%b … 0%b5%d0%b2%d0%b0/
https://xyli-leonis.com/2018/12/30/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%b … 0%b8%d0%b1%d0%b8/
............
Ани Hug, не е минавала скоро...липсва

хубав ден Hug
...................
от Бирсен Peace
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1080424308453900288?f … 49AT1_laMBQZNTrws
снимките за новата серия на Сблъсък, започват на 12 януари
и от рускините...... Wink
Цитат
✨Съемки сериала Столкновение возобновятся 12 января. Это значит, что проект получил финансирование на новый сезон

ще имат актьорите време за почивка!!! Wink

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 16:47 от Airra

# 118
Здравейте момиченца!

Страхотни пожелания сте отправили, благодаря ви!
Благодаря за споделените мнения!

"Сблъсък" със своето повторение на 01.01.19 е на 4 място в соц. мрежи.

Странни въпроси задават на Бирсен....Thinking

https://twitter.com/queendeniz3/status/1080432151735296000

# 119
Тони wavey
Здравейте момиченца!

Страхотни пожелания сте отправили, благодаря ви!
Благодаря за споделените мнения!

Скрит текст:
"Сблъсък" със своето повторение на 01.01.19 е на 4 място в соц. мрежи.

Странни въпроси задават на Бирсен....Thinking

https://twitter.com/queendeniz3/status/1080432151735296000

тая па.... Tired Hands Thumbsdown

Башак беше постнала едно видео
10 години работа с Дениз за АЯ Peace/предимно/

може да видите кои сериали и филми са стайлинговали
та по тоя повод, имам 3-ти лайк от нея Heart Eyes bowuu/за мой коментар Wink/

утре #HadiBeOğlum по Фокс Peace
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1080433532898631681

Полии Hug, нали се чудеше какво да гледаш, че да не се преработиш още в началото на 2019?? Wink
мятай го!!! Wink
по-кратък е от една дизи серия Peace
тук 👉 HD https://my.mail.ru/mail/evavili/video/3/141.html
и тук 👉HD https://vk.com/club113691288?w=wall-113691288_175282

Джем с Мелиса-ново

Сомера-декември
най-обсъждан канал -Шоу тв

Алперен е на ски

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 15:51 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт