Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Гости Hug, ще ми е интересно дали ще ти хареса сериала, като изгледаш всички серии Peace
много съм чувствителна по темата Joy Joy
Фенче Heart Eyes Joy Joy
ууу слагам голяма чаша, че нещо ми е  Tired днес Wink

e давай и клипчето и със ЗейКад де, щом е хубаво Peace
пък и какво значение има, че аз точно не харесвам Blush

Ранини днес е постнала съобщение от Марс-дистрибуторите на филми, заради които стана конфликта
https://twitter.com/raninimanini/status/1080733191273623553
дано да е за добро!!

ВК чета следното>>
Цитат
✨ Фильм Джема Йылмаза "Черные комедии" выйдет на экраны Турции 18 января. Конфликт с прокатчиками улажен
как го превеждаш второто изречение???
и Джем Й. беше бойкотирал, заради новия си филм............

ааа и още нещо Mr. Green
ново дизи в четв. от февруари-по ТРТ
Скрит текст:
Сериал "Единое сердце" выйдет в эфир с 21 февраля и будет идти по четвергам.
TRT1 представит на экраны новый молодежный сериал "Единое сердце". Сериал расскажет историю жизни молодых хоккеистов.

американките са направили  много хубава публикация за Тойгар!! Peace
https://www.kivancnorthamerica.com/single-post/2019/01/02/Toygar … lLl5Xbpipzfl81eus

Heart Eyes

# 136
Айре  Heart Eyes а, те това е кафе, тешекюлер  love001
https://vk.com/feed?z=video461808877_456239372%2Fde00f0e15e6acd8 … -123508620_323821
Конфликтът с дистрибуторите бил уреден, така си го превеждам. Може би и Ранини пише за това, ким билир  newsm78
А, дано! И това за премиерата на 11 . 01 да се окаже истина  Praynig Praynig Praynig
Новото дизи ... не знам дали ще си намери публика по това време  newsm78 Ще се разбере  Wink Но, няма опасност да го спрат щом е по ТРТ, за тях рейтинга не важи  hahaha

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 13:53 от queen_fenka

# 137
Айре  Heart Eyes а, те това е кафе, тешекюлер  love001
https://vk.com/feed?z=video461808877_456239372%2Fde00f0e15e6acd8 … -123508620_323821
Конфликтът с дистрибуторите бил уреден, така си го превеждам. Може би и Ранини пише за това, ким билир  newsm78
А, дано! И това за премиерата на 11 . 01 да се окаже истина  Praynig Praynig Praynig
Новото дизи ... не знам дали ще си намери публика по това време  newsm78 Ще се разбере  Wink Но, няма опасност да го спрат щом е по ТРТ, за тях рейтинга не важи  hahaha

надявам се тия дни да има вече новина за премиерата Praynig Praynig както на ДжЙ.
те двата филма бяха насрочени по едно и също време
дано да е януари....иначе ще намирише на проблем Whistling

...........

рейтинг в СМ за декември newsm10

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 15:49 от Airra

# 138
Айре  Heart Eyes силно се надявам, ако наистина са разрешили проблемите си  Praynig
Аууу, супер! Другия месец на второ  Praynig Peace
Днес какво ли ще дават на мястото на Сблъсък  newsm78 Трябва да проверя, голяма скука  Laughing
Аха, ще повтарят 5 серия . Значи може и по-рано от 24. 01 да ни дадат 7 серия  newsm78 Praynig

Цитат
Кыванч и море понимают друг друга с полуслова

Или с богатого улова. Какой рыбак откажет себе в удовольствии похвастаться добычей. Как видно на снимке, предновогодняя рыбалка в районе Чанаккале была очень удачной. Между прочим, фото в инстаграм разместила заботливая Башак Дизер, приписав, что теперь на вечер есть рыба. Новый год все семейство Татлытугов провело дома за праздничным столом. И еще одна хорошая новость. Проект Столкновение продолжает свою жизнь на экране, для чего актеры приступят к съемкам уже 12 января. Количество серий не оговаривается. также под вопросом остается и судьба героя Исмаила Демирджи (Галип) У него договор только на 6 серий. Что дальше пока неизвестно.

Joy Joy Joy Joy

Какво да направя, все още само подругите правят клипове  Wink

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 17:47 от queen_fenka

# 139
Ире, добре си наминала и успех на изпитите Simple Smile! Наистина сега ти е най-хубавото време - малко стресово, но неповторимо (и след това ти липсва Wink!

Гости, благодаря Simple Smile! Честита Нова година и на теб, много здраве и късмет!

Айре, хубави новини си ни донесла Hug!

Фенче, така е - коя рибка ще се откаже Wink Joy Аз не бих... Wink

Цитат
Кыванч и море понимают друг друга с полуслова
Или с богатого улова. Какой рыбак откажет себе в удовольствии похвастаться добычей. Как видно на снимке, предновогодняя рыбалка в районе Чанаккале была очень удачной.

И Мелиса и Алперен са сладки Joy!

Ох, неотразим...!!!

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 00:41 от AniMae

# 140
Здравейте, момичетаа!
Айре, Фенче, Ани, Себии, Али, Кате, Кети, Тони, Диве! Как сте, сладуркиии....Hug

Ире, завиждам ти,честна дума! На мен студенткият живот ми мина като миг, вече 4 години страдам за него, защото "работният" живот ми е тежък, муден, еднообразен, но за сметка на това изключително натоварен и отговорен!

Днес работната ми година почна скучно, дано да е такава и занапред, защото миналата ми приключи с работа като за цяла армия хора. Иначе казано, миналата година ми приключи само с работа и Къванч (ама на тв).... И тъй като тази почна без много работа и без Къванч, очаквам да продължи с малко работа и Къванч на живо Grinning

# 141

Здравейте мили мои момичета:hugs:HeartHug

Извинете!  Изоставих ви по причини , които надявам се ще уважите.Таблета ми с който имах връзка с децата ми се заключи и аз бях аут...от това по-голям ужас за мен няма.Сега всичко е ОК но аз се сдобих с херпес зостер:confused:

Така като гледам важно е ....
   Ири Hugб да си вземе изпитите , за  да е активна, когато му дойде времето!:stuck_out_tongue_winking_eye:
Expressionless
    ПОли Grinning  все така да ти е скучно:confused::blus
    Ани:revolving_hearts:

Фенче.....ами...HeartHeart и ще си пия кафето всяка сутрин ,когато няма опасност  да закъснея за работа.

Айре HeartHug  , а теб си те обичам , защото си такава , каквато си1!

На тези ,които съм пропуснала се моля за извинение:hugs:

Ако някой емотикон не се появил на място предвидено от мен моля за извинение.Винивна е НОВАТА ВЕРСИЯ....AstonishedFlushedImp
   Само се притеснявам да не ни се простуди момчето.Много серии в "Сблъсък " го чакат!!!!!

Трябва му енергия за предстоящите серии  Елчин  ...

# 142
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте мили мои момичета:hugs:HeartHug

Извинете!  Изоставих ви по причини , които надявам се ще уважите.Таблета ми с който имах връзка с децата ми се заключи и аз бях аут...от това по-голям ужас за мен няма.Сега всичко е ОК но аз се сдобих с херпес зостер:confused: 

Привет, Себи, притесни ме... Наистина ли е херпес зостер или е херпес симплекс? Зостерът е много опасен.
Отговори ми, моля те!

Момичета, ще пиша малко по-късно...

# 143
Себиии Hug, чудех се къде изчезна....... помислих, щото няма кафета от Фенка Joy Joy Joy
Скрит текст:
бързо и леко да ти минава  Hug
 spoko spoko spoko
Кате Hug
Скрит текст:
не е чааак толкова страшна, неприятна е....но се лекува Peace

Ани Hug, аз обаче не виждам снимките ти, мила Blush

Поли Hug
Цитат
Иначе казано, миналата година ми приключи само с работа и Къванч (ама на тв).... И тъй като тази почна без много работа и без Къванч, очаквам да продължи с малко работа и Къванч на живо Grinning
скромна сиии Joy...ама иншаллах да имаш тоя късмет Wink Wink
да ти е спорна годината, с не много работа и благосклонни шефове!!! Wink

Фенче Heart Eyes, според мен ще е на 24.01- 7 серия Peace

в ТТ има ужасно много коментари с хаштаг #hadibeoğlum  #Crazy #Crazy
естествено позитивни и похвални! Simple Smile

и още подобни..... Wink
не знам дали ще ви излезе нещо с тоя линк
https://twitter.com/hashtag/hadibeo%C4%9Flum?f=tweets&vertic … ault&src=hash

Hands Plus1Hands V

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 22:11 от Airra

# 144
  Kate Hugмного ти благодаря за вниманието:heart:

Скрит текст:
Аз си го имам отдавна и зная с какво да го атакувам -Aciklovir i Zovirax ung. Имам ли стрес и той се появява.Пък и имам доктори около мен. Вече се справих с проблема .... с таблета  и съм ОК !

Сега вече се вълнувам от Демир.
Интересен персонаж .Живял и  израснал на улицата и наясно с прийомите  на подземния свят ще е силЕн противник и то с юридическо   образование на Керем , Джемре  пък и за Кадир.
Кадир е вече един вид защитник на Керем ,прие го в дома си , пък и той вече предпочете  неговия дом пред този в който се мотае "адвокатът " му.

Не намерих Демир , Керем е....

Айре:hugs: обичам си го кафенцето на Фенчето Revolving Hearts  даже и студено.

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 23:02 от sebilMM

# 145
  • гр. Върбица обл. Шумен
Момиичета, погледах  си Джесур и Сюхан. Много ми липсват... Cry Не мога да поставя в папка "Минало" ДК
и двойката Къванч-Туба. Wink Липсва ми и не знам дали така ще ми подейства новата - Къванч-Елчин.  Thinking

Себи,

Скрит текст:
и аз имам този вирус, но е лабиален. Дори в момента, заради грипа, ми се появи на долната устна. Аз си купувам Фенивир-крем, че е малко по-евтин.

Айре, прекрасно е, че ХС се харесва!

И тези много ми харесват...

Лека!

# 146
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за пожеланията, за споделеното,
 за колажите, снимките и за инфото!!!
 Не нося новини.
 В "моето кино" все така си седи
 датата 31.12.2019 г. за Организето 2.
 А трябваше днес да съм го гледала вече.
 Сблъсък не съм го започнала още от началото,
 но до 24-ти ще стане.
 Не знам защо са избрали тази вечер
 да повтарят 5-ти епизод.
 Имам въпрос за 4-ти и го обсъждах тук.
 Ако се сещате писах за "Karşını Kolla"
 и правих различни тълкования, но не ми се получи.

Та зададох въпрос - Какво означава "Karşını Kolla"?, под съответния клип в YT
 и днес имам отговор, който не цитирам, но може да го видите >>>

Та ще ми е интересно, когато имате време
 и ако се връщате на старите епизоди,
 или ако прочетете нещо някъде,
 да пишете по въпроса.
 А сега за връщане на цветовете нещо красиво >>>

Благодаря и за последните 4 поста!!!
 Лека!!!

# 147
Момиичета, погледах  си Джесур и Сюхан. Много ми липсват... Cry Не мога да поставя в папка "Минало" ДК
и двойката Къванч-Туба. Wink Липсва ми и не знам дали така ще ми подейства новата - Къванч-Елчин.  Thinking

ами няма нужда да ги поставяш в папка минало, всичко хубаво си има край, но е чудесно , че има интернет и можеш да се връщаш към  тях , когато си поискаш Peace
едва ли ще имаш подобни емоции с Кадир и Зейнеп
там нещата са доста по-сурови....не са за любителите на силно романтични сценарии.... Wink
просто приеми, че това е следващата роля, следващото предизвикателство на любимия ти актьор Wink и му се радвай Peace
нямам търпение да гледам Къванч в комедията като Саръ Сарухан.....
за мен това е да рискуваш, да предизвикваш себе си, да се доказваш в различно амплоа, да бягаш от утъпкания път на любовните драми/ревейки или гледайки любовно Mr. Green/
и ХС беше нещо различно за него Peace
и КСШ беше нещо различно.....
та Давай Киво, продължавай да се самопредизвикваш!!! thumbsup

и аз гледам ДК в момента, но повече се кефя на СЮ....ами по-изпипан е!!!

Дива Hug, ще погледна по-внимателно това, което си споделила Peace
супер гифчета bouquet

лека Hug

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 23:30 от Airra

# 148
   В темата съм заради Киво!
   Отдавна харесвам Елчин.
   Едва ли не откривам Онур.
   Радвам се ,че в сериала ги има и тези двамата.

Това според мен прави "Сблъсък" силен сериал.Всеки герой си има фенове , а това са гласове за рейтинга от който ни зависи  удоволствието.
   Дива:hugs: харесван светлинните ти  постове.Някой ме  успокояват , други ме стягат ,но във всички случаи въздействат.

Лека нощ.

# 149
  • София
 bouquet Не знам кога ще дават следващия епизод, но има да си чакаме и да си повтаряме едно и също. Да знаете, че аз си го гледам отново. Изтеглих го, сигурно знаете, че го има  DT .в Онази вечер го започнах, снощи гледах 2, утре ще гледам 3 и т.н.  И таман докато го науча наизуст ще започнат следващите епизоди.
В останалото време гледам Джесур и Кузей.
Приятна вечер ви желая.
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт