Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 128
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
ашк!! loveuuu Kissing Heart Two Hearts

и каква мъжкарска захватка!!! Wink Crazy Crazy

Букет е имала РД

Фенче Heart Eyes, ти почна ли ги сериите отново??

лека вечер от мен Hug

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 21:58 от Airra

# 166
Айре Heart точно с такава снимка ми подсигуряваш спокоен сън.Flowers Hibiscus
ашк!! loveuuu Kissing Heart Two Hearts

и каква мъжкарска захватка!!! Wink Crazy Crazy

Лека нощ:hugs:

# 167
Айре  Heart Eyes напълни ми душата с тази снимка, мноооого сладки! Обичам ги тези двамата бе Heart Eyes

Себи  Heart Eyes лекинка!  Hug
Не съм още ... утре мисля да ги започна, че днес скиторих  Laughing
Искам скоро да го видя в този вид на премиерата на Организето  Praynig

Лекинка!  Hug

# 168
Добрутроо Hug

няма нищо интересно тая сутрин...........
та малко от фенките на Кивовите колежки Wink
в една от групите на Туба-ВК
има въпрос за любима двойка
и най-посочваните са СюДжес Peace...и Аси
https://vk.com/feed?section=likes&w=wall-121564141_131715

а пък в групата на Елчин са такива сладурки Simple Smile
да ти е кеф да ги четеш/за разлика от ТуКитата Mr. Green Close/

сложили са новината за хубавия рейт на ХС
със страхотни коментари към нея
https://vk.com/feed?section=likes&w=wall-169284035_42521

щом и за Башак пишат хубави неща, има надежда за подружките Joy Joy Joy

снощи минах и през темата на Елчин и ЛпН, тук Wink
и бях така Shocked Shocked
то вярно,че хората гледаме различно и имаме различни вкусове
Скрит текст:
ама да кажеш за Сблъсък- въртят на едно място, дъвчат и предъвкат, темпото било яваш, яваш, тегавост и скука #Crazy #Crazy
ееее друго си е уникалните сюжети и динамика в разните му Птички и Ябълки, че и Ашка Mr. Green Joy Joy Joy
всъщност всеки да си гледа, каквото му харесва Peace

хубава събота!!! Hug

# 169
  • Плевен / София
Добрутроо Hug

Скрит текст:
ама да кажеш за Сблъсък- въртят на едно място, дъвчат и предъвкат, темпото било яваш, яваш, тегавост и скука #Crazy #Crazy
ееее друго си е уникалните сюжети и динамика в разните му Птички и Ябълки, че и Ашка Mr. Green Joy Joy Joy

Здравейте момичета
Благодаря за прекрасното кафе на Айра Heart и не се ядосвай...както се казва "на вкус и цвет...товарищ нет...."...

# 170
Добрутроо Hug

Скрит текст:

Здравейте момичета
Благодаря за прекрасното кафе на Айра Heart и не се ядосвай...както се казва "на вкус и цвет...товарищ нет...."...

Гости Hug wavey
ааа не се ядосвам Wink
гледам си любимеца...харесва ми новото му дизи...радвам се, че си партнира с Елка....та всичко е точно Wink

# 171
Привеет!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes благодаря за прекрасното кафенце!  bouquet Ето и от мен, повечко няма да ни навреди  Wink

Много са готини мамашките, фенки на Елчин, да  Peace Не са злобни като ТуКи- та, които не пропускат да плюят по всеки, който не е Туба  Mr. Green  и най-важното - не са обсебени от ЕЛБАР манията  Mr. Green следят си Елчин във всичките и проекти и се радват на колегите и. Докато тук в мамата положението е различно, фенове са на самия сериал, не на Елчин. Те не обсъждат изобщо новите и проекти, явно не ги вълнува тя самата. За това и не ги чета, нищо ново и интересно, най - малко ме вълнува какво прави Боре и с коя е Laughing Както каза и Гости  Hug wavey вкусове всякакви  Peace
Никакви новини няма, да ... тези три седмици ще е скука  Wink

Хубава събота!  Hug

# 172
                  Здравейте на всички и най - вече на кафеджийките .Макар и късно кафе бол  Stuck Out Tongue Winking EyeJoyHug

Като няма новини има много моменти от последната серия ,която май не сме разнищили'
                   Аз лично усещам тази тема като много интелигентна и коментира всички детайли във всяка серия  и във
                   всички възлови моменти.
                   Опитах се да насоча вниманието към другата двойка  Д/К и персонажа около тях но не се получи.
                   Ще изчакам спокойно всички да си починат от празниците и от другата седмица да ги почваме ,:stuck_out_tongue_winking_eye:  /и това ,ако нормален емотикон за леко намигване здраве му кажи/

Приятен ден:hibiscus:

# 173
Фенче  Heart Eyes thumbsup bouquet
Себи Hug, аз ти отговорих какво мисля за Джем -Кер Wink
сега си почивам от Сблъсък.........
но мисля в следващите 2, 3 седмици да си направя преговор на най-любимите ми моменти Peace

уууу какъв кеф за котката на Фе Wink Wink
https://twitter.com/FahriyeBurak_ar/status/1081528598182400001

Хазал е оставила коментар към поста на Башак Wink

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 16:47 от Airra

# 174
Здравейте!

Влюбени Къванч и Башак, много им се радвам.

Скрит текст:
Но, вярно че хората сме различни и виждаме нещата по различен начин. И честно казано  не съм аз човека, който ще определя кой какво и къде ще чете, но ми стана някак неприятно насмешката , която прочетох тук и някак лично се почувствах засегната. Може би защото драмата и насилието ми идват в повече в Сблъсък затова и не ме грабна, колкото и да съм пристрастна, това не ме прави по малко фен на Къванч и  Елчин. Не искам повече да развалям атмосферата в темата, дано сте ме разбрали правилно. Peace
Бъдете здрави!

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 15:27 от Slawena

# 175
Здравейте!

Влюбени Къванч и Башак, много им се радвам.

Скрит текст:
Но, вярно че хората сме различни и виждаме нещата по различен начин. И честно казано  не съм аз човека, който ще определя кой какво и къде ще чете, но ми стана някак неприятно насмешката , която прочетох тук и някак лично се почувствах засегната. Може би защото драмата и насилието ми идват в повече в Сблъсък затова и не ме грабна, колкото и да съм пристрастна, това не ме прави по малко фен на Къванч и  Елчин. Не искам повече да развалям атмосферата в темата, дано сте ме разбрали правилно. Peace

Бъдете здрави!

съжалявам, че си се почувствала така Blush
Скрит текст:
но наистина бях искрено учудена, като прочетох определенията за един толкова динамичен и интересен сериал.......
да, драмата определено е в повече!!! Peace
но аз си падам по драми Wink напоследък и по по-екшън сериали-примерно като Чукур Peace
и по много добра актьорска игра!!!!
не харесвам турските романтични комедии, тъпи са ми Tired/с изкл на Статуса/
таа всеки да си гледа каквото му е на сърце Peace
а на мен Къванч Heart Eyes ми е на сърце най-вече, където и да играе Wink

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 15:39 от Airra

# 176
Айре Heart чета всичко от теб и зная, че ми отговори, и ми се иска и сценаристите да наблегнат малко повече на романтиката .Не лигавата , а сериозната  за каквато има почва в "Сблъсък".Многото  драми, побои ..гадости ,подлярщина мисля че ще отблъснат зрителя.

Скрит текст:
  Колкото до котешката история -те имат две мъжка и женска .Фе гали момчето и виждаш ли как реагира на ласките и.Благодаря ти.Flowers Hibiscus

Мисля  ,че зная кой ще победи на шаха. Smirk

# 177
Айре Heart чета всичко от теб и зная, че ми отговори, и ми се иска и сценаристите да наблегнат малко повече на романтиката .Не лигавата , а сериозната  за каквато има почва в "Сблъсък".Многото  драми, побои ..гадости ,подлярщина мисля че ще отблъснат зрителя.

Скрит текст:
  Колкото до котешката история -те имат две мъжка и женска .Фе гали момчето и виждаш ли как реагира на ласките и.Благодаря ти.Flowers Hibiscus

Peace
ооо и аз искам нещо по-така, по-романтично, по-мило, по-любовно...дано, дано да има скоро....след като почне сериала де Wink Praynig Praynig
а котарака на Фе ме разтопи........ аз съм коткарка Wink

и Бирсен е отразила КБТ
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1081576709378301952

приятна вечер Hug

# 178
Здравейте и от мен, момичета!
Нещо взе да ми липсва новата серийка... Не е хубава маркетингова стратегия да оставяш зрителите чак толкова дълго без сериал...но...какво да се прави....
Как върви уикендът? Има ли именици? Аз утре съм поканена на два именни дни, понеделник на още два, а във вторник аз съм рожденик, та май няма да имам време да тъгувам, но от сряда почвам преговор, решила съм го!

Хубава вечер, момичета!

П.С. мен ме привлече точно драмата и динамиката в този сериал, а дойдох като непристрастен зрител по отношение на Къванч и донякъде на Елчин. Тук обаче ме глабнаха с умението си да пресъздадат точно тези зрели, емоционално обременени и силни роли!

# 179
   И нещо новичко ..само да има кой  да ни каже за какво иде реч?

И двамата сладури в страхотна приятелска обстановка.

Общи условия

Активация на акаунт