Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 137
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
 Нали това е мотото на сериала -  сблъскаха се не коли, а съдби.  Точно тези четирима човека караха колите в катастрофата.

# 586
  • Чужбина

харесва ми, че м/у Джемре и Керем май се зараждат романтични чувства

И аз това чакам. Не съм предполагала, че ще ги харесам един до друг, но Алперен направо ми взе акъла с играта си в тоя сериал. Много добра метаморфоза. От лошия брат в Ямата ... добре се превъплъти в прекрасно добро момче с такава трагична съдба.

Мелиса ми харесва също в положителна роля. Красавица е! Обожавам косата й.

# 587
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ето това не ми стана ясно:  Що за обръщение е това към махленците: Само, че аз имам едно условие. Хубаво ни набийте. За да забравим всички наши болки. Набийте ни така, че да забравим всички, които ни предадоха. Нека днес забравим. Днес е нашият ден. Направете ни щастливи.
Пребийте ме така, че днес да забравя , че си нямам никого. Това искам. От цялата си душа това искам.Искам да забравя, че си нямам майка. Това искам.
Така ме пребийте, че да положа глава ето тук и да не мога да стана.Така, че отвсякъде да потече. Но, гледайте да не мога да стана на крака. Ако стана, всичко, което виждам ми действа много силно.
Не ми давайте да стана на крака. Не го допускайте. Ако го направите, тогава аз ще ви пребия така, все едно вие сте виновни за всичко, което се случи.
Керем :И аз искам същото. Набий ме така силно Якуп, че да забравя всичко, което ме накара да преживея.  Ако е някакъв опит за насъскване - нещо не ми е точно.

Адаш, аз бих го казала така (по нашенски):

- Хайде де, елате! Елате ни набийте! Направете ни кефа! Елате, но при едно условие - хубаво ни набийте. Тъкмо да забравим болките си, да забравим предателите... Сега му е времето, тук му е мястото. Нямаме какво да губим. Обаче, докато ме биете, гледайте да ме довършите, че ако оцелея, аз ще ви пребия така, както се пребиват предатели.
- Хайде, Якуп и аз това искам! Пребий ме, че да забравя какво ми причини.

# 588
  • Ruse, Bulgaria

# 589
  • AMS
 Дружки, на всички ви, и на Синан,
 сърдечно благодаря за всичко споделено!!!

# 590
Синан, мерси!!
страхотни нови снимки
особено тая Heart Eyes

харесва ми, че м/у Джемре и Керем май се зараждат романтични чувства

И аз това чакам. Не съм предполагала, че ще ги харесам един до друг, но Алперен направо ми взе акъла с играта си в тоя сериал. Много добра метаморфоза. От лошия брат в Ямата ... добре се превъплъти в прекрасно добро момче с такава трагична съдба.

Мелиса ми харесва също в положителна роля. Красавица е! Обожавам косата й.
мда, много голяма разлика с ролята му в Чукур Peace

Фенче Heart Eyes, Инката дойде след мен, когато даваха СЮ по бтв Peace

Кате Hug, анджък Wink

Дива, супер!! bouquet
.........
ЧРД на Седефче Heart Eyes
да е щастлива и успешна!

Башачка се разхожда пак в Лондон...
https://www.instagram.com/p/Bs8UyaIFkCM/
интервюто с нея.....малко ще го забавя

лека вечер от мен Hug

# 591
Ето това не ми стана ясно:  Що за обръщение е това към махленците: Само, че аз имам едно условие. Хубаво ни набийте. За да забравим всички наши болки. Набийте ни така, че да забравим всички, които ни предадоха. Нека днес забравим. Днес е нашият ден. Направете ни щастливи.
Пребийте ме така, че днес да забравя , че си нямам никого. Това искам. От цялата си душа това искам.Искам да забравя, че си нямам майка. Това искам.
Така ме пребийте, че да положа глава ето тук и да не мога да стана.Така, че отвсякъде да потече. Но, гледайте да не мога да стана на крака. Ако стана, всичко, което виждам ми действа много силно.
Не ми давайте да стана на крака. Не го допускайте. Ако го направите, тогава аз ще ви пребия така, все едно вие сте виновни за всичко, което се случи.
Керем :И аз искам същото. Набий ме така силно Якуп, че да забравя всичко, което ме накара да преживея.  Ако е някакъв опит за насъскване - нещо не ми е точно.

Адаш, аз бих го казала така (по нашенски):

- Хайде де, елате! Елате ни набийте! Направете ни кефа! Елате, но при едно условие - хубаво ни набийте. Тъкмо да забравим болките си, да забравим предателите... Сега му е времето, тук му е мястото. Нямаме какво да губим. Обаче, докато ме биете, гледайте да ме довършите, че ако оцелея, аз ще ви пребия така, както се пребиват предатели.
- Хайде, Якуп и аз това искам! Пребий ме, че да забравя какво ми причини.

Кате  Hug newsm10 smile3521
Синан  Hug страхотни снимки!  bouquet
Знаех си ! Ето, че и за Оскар е номиниран Бохемска рапсодия и то в цели 5 категории  Shocked Peace
https://brianmay.com/queen/queennews/queennewsjan19b.html#33
Айре  Heart Eyes казаха ми, че са го качили в Замунда вече  Peace
 Laughing клип с музиката на Джемре и Кузей , обаче е готин  Peace
https://vk.com/sanguclub?z=video-169284035_456240261%2F4c89bcbcc … l_wall_-169284035
Айре  Heart Eyes ясно  Wink
ЧРД на Седефче!  bouquet Здрава, щастлива и все така обичана!  Heart Eyes
Лека вечер и от мен, гледам си Джесур, после Кузей  Laughing

# 592
  • София
   И аз така  - гледам Джесур и после Кузей. Обаче откакто дават Джесур до 21.30 държа копчето в ръката си и непрекъснато превключвам програмите, да не изтърва нещо. Сякаш не съм ги гледала по не знам колко пъти и двата филма. Хаха.
  Ама как да пропусна такава красота? Няма как.

# 593
Те ме теее... отново  Mr. Green
Не смогнах да изгледам 4ти епизод понеже се налага да съществувам и извън сериала  Crossing Arms
От изгледаното до тук заключението ми е че:
1. винаги се връщаш в началото, без значение колко време е минало;
2. живота може да те смачка така, че просто да наведеш глава и да чакаш следващата кофа помия, напълно обезверен;
3. парите винаги те правят друг човек, притежанието им или искането да ги притежаваш изкарва от теб най-лошото на което си способен, без значение колко добре е скрито;
4. или си майка като Зейнеб, или си като тази на Керем (демек не си);
5. когато ти се случат лоши неща или ставаш Вели, или Кадир;
6. по-лесно е да си затваряш очите дори когато пред теб стой откровена лъжа, отколкото да търсиш истината...
Като цяло сценаристите ни представят истории, които под една или друга форма се случват и в реалния живот.

Толкова размисли и страсти от мен за тази вечер.

Лека да ви е !  bouquet Heart Eyes

# 594
  • Чужбина
Много ми хареса това, което е написала Фифилота. Благодаря!

Да, сценаристите показват в една сбита форма неща, които малко или много се случват в реала на почти всички хора.

# 595
  • гр. Върбица обл. Шумен
Те ме теее... отново  Mr. Green
Не смогнах да изгледам 4ти епизод понеже се налага да съществувам и извън сериала  Crossing Arms
От изгледаното до тук заключението ми е че:
1. винаги се връщаш в началото, без значение колко време е минало;
2. живота може да те смачка така, че просто да наведеш глава и да чакаш следващата кофа помия, напълно обезверен;
3. парите винаги те правят друг човек, притежанието им или искането да ги притежаваш изкарва от теб най-лошото на което си способен, без значение колко добре е скрито;
4. или си майка като Зейнеб, или си като тази на Керем (демек не си);
5. когато ти се случат лоши неща или ставаш Вели, или Кадир;
6. по-лесно е да си затваряш очите дори когато пред теб стой откровена лъжа, отколкото да търсиш истината;
7. Когато решиш да правиш "нерегламентиран" секс, отиди на хотел;
8. Ако търсиш адвокат и единственият свободен е Селим Гюр, по-добре се защитавай сам.
9. Не можеш да търпиш детето си? Вели е твоето спасение.
10. Преди да се включиш в боя, изчакай сигнала на Кадир: "Хайдиии!"
11. В някои случаи е по-добре да си обръснеш главата, отколкото да си изрусиш косата.
12. Ако Галип е твой баща, по-добре да си половин сирак.
13. Ако си от лошите, преди да  влезеш в боя, провери дали Кадир е наблизо.
 Joy Joy Joy Joy Joy
и т.н.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 23:42 от Екатерина Кузманова

# 596
Кате, уби ме!  JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

№ 7  и № 11 ще ги запомня и за живота занапред!
(То аз до извода за изрусяването съм стигала вече и по емпиричен път, ама ...друго си е така систематизирано)....JoyJoyJoyJoyJoy

Лека на всички, Фифи - прекрасен коментар!
Синан - снимките са.....трепач! Разхолопа ми се сърцето ! По-полека, че вече превалих тридесет и една, не съм като на двайсет....JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 597
Поли  Hug Hug
Катееее, край душо набарахме се!!! Ти си от моите! Обикновено коментарите ми са в твоя стил, ама викам чакай да си мина протоколно па после как си знам  Mr. Green Mr. Green

Все забравям да вметна, че и Алперен са го изучили на "евалЯ брадър" , запазена марка на Кузей  Laughing Laughing

# 598
Поли  Hug Hug
Катееее, край душо набарахме се!!! Ти си от моите! Обикновено коментарите ми са в твоя стил, ама викам чакай да си мина протоколно па после как си знам  Mr. Green Mr. Green

Все забравям да вметна, че и Алперен са го изучили на "евалЯ брадър" , запазена марка на Кузей  Laughing Laughing

ааа Катя много рядко си позволява твоя стил Wink
ама й се получава де Joy Joy
а па ти ме изненадА, след 4 години, много сериозна си станала...ама то е било като за първо впечатление Laughing
и на мен ми хареса коментара!!

Поли Wink
много хубави Heart Eyes

лекинка Hug

# 599

ааа Катя много рядко си позволява твоя стил Wink
ама й се получава де Joy Joy
а па ти ме изненадА, след 4 години, много сериозна си станала...ама то е било като за първо впечатление Laughing
и на мен ми хареса коментара!!

Айре, моя стил си е просташки, ама ти си го обичаш нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (ей тоя зеления как ми липсваше)

Сериозна съм я! Нали съвсем скоро одъртях още малко  Laughing И все пак вие с Фенка си ме знаете, ама да не ме разбират и другите каква съм баш от вратата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт