Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 132
  • 741
  •   1
Отговори
# 600

ааа Катя много рядко си позволява твоя стил Wink
ама й се получава де Joy Joy
а па ти ме изненадА, след 4 години, много сериозна си станала...ама то е било като за първо впечатление Laughing
и на мен ми хареса коментара!!

Айре, моя стил си е просташки, ама ти си го обичаш нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green (ей тоя зеления как ми липсваше)

Сериозна съм я! Нали съвсем скоро одъртях още малко  Laughing И все пак вие с Фенка си ме знаете, ама да не ме разбират и другите каква съм баш от вратата  Laughing
не е просташки, а майтапчийски Wink
недей да плашиш хората Naughty Joy Joy
а тебе си те ловкам..... въпреки, че отдавна не се бяхме чували Wink Heart Eyes

Хайдиии
 smile3524

# 601
Добро утро!  Hug Hug Hug

Инче  Hug  newsm10 smile3521 страшен коментар избаца, ейвалла!  Peace Лелее, как ми липсваше ти, скицо!  Heart Eyes
Кате  Hug  Joy Joy Joy ауууу, отнесе ме, браво къз!  Peace
Сега остава и Зизка да се върне и ще настане такъв купон hahaha
Още 1 ден ... чакам я с такова нетърпение тази серия след всички снимки ... май май ще си получим и малко романтика най-сетне  newsm78

Хубав ден!  Hug

# 602

Добро утро bouquet

Фенче Heart Eyes благодаря ти и тази сутрин за черното , силно , но вече студено кафе  Wink Laughing, Така се получи ,защото с много голям интерес и възхищение прочетох постовете  на Катетата Hug Hug, а този на Фифи bouquet ми показа ,че дори когато сюжета на сериала е изпълнен с драми и бъхтеници  чувството за хумор и реалност са безценни  smile3508

Да , романтика ше има
Добро утро!  Hug Hug Hug
 и малко романтика най-сетне  newsm78

Страхотна е сцената , очаквам я с нетърпение утре вечер.Почти съм сигурна ,че няма да има думи ,ще има чувства и то силни.Завръща се доверието и нуждата да са един до друг,Кадир прегръща вече с две ръце и склонената му глава и лявата ръка са вече малко по- интимни Laughing

Приятен и спокоен ден Heart Eyes

# 603
Добро утро на всички Hug
Фенче, благодаря за кафенцето Simple Smile

Аз да си кажа - мисля си, че къртицата е един от екипа на Кадир, с черна брада и коса, все е с Адем... Не го знам как се казва, ама на няколко пъти все пита къде е Кадир и какво става.. Neutral Face

Остана ми малко от 6-та серия, обаче ми е жал за Галип Frowning1... Да, не е свестен човек, ама... Disappointed

Благодаря за снимките и инфото Hug

# 604
Здравейте! Simple Smile
Има ли 7ми епизод от 1ви сезон с бг субтитри качен някъде?
Благодаря!

# 605
Гюнайдън къзлар!
Фенчето метнала кафе, има надежда да оцелеем и днес.
И ся искам да ви питам некое друго въпросче  след като до посред нощите опатках и 5 епизод.

Първо на първо сметам да прекратя мандата на Елчин. Ареса ми много в първите епизоди обаче какво наблюдавам сега: отвлякоха детето - стоун фейс; видя Кадир след 100 год - стоун фейс; скача по веждите на Вели - стоун фейс, с две думи ни на живо се смее, ни на умрело реве - кой на къде тя е все стоун фейс. Размърдай я тая физионимия бе джанъм...
Малко се разочаровах като показаха, че Вели е бил мръсно ченге. По неписани закони във всеки злодей има по нещо добро и обикновено след някаква много голяма драма стават гадняри, ама той май си е такъв по дифолт. Тая сцена, в която гръмна партньора си - е останав в шах!
Тоз Демир чок мазеееен бе, ама чооооок. Бляк!
И последно - тва недоразумение на природата Белма - с тия джуки тип кокоши гъз и с фразата "Шегуваш ли се" и с тва врещене - начииии като зема едно дръво... баш ми е като Златка Райкова когИ се мъчи да се прави на ЕнтелЕгенция... Майкооооууу

Айди малко да поработя и пак ще досаждам.
Лек ви ден :*

# 606
Добро утро към ден, момичета!
Усещате ли приближаващия четвъртък???? Grinning

Нямам търпение да видя как ще си гушне Зейнеб детенцето и как после Кадир ще си я гушне нея! Много е сладичко това Айлинче, не знам вие как смятате, ама на мен ми е едно много миловидно сладурче..

Фифи, аз лично Вели в началото исках да го реабилитирам - да му дадат шанс сценаристите да се покае по някакъв начин. След ретроспекцията обаче ( като видях какъв е бил в миналото) вече се надявам както случайно се сблъскаха четирите съдби на главните, така още по-случайно да му падне някоя тухла на главата или да го тресне някоя светкавица...Или да го самоубие полицията след дълго преследване...Знаете, стават такива неща! Какво да се направи...

Не искам да ме сметнете за лош човек, обаче не мога да се стърпя и ще ви призная, че познавам (служебно) един дето много прилича на Демир и работи почти същото като него. Актьорът има една такава физиономия, като изливана по калъп за злодей. Спирам, че да не ме прочете някой, да се припознае и да взема да изчезна така изгледала едва 6-ти епизод.

Хубава сряда, точно преди четвъртък!  Grinning

# 607
Добро утро към ден, момичета!
Усещате ли приближаващия четвъртък???? Grinning

Нямам търпение да видя как ще си гушне Зейнеб детенцето и как после Кадир ще си я гушне нея! Много е сладичко това Айлинче, не знам вие как смятате, ама на мен ми е едно много миловидно сладурче..

Фифи, аз лично Вели в началото исках да го реабилитирам - да му дадат шанс сценаристите да се покае по някакъв начин. След ретроспекцията обаче ( като видях какъв е бил в миналото) вече се надявам както случайно се сблъскаха четирите съдби на главните, така още по-случайно да му падне някоя тухла на главата или да го тресне някоя светкавица...Или да го самоубие полицията след дълго преследване...Знаете, стават такива неща! Какво да се направи...

Не искам да ме сметнете за лош човек, обаче не мога да се стърпя и ще ви призная, че познавам (служебно) един дето много прилича на Демир и работи почти същото като него. Актьорът има една такава физиономия, като изливана по калъп за злодей. Спирам, че да не ме прочете някой, да се припознае и да взема да изчезна така изгледала едва 6-ти епизод.

Хубава сряда, точно преди четвъртък!  Grinning

Поли  Hug

Относно Вели - винаги търсим човещинка в хората, такава ни е природата. Вярваме, че и в най-лошия има малко добро. Но явно са решили той да е зъл от до.
А за Демир - за съжаление и аз познавам такива в реала. Това е работата с парите както бях писала в друг пост. Такива хора дават всичко, за да се издигнат, а като се издигнат правят всичко възможно да се задържат на върха. И за по-лесно се оправдават, че "живота на улицата" ги е направил такива.
Но пък Демир правилно го каза на Якуб - разликата между тях е само един мозък (и 1 перхидрол  Mr. Green) Тъжно, но факт.

P.S. Поли, много ми хареса "да го самоубият"  Joy Joy Joy

# 608
Фифи, права си, така сме устроени....

И аз така подходих отначало към Вели - казах си "Абе, не може да е толкова лош".... Обаче той ми счупи злобометъра!
А по принцип имам доста висок праг на толерантност към сериалните злодеи!

# 609
Хелоуу Hug
айде още едно кафе, да има Wink

Фенче Heart Eyes, Себи Hug

Ивета, 7-ма серия ще е утре по Шоу тв, значи на бг-евентуално в петък.... Peace

Хел Hug....честно и на мен ми стана малко мъчно за Галип, ама аз съм си такава жалостива.
мда, може и тоя да е къртицата.... Peace

Инче Hug
хахах мина си в твоя стил Joy Joy
Елка Heart Eyes за мен е супер, навсякъде ми е много убедителна Naughty
да, Вели се оказа мръсник и подлец Whistling
а Белма, не я отразявам много Wink`
ще ти покажа нещо, което ще ти хареса
чакаме първия филм-комедия, в която Киво играе
виж го какъв е шемет Joy
https://www.youtube.com/watch?v=p3l7RS8tckE

от ВК- чета тая новина-
⚡ В сряда ще се състои среща между турските продуценти и мениджърите на компанията Mars Cinema Group с цел разрешаването на възникналата криза в кинопазара на страната. В резултат от кризата беше отложено пускането на най-очакваните филми тази година "ОД2", "Реджеп Иведик" и "Чернa комедия". След приемането на новия закон продуцентите искат от дистрибуторите своята част равна на 7 милиона продадени билети. Ако не постигнат съгласие и дистрибуторът не отстъпи, продуцентите ще пуснат филмите си заобикаляйки традиционните канали за разпространение (т.е. в други кинотеатри и в Нетфликс)

Поли Hug, усещаме, и още как Wink
голяма си скица, добре, че махна фамилията от никнейма си, че като нищо да си останеш само с 6-та серия Joy Joy Joy
Айлинчето е много сладко дете и много хубаво играе, двете със Елчин са страхотни като майка и дъщеря Heart Eyes
а ти оздравя ли вече?

хахах това не е за изпускане Joy Joy
много мераклии да имитират Кадир Адалъ
вижте го... Wink
https://twitter.com/KT_Fans/status/1087993573499461632

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 11:57 от Airra

# 610
Айре, джанъм  Hug

Абе още не съм я уволнила Елка, но ми е на прицел  Naughty

Обаче много ми аресва турската полиция  Laughing във всеки сериал тва жалби, тва арести - днеска има жалба, утре няма. И едно текучество през затвора - куфарчетата не могат да си починат.

# 611

голяма си скица, добре, че махна фамилията от никнейма си, че като нищо да си останеш само с 6-та серия Joy Joy Joy
Айлинчето е много сладко дете и много хубаво играе, двете със Елчин са страхотни като майка и дъщеря Heart Eyes
а ти оздравя ли вече?

Айре, обмислям и името да махна Grinning Grinning Grinning
Хубаво ме съветваше мъжа като си правих регистрацията да се пиша я Първолет, я Евстати...ама аз, не че не... Ще дойда на неговото накрая!  Другият ми вариант беше нещо по-така като "Kralitza_Paris_maina.town994" - кой ще ме разгадае? Ние тука всички сме принцеси и кралици и само в краен случай - графини...
ама скучното в мен надделя!

Скрит текст:
Иначе се оправям, благодаря! Но, учудващо след една седмица все още съм нито болна, нито здрава....Не знам каква е тази настинка, но е адски упорита!

# 612
Абе чудя се аз кой пропуснах, а то Мерал.
Абе мамицата и на тая  #Cussing out smile3512
Как жално я гледаше Керем... и как спокойно и говореше... Ако съм на негово място, а съм рипнала, а съм я сбила  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 613
# 614
Скрит текст:

а ти оздравя ли вече?

Айре, обмислям и името да махна Grinning Grinning Grinning
Хубаво ме съветваше мъжа като си правих регистрацията да се пиша я Първолет, я Евстати...ама аз, не че не... Ще дойда на неговото накрая!  Другият ми вариант беше нещо по-така като "Kralitza_Paris_maina.town994" - кой ще ме разгадае? Ние тука всички сме принцеси и кралици и само в краен случай - графини...
ама скучното в мен надделя!

Скрит текст:
Иначе се оправям, благодаря! Но, учудващо след една седмица все още съм нито болна, нито здрава....Не знам каква е тази настинка, но е адски упорита!

опасна си  Joy Joy Joy
Скрит текст:
добре, че се оправяш!
ами наблегни сега на природни илачи Peace

Фиф Hug
Мералката и русия жираф са си един за друг Joy Joy Joy

видя ли трейлъра на филма???

.................
готино селфи
Синан Peace

от профила на сериала Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 14:05 от Airra