Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Добър вечер, дружки Hug

Аз изгледах всичко и мога да кажа само 1 - УНИКАЛЕН филм. Тежък много, но изключително увличащ и спиращ дъха... А финалната сцена на 6-ти епизод.... - без думи съм Close.
Вели е луд. Абсолютен психопат. В никакъв случай според мен няма начин да е влюбен или да се влюби в Зейнеп. Той иска всичко, което Кадир обича, иска да използва и най-малкото зрънце светлина в живота му, за да го загаси и да му отнеме всичко. Има два вида лоши хора - като Галип и като Вели. Жал ми беше много за Галип, въпреки, че ги заряза и беше отговорен за понататъчните събития, но той обича дъщеря си и Зейнеп, тръгна към тях, въпреки предупрежденията на Кадир. Докато при Вели - прошка и добрина няма. Малко странно, но образът му ми е адски интересен, улавям се, че искам да разгадая какво се крие в душата му и защо е такъв, при все че семейството му е било добро...
Кадир.... Кадир оттук насетне много ще страда. Сякаш досега малко му беше DisappointedDisappointed Relieved.. Къванч е невероятен в ролята и не мога да не отбележа, че трагичните образи като Кузей, Кадир му отиват и се справя перфектно... Невероятен е Heart Eyes
Всъщност мен Керем също ме вълнува... Признавам, гледам заради Къванч , т.е започнах заради него, но сега искам да знам какво ще се случи с Керем и Вели. Луда съм, нали? Rolling Eyes

# 631
  • Чужбина

Всъщност мен Керем също ме вълнува... Признавам, гледам заради Къванч , т.е започнах заради него, но сега искам да знам какво ще се случи с Керем и Вели. Луда съм, нали? Rolling Eyes

Тц ... ако си, то не си единствена. Аз гледам заради Керем основно.

# 632
Добрееее.... добре!
След Хелън и аз ида да метна един лек коментар на 6ти епизод.
Още гледам на Х от последните сцени...
Признавам, че ме копнаха баш как си требе, предвид количеството изгледани дизита, просто ме забиха.
Да хубаво е да гледаш сълзливи сапунки с хепи енд и да си викаш що па и на мене не ми се случи така.
Ама по-хубаво е хем да гледаш НЕЧОВЕКА Къванч, хем да си мърдаш мозъка (и то много!)....
Изникнаха ми към 5 млн. въпроса в тиквата, но викам да ги резюмирам.
Сега хем Вели влачи крилата ненормално много, толкова ниско падна, че е под миньорите и копае още, хем се оказва, че тая работа с наркотиците е било само с цел пари, което е една идея по-лесно за приемане. В този ред на мисли, скромното което съм прочела по темата казва, че човешката психика е необятна и неразгадаема. Да, сега ще кажете, че в крайна сметка той сам погуби семейството си, но пък как се чувстваш и какво става в малката ти душичка, когато видиш целия ти свят на пода под формата на кайма за кюфтета?!
Че съм луда, луда съм, но и вие ще го признаете след като кажа, че по-скоро оправдавам Вели, отколото Мерал. Аргументи от сорта на "израснах в лош квартал" и "винаги съм била бедна" да си ги завре....знаете къде.
И аз се вълнувам какво ще стане с Керем. Болна съм на тема справедливост и ако развият нещата така, че поне едно нещо да случи нормално при него ще съм много доволна.

НавлезнАх много в дълбокото и мисля да не ви отегчавам повече, но наистина сериала ме остави без думи (което е крайно нетипично за мен)  Laughing Laughing Laughing
Всички имаме нужда от малко романтика и непременно ще се появи такава, ама айде стига вече и заживели щастливо. Крайно време е да видим нещо различно от "обичат се, ама не могат да се вземат, щото на стрина Дана шурея всъщност е баща ми" или "набихме всички, оженихме се и така до края на света"!

Майкоуууу.... улях се  ooooh! ooooh! ooooh!

(Нямаше ли ограничение за броя знаци за такива като мене?!

# 633
Ани Hug, радвам се да те видя Wink
Хел Hug, що да си луда, образа, съдбата на Керем и играта на Алперен са много увличащи.
Кате Hug
така ни е залепил, че няма отлепяне Whistling
а клипчетата на Анна са уникални Peace

Себи Hug това е за теб Simple Smile
https://twitter.com/ShowTV/status/1088148862806704129

Фенче Heart Eyes, оооо това не го знаех, че тая Мелиса е сестра на Ефеджан....вярно, че имат една и съща фамилия Peace

Фиф Hug, продължавай да се оливаш Wink Peace
ама сериала предразполага!!!

тая вечер даваха прекрасната серия в Искрите..... Heart Eyes
та с това клипче, приятна вечер Hug

ще ми липсва Киво по тв-то... още малко и свършва..... Confused

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 21:47 от Airra

# 634
Ми ето като се саморезюмирам и забравям важните неща. Пропуснах да кажа, че всъщност ми е жал за Зейнеб. Галип беше охлюв и дори много жестока, понесе съдбата си. Но Зейнеб е жива и трябва да живее с това убийство, на нейната съвест ще тежи.

# 635
Ми ето като се саморезюмирам и забравям важните неща. Пропуснах да кажа, че всъщност ми е жал за Зейнеб. Галип беше охлюв и дори много жестока, понесе съдбата си. Но Зейнеб е жива и трябва да живее с това убийство, на нейната съвест ще тежи.

така е.... Sad Sad
обаче не можеш да отречеш, че в последната сцена с убийството, Елчин се справи много добре Peace
Скрит текст:
ако кажеш обратното.... и ще те bash bash Wink

# 636
Цитат на: Екатерина Кузманова link=topic=1083170.msg38094431#msg38094431 date=15482673
Уникален, няма друг като него  Heart Eyes
[video

Фенче, разрева ме с този клип, бе, жена! Cry Страхотен е! Ах, този Киво! Повечето от показаните превъплъщения ги познавам, но пак и пак ги преоткривам. Колкото и пъти да преговарям проектите му, винаги се впечатлявам отново и отново... Според мен, това е магията на Къванч Татлату - като перманентно лепило е. Докоснеш ли го, няма отлепяне, оставаш си там завинаги, няма друга опция. Не знам дали при мен това се дължи на емоционалната ми природа или вродената ми емпатия, но наистина така ми действа Киво. Дано не съм единствената, че ако е така, ще се наложи да "поговоря" със ... себе си.

[/quote]

Кате  Hug  newsm10 smile3521 Перманентно лепило   thumbsup tooth
Споко, бе джанъм, нали виждаш, че не си сама  Wink Кивоманията е много заразна болест, малко успяват да се излекуват от нея  hahaha Е, срещат се и имунизирани  Mr. Green
Себи  Heart Eyes wavey И мен много ме вълнува как ще се приемат един друг Айлин и Кадир  Peace
Хел  Heart Eyes радвам се, че успя да ни настигнеш и че ти хареса толкова много сериалчето ни!  Peace Много хубав коментар, съгласна съм с теб за Вели и Галип  Peace  Е, що да си луда, и аз започнах да го гледам и продължавам да си го гледам заради Киво естествено, великолепен е и в тази си роля, май и тя ще стане емблематична като ролята на Кузей, като гледам какво става в ТТ  Laughing , пък  и историята на Кадир и Зейно ми е най-интересна, честно казано, но ме вълнува съдбата на всички около тях , особено на Керем, сериалът е страшно интересен именно с преплитането на тези различни съдби Peace
Фифка  Hug машалла!  Laughing  Все така се уливай  thumbsup
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet Тази вечер и двете серии и на ДК и на СЮ са великолепни  Heart Eyes И на мен много ще ми липсва Киво по тв -то ... скоро и двата ни сериала свършват  Sad ама всичко хубаво си има край ...
Вече официално потвърдена информация  Peace Дано и много други страни го закупят  Peace

Лека вечер и от мен!  Hug

# 637
     Е ....Айренце  Heart Eyes, много ти благодаря  Hug

Наистина нашият сериал е много стойностен и многопластов  ,затова ни е залепил и то яко  като  с  леполо . за екрана , а за утре  не ми се мисли  Laughing Hug

Е на това му казвам аз сериал ,който се помни ,защото има всичко- екшън , драма, романтика..

Тръгваш да гледаш заради Патрона/ненадминат/а се заглеждаш и в другите герои и ги заобичаш.
Ако това не е сериала на сезона -здраве му кажи!

newsm46 ,а вас ви Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 22:13 от sebilMM

# 638

така е.... Sad Sad
обаче не можеш да отречеш, че в последната сцена с убийството, Елчин се справи много добре Peace
Скрит текст:
ако кажеш обратното.... и ще те bash bash Wink

Въх, доживях и ти да агресираш  Mr. Green Mr. Green
За спорта съм готова да споря с теб  Sunglasses Sunglasses Sunglasses, ноооо признавам, че се раздвижи. Това се искаше от нея.
Пак казвам, че като цяло не я харесвам, но в този епизод показа много добра игра.  Peace

# 639
Добро утро Hug

Черпя ви кафе, ама без снимка, че през телефона не мога да сложа Grinning

Фифи, абсолютно съм съгласна за Мерал. Опитват се да я покажат, че все едно обича Керем, ама йок, не вярвам... Това нейното е чисто предателство, а и знаем как се приема при тях изневярата Angry
Сцената с Вели, лежащ на пода, умиращ и малката Айлин с най-чистата душа на дете, която го спаси, ми се е забила в мозъка... Той я гледаше и говореше за нея с някаква любов, не мога да мисля, че е било по други причини и че това е влизало в плановете му за Кадир... Тоя човек до някаква степен е бил трогнат, да, жесток е адски много, но тия противоречия в характера му са толкова много, че се обърквам.
И друго ще призная - сценария е много по-интригуващ за мен от Искрите на отмъщението... Не че той е лош, но някак тук съдбите са толкова омешани и неразгадаеми, че само чакам със затаен дъх следващия епизод. Нашите сериали не на светлинни години, на милиарди разстояние са.

# 640
Добро утро!  Hug Hug Hug Най - после дойде и нашият ден!  Peace

Хел  Heart Eyes  wavey  благодаря за кафето, ще си го представя, имам богато въображение  Wink bouquet
Ще сложа едно и от теб!  Peace

Тази сцена с Вели и детето беше невероятно силна, да. И аз мисля, че малката Айлин събуди нещо в сърцето му ... Даже се страхувам, че прекалено се привърза към нея, да видим като му я вземат какво ще предприеме.
Изобщо не сравнявам сценариите на ДК / това заглавие Искрите на отмъщението ме потриса  Mr. Green / тъй като нямат нищо общо, жанра е съвсем различен. И неговия сценарий си беше супер, докато Едже не си замина и не дойде кукувицата Елиф Усман, която направи полиция и прокурор толкова тъпи, а Реза гений  Laughing Промени образите на всички тотално, Джес го направи мистър Тамам, избели татко Тахсин, а Сюхан превърна в неврастеничка  ooooh! И въпреки всичко сериала пак си е много хубав , не случайно го номинираха за ЕММИ, историята беше интересна, заслужава си гледането дори само заради актьорския каст, мнооого добри, а и  на невероятно място бяха снимките , красив сериал с прекрасна екранна двойка Peace

Нямам търпение да видя какво са ни приготвили довечера!  Peace

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 10:12 от queen_fenka

# 641
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро!  Hug Hug Hug Най - после дойде и нашият ден!  Peace

Хел  Heart Eyes  wavey  благодаря за кафето, ще си го представя, имам богато въображение  Wink bouquet
Ще сложа едно и от теб!  Peace

Тази сцена с Вели и детето беше невероятно силна, да. И аз мисля, че малката Айлин събуди нещо в сърцето му ... Даже се страхувам, че прекалено се привърза към нея, да видим като му я вземат какво ще предприеме.
Изобщо не сравнявам сценариите на ДК / това заглавие Искрите на отмъщението ме потриса  Mr. Green / тъй като нямат нищо общо, жанра е съвсем различен. И неговия сценарий си беше супер, докато Едже не си замина и не дойде кукувицата Елиф Усман, която направи полиция и прокурор толкова тъпи, а Реза гений  Laughing Промени образите на всички тотално, Джес го направи мистър Тамам, избели татко Тахсин, а Сюхан превърна в неврастеничка  ooooh! И въпреки всичко сериала пак си е много хубав , не случайно го номинираха за ЕММИ, историята беше интересна, заслужава си гледането дори само заради актьорския каст, мнооого добри, а и  на невероятно място бяха снимките , красив сериал с прекрасна екранна двойка Peace

Нямам търпение да видя какво са ни приготвили довечера!  Peace

Привет, момичета!  bouquet  Фенче, цитирам целия ти пост, защото харесах всичко в него - от кафето с божурите до прегърнатите Джесур и Сюхан.  Peace Това е сериал за болката от миналото, за любовта в настоящето и за мечтите в бъдещето. Героите са замислени такива, че техните действия да доведат точно до такъв финал. Гледахме ли го? Гледахме го. Не се отказахме. Обсъждахме ли го? Обсъждахме го. И продължаваме да го обсъждаме. Защо го правим? Защото, по един или по друг начин, ни е докоснал. Дали щяхме да харесаме ДК повече, ако сценарият беше друг, никой не знае. Аз лично въобще не искам да знам. Защото съм удовлетворена, от това, което видях. И още гледам, а минаха години... Дребните сценаристки недоразумения, преекспонирането на някои персонажи, въобще не могат да ми променят усещанията за играта на героите. Киво и Туба бяха прекрасна двойка, която никога няма да забравя. Благодарна съм на тези, които са подготвили каста. За мен, актьорският състав е избран абсолютно удачно и си изпълни задълженията перфектно. Всички мои познати, които следят сериала, са във възторг. Разпитват ме, вълнуват се и очакват с нетърпение финала, (а същевременно съжаляват, че краят му наближава).

Лек ден!

# 642
Привет дружки Hug
дойде и четвъртъка и срещата ни със 7-ма серия на Сблъсък!!

Фенче Heart Eyes, Хел Hug, Кате Hug

сценарият на Сблъсък е по-дълбок и сериозен, но това не прави ДК по малко любим-най-вече заради главната двойка Heart Eyes

много сладурско клипче с Киво, Елка, Алп и Мелиса!!! Simple Smile
https://twitter.com/lodismh1/status/1088180442220716045

и нещо от ИГ
https://www.instagram.com/p/BsVoGQijuGs/?utm_source=ig_share_she … shid=bfcf0s0dcihl

Хайдиии, чакаме ви!!! Wink

# 643
Добро утро, момичета!

Айде и от мен едно кафенце да ви е хубав деня!

Фенче, Кате, Айре  Hug Hug
Хелънче  Hug относно Вели и Айлин - и мен тази сцена ме накара да мисля, че въпреки че сега е едно жестоко куку, изначало не е лош човек. Както и разкриването на работата с наркотиците - и тя ме навява на същата мисъл.

# 644
Цитат
Това е сериал за болката от миналото, за любовта в настоящето и за мечтите в бъдещето. Героите са замислени такива, че техните действия да доведат точно до такъв финал. Гледахме ли го? Гледахме го. Не се отказахме. Обсъждахме ли го? Обсъждахме го. И продължаваме да го обсъждаме. Защо го правим? Защото, по един или по друг начин, ни е докоснал. Дали щяхме да харесаме ДК повече, ако сценарият беше друг, никой не знае. Аз лично въобще не искам да знам. Защото съм удовлетворена, от това, което видях. И още гледам, а минаха години... Дребните сценаристки недоразумения, преекспонирането на някои персонажи, въобще не могат да ми променят усещанията за играта на героите. Киво и Туба бяха прекрасна двойка, която никога няма да забравя. Благодарна съм на тези, които са подготвили каста. За мен, актьорският състав е избран абсолютно удачно и си изпълни задълженията перфектно. Всички мои познати, които следят сериала, са във възторг. Разпитват ме, вълнуват се и очакват с нетърпение финала, (а същевременно съжаляват, че краят му наближава).
Кате  Hug newsm10 smile3521 И около мен всички много го харесват и им е страшно интересен! И обичат двойката Джесур - Сюхан  Heart Eyes
Айре  Heart Eyes bouquet
Абсолютно!  Peace
Много са ни сладки четирите сладурчета, наистина  Heart Eyes Подбират каста на Кивовите сериали винаги перфектно, поне за мен е така.  И за това си ги гледам по много пъти и се наслаждавам на играта и историите  Peace
Фифка  Hug  Ууу, днес кафенцата са ми точнУ!  bouquet Ще се разбере що за човек ще се окаже Вели в крайна сметка, никой не е изцяло добър или лош, та и в него трябва да има нещо човешко  Wink
Хубав ден и до довечера пред екраните, на първия ред сме  Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт