Аз изгледах всичко и мога да кажа само 1 - УНИКАЛЕН филм. Тежък много, но изключително увличащ и спиращ дъха... А финалната сцена на 6-ти епизод.... - без думи съм
. Вели е луд. Абсолютен психопат. В никакъв случай според мен няма начин да е влюбен или да се влюби в Зейнеп. Той иска всичко, което Кадир обича, иска да използва и най-малкото зрънце светлина в живота му, за да го загаси и да му отнеме всичко. Има два вида лоши хора - като Галип и като Вели. Жал ми беше много за Галип, въпреки, че ги заряза и беше отговорен за понататъчните събития, но той обича дъщеря си и Зейнеп, тръгна към тях, въпреки предупрежденията на Кадир. Докато при Вели - прошка и добрина няма. Малко странно, но образът му ми е адски интересен, улавям се, че искам да разгадая какво се крие в душата му и защо е такъв, при все че семейството му е било добро...
Кадир.... Кадир оттук насетне много ще страда. Сякаш досега малко му беше

.. Къванч е невероятен в ролята и не мога да не отбележа, че трагичните образи като Кузей, Кадир му отиват и се справя перфектно... Невероятен е 
Всъщност мен Керем също ме вълнува... Признавам, гледам заради Къванч , т.е започнах заради него, но сега искам да знам какво ще се случи с Керем и Вели. Луда съм, нали?
, радвам се да те видя 

Страхотен е! Ах, този Киво! Повечето от показаните превъплъщения ги познавам, но пак и пак ги преоткривам. Колкото и пъти да преговарям проектите му, винаги се впечатлявам отново и отново... Според мен, това е магията на Къванч Татлату - като перманентно лепило е. Докоснеш ли го, няма отлепяне, оставаш си там завинаги, няма друга опция. Не знам дали при мен това се дължи на емоционалната ми природа или вродената ми емпатия, но наистина така ми действа Киво. Дано не съм единствената, че ако е така, ще се наложи да "поговоря" със ... себе си.
Перманентно лепило
Е, срещат се и имунизирани
И мен много ме вълнува как ще се приемат един друг Айлин и Кадир
Тази вечер и двете серии и на ДК и на СЮ са великолепни 

,а вас ви