Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 378

 • 36 595
 • 738
 •   1
Отговори
 • Пловдив
 • Мнения: 26 135


 

Енгин Акюрек, "Най-добър актьор" 2015 - МФД Сеул


Енгин Акюрек "Най-добър актьор" 2015, Номинационен медал ЕММИ

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ
ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ

(1 eп)  (2 еп)  (3 еп)  (4 еп)  (5 eп)  (6 еп)  (7 еп)  (8 еп)  (9 еп)  (10 еп)  (11 еп)  (12 еп)  (13 еп)(14 еп)  (15 еп)  (16 еп)  (17 еп)  (18 еп)  (19 еп)  (20 еп)  (21 еп)  (22 еп)  (23 eп)  (24 еп)  (25 еп)  (26 еп)  (27 еп)  (28 еп)  (29 eп)  (30 еп)  (31 еп)  (32 еп)  (33 еп) (34 еп)  (35 eп)  (36 еп)  (37 еп) (38 еп)  (39 еп)  (40 еп)  (41 еп)  (42 еп) (43 eп)  (44 еп)  (45 еп)  (46 еп)  (47 еп)  (48 еп)  (49 еп)  (50 еп)  (51 еп)  (52 еп)  (53 еп)  (54 еп)  (55 еп)  (56 еп)  (57 еп)  (58 еп)  (59 еп)  (60 еп)  (61еп)  (62 еп)  (63 еп)  (64 еп)  (65 еп)  (66 еп)  (67 еп)  (68 еп)  (69 еп)  (70 еп)  (71 еп)  (72 еп)  (73 еп)  (74 еп)  (75 еп)  (76 еп)  (77 еп)  (78 еп)  (79 еп)  (80 еп - Финал)


ЕДИН СНИМАЧЕН ДЕН ЕНГИН - ИСТОРИЯ НА УСПЕХА
АКО БЯХ ОБЛАК с български субтитри

Karayılan/Черната змия - с български субтитри
ВАЖНО: НА КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА-ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ.


ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 19:17 от mariana51

# 1
 • Стара Загора
 • Мнения: 159
Честита нова тема! Нека я изпълним с положителни новини,най- вече за нов проект на Енгин.И още веднъж-Честита Нова година.Да е успешна за Енгин и всички нас!

# 2
 • Мнения: 1 804
Здравейте момичета.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.
Нека е здрава, щастлива и успешна за всички вас и хората, които обичате и ви обичат.

Честит имен ден и на всички именници днес.

Марианка благодаря за новата тема.    
    

         Хубав ден на всички. Hug Hug HugПоста, който пуснах сутринта май се е изгубил някъде по трасето, затова се повторих.

# 3
 • Бургас
 • Мнения: 399
Честита Нова Година! lovekiss Здраве,късмет и много щастие на всички! Heart Eyes

Марта Heart Eyes,благодаря за баницата ! Чудесен късмет си изтеглих Simple Smile

# 4
 • Пловдив
 • Мнения: 26 135


Добре заварила и аз в новата тема.
Да си харесаме темичката - знаете как.
Днес в 17,00 часа, ще ни пуснат първия трейлър.
Първата изненада за НГ.
Прекрасна новина.

Допълвам се - наше време 16,00 часа.

# 5
 • Мнения: 18 820


"Всяко ново начало на годината е своеобразен крайъгълен камък между бъдещето и миналото. Време на обещание и вяра в това, че с нея всичко ще започне по-добре и по-хубаво. Очакваме подаръците и!"
Януш Вишневски е полски писател и ученДобре заварила и аз в новата тема.
Да си харесаме темичката - знаете как.
Днес в 17,00 часа, ще ни пуснат първия трейлър.
Първата изненада за НГ.
Прекрасна новина.

Допълвам се - наше време 16,00 часа.

smile3525

Почваме с подаръчета. Heart Eyes

Благодаря за новата ни и хубава тема! smile3525

Момичета,  Hug и  bouquet

# 6
 • Пловдив
 • Мнения: 26 135


Толкова са хубави Енгин и Бергюзар.
Към момента ни пускат все снимки с усмихнати Умут и Дениз.
Енгин каза, че и ще поплачем...
Но, дано повече от радост.

# 7
 • Мнения: 239
Здравейте Енгинки! love001

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 26 135


Слагам превод на varna_2 от интервюто с Бергюзар, касаещо изборът и за ролята, и нещо за Дениз:

Как  е получила предложението за филма.

Берг: Заминахме на почивка. След два дни получих предложението. Веднага казах „не“. Още преди да съм прочела сценария даже, защото всяко лято ходим на почивка, вече бяхме направили резервациите и снимките съвпадаха с ваканцията ни. Но когато обсъждаме някакъв проект с мениджърката ми Айше Баръм, дали да го приема или не, по правило, както казваме, водата винаги си пробива път. Мислиш, че ще възникнат един куп препятствия, че ще бъде невъзможно, а нещата се подреждат идеално. Екипът ми осигури спокойствие, успях да изкарам ваканцията със семейството си и после се явих на снимачната площадка. Аз не исках да снимам, но Айше ми каза „Бергюзар, прочети сценария, моля те. Има героиня, която е много близка до теб, от толкова време искаш да покажеш такъв женски образ“.
Прочетох много бързо сценария. Тогава бяхме на първата ни почивка за лятото и се засякохме в хотела с Енис Аръкан. Направихме нещо като семеен съвет, там беше той,  майка му , сестра му, а аз се чудя да приема ли, да не приема ли. Всички ми казаха „Зрителите не познават тази твоя страна. Нито в киното, нито в сериалите ти  сме те виждали в ролята на жена, която в пълния смисъл да се доближава до Бергюзар. Искаме да те видим така“. И Халит ми каза същото. И така, 15 дни по-късно, се озовах на снимачната площадка.

За Дениз

Берг: Дениз е архитект. Много обичам квартал Кадъкьой. Животът в него, чувството за свобода, позитивизмът, който витае. Дениз е точно такава жена. Снимахме филма в района на Мода. Дениз носи неговия дух. Позитивна, с енергия, която лекува хората около нея, носеща радост в живота на близките си. Жена, която избира щастието, въпреки нещата, които трябва да преживее. Това много ме впечатли. В образите, които играем в телевизионните сериали също има правдивост, но героините са в много по голяма степен лишени от слабости. Рядко правят грешки, хора за пример са, жените, които ги гледат, искат да приличат на тях, завиждат им. Но Дениз не е такава жена. Тя е много по-земна и истинска, както казах, можете да я срещнете някъде из улиците на Мода или Бейоглу. Такава е и любовната връзка, за която разказваме. Простичка, семпла, но не банална. И Дениз е такава жена. В сериалите обикновено получаваме аплодисменти, когато можем да покажем с глас, с езика на тялото и въобще по всякакъв друг начин трагедиите, които поднася сценарият. Колкото повече мъка и страдание, колкото повече сълзи има, толкова повече се гледа. Но според мен да стоиш пред камерата, без нищо да правиш, и да бъдеш изразителен е много по-трудно и много по-интригуващо. Ето, както си седим сега така и ни сложат една камера отпред, какво ли би се получило. Аз търся такива неща, когато гледам филм или сериал. Опитах се да го направя и в образа на Дениз. Да внеса в нея повече органичност, да я направя по-истинска, жена от плът и кръв. И може би зрителите за първи път ще ме видят такава. Дениз има слабостите, присъщи на всеки нормален човек. В истинския живот жените не са толкова резки в решенията си, не режат от раз, край, изхвърлям това от живота си, не чертаят категорични, ясни линии, както героините в сериалите. И Дениз не е жена, която решава импулсивно, раз, и захвърлям всичко. Тя е жена, която се опитва да разбира, да събира хората, да лекува раните. И това, че има своите слабости ми се струва много естествено. Истинска ми е с начина, по който започва любовната си връзка, с щастливите моменти, които изживява в нея, с разочарованията си, с начина, по който показва чувствата си.

# 9
 • Мнения: 4 168
  Честита Нова Година !  Здраве и късмет на всички!

 

  Честита нова тема , честит 1 януари и честит първи трейлър на на новия филм ! Очаквам с нетърпение 👀☺ Годината започва ударно, Умут и Дениз са супер на новата снимка ,не бях виждала скоро двойка с такъв синхрон от към прическа 😂- къдрици, разрошени от вятъра ,много сладки рошльофци 😍👍

  Видях и интервю на Али Билгин в списание ✌

 

  Благодаря на Варна_2 за преводите 🙏

# 10
 • Пловдив
 • Мнения: 26 135


https://www.posta.com.tr/engin-akyurek-sevgisi-sinir-tanimadi-2078880

Днес в пресата още една новина.
Дали е вярна или не - да знаем какво пишат.


Любовта към Енгин Акюрек не познава граници

Любовта към Енгин Акюрек пресече границите. С изиграните роли в сериалите, той спечели много фенове по света. На 12 януари актьорът трябва да е в Пуерто Рико, за да подпише книгата си "Тишина" за местните фенове. Жителите на Латинска Америка празнуват по този повод.

Актьорът обяви, че отива на световно турне, за да подпише книгата "Тишина", публикувана през октомври 2018 година. Енгин Акурек обяви, че Пуерто Рико ще бъде първата спирка.

Латиноамериканците, които чуха, че актьорът ще дойде в страната им на 12 януари, полудяха от радост. Феновете започнаха да празнуват - те организираха парти в чест на актьора. Разрязвайки тортата пред картонения макет на актьора, те направиха снимка и споделиха този момент в социалните мрежи. Фенове от всички възрасти очакват 37-годишен актьор в тяхната страна.В Истанбул, миналия месец, феновете от Близкия Изток и латиноамериканските страни, не оставиха  актьора сам в деня на подписване.


Бих приела новината за вярна, само ако книгата е преведена на испански.
А и Енгин не е заявил, че ще прави световно турне заради книгата.
Когато го питаха, той не отрече, но каза, че не знае кога ще излезе "Тишина" на испански.
Да не забравяме, че чакаме и презентация на филма през януари, или поне до изясняване на датата.

# 11
 • Мнения: 1 026
Здравейте момичета!


Честита Нова година! Да е здрава, мирна, успешна и щастлива! Много късмет и любов за всички вас
и близките ви! На Енгин да донесе още повече успехи и любов!

Честито и на именниците днес! Да са живи и здрави!
Очакваме с нетърпение трейлъра на филма.Много са хубави на снимките Умут и Дениз, ще има да се вълнуваме с тях, ще поплачем, ще се смеем.

Благодаря за преводите, момичета! Варна Purple Heart  Марианка Purple Heart

Марта:blue_heart:, изтеглих си късметче номер 5 и щях да падна - среща с Енгин:smiley:

# 12
 • Мнения: 18 820


https://www.posta.com.tr/engin-akyurek-sevgisi-sinir-tanimadi-2078880

Днес в пресата още една новина.
Дали е вярна или не - да знаем какво пишат.


Любовта към Енгин Акюрек не познава граници

Скрит текст:
Любовта към Енгин Акюрек пресече границите. С изиграните роли в сериалите, той спечели много фенове по света. На 12 януари актьорът трябва да е в Пуерто Рико, за да подпише книгата си "Тишина" за местните фенове. Жителите на Латинска Америка празнуват по този повод.

Актьорът обяви, че отива на световно турне, за да подпише книгата "Тишина", публикувана през октомври 2018 година. Енгин Акурек обяви, че Пуерто Рико ще бъде първата спирка.

Латиноамериканците, които чуха, че актьорът ще дойде в страната им на 12 януари, полудяха от радост. Феновете започнаха да празнуват - те организираха парти в чест на актьора. Разрязвайки тортата пред картонения макет на актьора, те направиха снимка и споделиха този момент в социалните мрежи. Фенове от всички възрасти очакват 37-годишен актьор в тяхната страна.В Истанбул, миналия месец, феновете от Близкия Изток и латиноамериканските страни, не оставиха  актьора сам в деня на подписване.[/i][/color]
Бих приела новината за вярна, само ако книгата е преведена на испански.
А и Енгин не е заявил, че ще прави световно турне заради книгата.
Когато го питаха, той не отрече, но каза, че не знае кога ще излезе "Тишина" на испански.
Да не забравяме, че чакаме и презентация на филма през януари, или поне до изясняване на датата.[/b]

smile3525Слагам превод на varna_2 от интервюто с Бергюзар, касаещо изборът и за ролята, и нещо за Дениз:

Как  е получила предложението за филма.

Скрит текст:
Берг: Заминахме на почивка. След два дни получих предложението. Веднага казах „не“. Още преди да съм прочела сценария даже, защото всяко лято ходим на почивка, вече бяхме направили резервациите и снимките съвпадаха с ваканцията ни. Но когато обсъждаме някакъв проект с мениджърката ми Айше Баръм, дали да го приема или не, по правило, както казваме, водата винаги си пробива път. Мислиш, че ще възникнат един куп препятствия, че ще бъде невъзможно, а нещата се подреждат идеално. Екипът ми осигури спокойствие, успях да изкарам ваканцията със семейството си и после се явих на снимачната площадка. Аз не исках да снимам, но Айше ми каза „Бергюзар, прочети сценария, моля те. Има героиня, която е много близка до теб, от толкова време искаш да покажеш такъв женски образ“.
Прочетох много бързо сценария. Тогава бяхме на първата ни почивка за лятото и се засякохме в хотела с Енис Аръкан. Направихме нещо като семеен съвет, там беше той,  майка му , сестра му, а аз се чудя да приема ли, да не приема ли. Всички ми казаха „Зрителите не познават тази твоя страна. Нито в киното, нито в сериалите ти  сме те виждали в ролята на жена, която в пълния смисъл да се доближава до Бергюзар. Искаме да те видим така“. И Халит ми каза същото. И така, 15 дни по-късно, се озовах на снимачната площадка.

За Дениз

Берг: Дениз е архитект. Много обичам квартал Кадъкьой. Животът в него, чувството за свобода, позитивизмът, който витае. Дениз е точно такава жена. Снимахме филма в района на Мода. Дениз носи неговия дух. Позитивна, с енергия, която лекува хората около нея, носеща радост в живота на близките си. Жена, която избира щастието, въпреки нещата, които трябва да преживее. Това много ме впечатли. В образите, които играем в телевизионните сериали също има правдивост, но героините са в много по голяма степен лишени от слабости. Рядко правят грешки, хора за пример са, жените, които ги гледат, искат да приличат на тях, завиждат им. Но Дениз не е такава жена. Тя е много по-земна и истинска, както казах, можете да я срещнете някъде из улиците на Мода или Бейоглу. Такава е и любовната връзка, за която разказваме. Простичка, семпла, но не банална. И Дениз е такава жена. В сериалите обикновено получаваме аплодисменти, когато можем да покажем с глас, с езика на тялото и въобще по всякакъв друг начин трагедиите, които поднася сценарият. Колкото повече мъка и страдание, колкото повече сълзи има, толкова повече се гледа. Но според мен да стоиш пред камерата, без нищо да правиш, и да бъдеш изразителен е много по-трудно и много по-интригуващо. Ето, както си седим сега така и ни сложат една камера отпред, какво ли би се получило. Аз търся такива неща, когато гледам филм или сериал. Опитах се да го направя и в образа на Дениз. Да внеса в нея повече органичност, да я направя по-истинска, жена от плът и кръв. И може би зрителите за първи път ще ме видят такава. Дениз има слабостите, присъщи на всеки нормален човек. В истинския живот жените не са толкова резки в решенията си, не режат от раз, край, изхвърлям това от живота си, не чертаят категорични, ясни линии, както героините в сериалите. И Дениз не е жена, която решава импулсивно, раз, и захвърлям всичко. Тя е жена, която се опитва да разбира, да събира хората, да лекува раните. И това, че има своите слабости ми се струва много естествено. Истинска ми е с начина, по който започва любовната си връзка, с щастливите моменти, които изживява в нея, с разочарованията си, с начина, по който показва чувствата си.
[/i][/color][/b]
smile3525 smile3525Момичета Hugbouquet

Здраве, радост и късмет!

# 13
# 14

Общи условия

Активация на акаунт