Пазаруване от H&M (27) ➤ Януари 2019

• 103 331
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 980
Получих и аз прословутия "индивидуален" код. Не работи никъде. Като го въведа не ми изписва нищо от рода на "невалиден код", просто нищо не се случва. Странно наистина.

По пощата ли?

# 1 981
  • Бургас
Брях, само аз ли успях да се възползвам от този код? Пробвах го на почти всички профили, дето се сетих, но хвана само на един-единствен - май последния регистриран Satisfied  Метнах едно яке за дребен за следващата зима, пък да видим дали ще уцеля Wink

В магазина на Waikiki харесах само пуловер и пуловер-туника за мен, но от сайта им преди малко напазарувах за 230лв Cold Sweat Добре че почти всичко е за хлапето и за мъжа... Ама то има смешни цени направо на някои неща (има и намаление на намалени неща, отбелязано с проценти върху снимките и в кошницата влизат с намалени цени) и позаредих за следващия сезон Rolling Eyes

# 1 982
  • при моите деца .....
Брях, само аз ли успях да се възползвам от този код?
Да.
Аз пробвам от 2 профила.... но нищо...
дори не изписва невалиден код....

# 1 983
Трябва да се намери точния профил. Пък кат сме изкуфяли...как да го помним.
Аз се отказах вече да го търся...то като игла в купА сена...Joy

# 1 984
  • Mostly in my mind
Получих и аз прословутия "индивидуален" код. Не работи никъде. Като го въведа не ми изписва нищо от рода на "невалиден код", просто нищо не се случва. Странно наистина.

По пощата ли?
Да. На едно хвърчащо листче, без плик. Всеки може да го прочете. Написан ми е адресът, но не и имейла.

# 1 985
От Уайкики купих джинси и дънки еластични и меки по 10 лева на дребния. Имаше скини фит 27 номер, което отговаря на 13 години и се уреди. Доволна съм. Ще преслушам и сайта, макар че е бъгав.

# 1 986
Я дайте линкове де! Уф, то време за нова тема!

# 1 987
  • Варна
Досега гледах сайта на Уайкики, ми не мога да разбера как харчите толкоз пари там Crazy Нищичко интересно, ако нещо ми хване око няма номер. Явно съм се бъгнала.

# 1 988
И аз така ... влизала съм няколко пъти, то няма номерации, изчерпани са нашите размери....и в Манго така....

# 1 989
  • Бургас
От Уайкики поръчах две ризи за мъжа ми - едната 7 другата 8 лв.
И чорапи по левче бройката.
Дамско нищо не харесах, а децата са облечени и изобщо не гледах детското.

# 1 990
Уайкики не е моят магазин, нищо не си харесвам. Веднъж напазарувах горнища на моите мъже - всичко стана късо и широко след първото пране.

# 1 991
Вчера от реален м- н Уайкики купих 3 пуловера дамски -  по 11 и по 13 лв. Топлещи, плътни, с малко вълна. Двата са с капси. Имала съм случаи на скъсени долнища (пижами) и суичери, но не при всички дрехи Simple Smile

# 1 992
Има тема за Уайкики, споделям просто впечатление. Аз пък рядко си тръгвам без нещо, но ровенето е като в Х и М. Не всичко става, някои неща стоят с години. Само дето за разлика от Х и М, ги намаляват подобаващо Simple Smile
Хареса ми, че намерих подходящи дрехи за тийна. Постоянно расте и постоянно купувам. В  Х и М като за него има малко избор и так аи не намалиха кой знае какво от долнищаа и дънките, само суичери и бельо. Така че който желае, ще ме разбере

# 1 993
Като пристигне при тях върнатото петно меланж, ще бъде ли отразено в профила?

# 1 994
Като пристигне при тях върнатото петно меланж, ще бъде ли отразено в профила?

Да. Но няма да е скоро. И имейл ще ти изпратят.

Досега гледах сайта на Уайкики, ми не мога да разбера как харчите толкоз пари там Crazy Нищичко интересно, ако нещо ми хване око няма номер. Явно съм се бъгнала.

И аз от сайта им нищо не харесвам. Но от магазина съм уцелвала на добри цени някои неща.

Общи условия

Активация на акаунт