Пробвахме и ние да излезем вчера на слънчице. Съдра се да реве това същество. Общо 20 минути сигурно обикаляхме, накрая тати я носи на ръце, а аз бутах количката. Хич не очаквах такова чудо и много тъжно ми стана че така ни мина първото излизане 😣
Събуждат ли се спокойно бебчетата ви? Всяко събуждане ни започва със силен жален вой сякаш някой я е ощипал. След минута-две нежно говорене дори без да я вдигна започва да се хили като зелка, сякаш не е било. Предполагах че сънува, но то е вече почти всяко събуждане в продължение на три дни.
Ние сме другата седмица на ортопед при Фурлакис по съвет на Лаленце, ще споделя как е минало.
Оливия, и моята едва пишка докато спи вече. А като я кърмя понякога я надушвам че точно се е изпишкала 😊
Което ме подсети, мирише ли вече пръцкането на бебчовците? При нас мирише от няколко дни, не съм яла различно и се чудя дали е нормално.

Само гърлото ми е раздразнено, дано успея да пресека нещата на време. Бебка засега е добре, надявам се да й се размине..Вчера и днес доста се задави от капките си и се бях притеснила да не би и нея да я дразни гърлото, но си изглеждаше нормално после. Лекарката ми каза, че когато ги боли гърлото, отказват да ядат. Иначе на нея й харесва и въртележката, и играчките от люлката, и самата люлка, и една ръкавица с разни шарени дрънчащи животинки по пръстите...