Звездни компромати- 392 част

• 74 849
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
Много ми е тъжно за Ласкин.
Не останаха много хора като него, непримирими към простотията и посредствеността, прями и интелигентни, не продали личността си за пари.
Тъжно ми е за Александра!
Едва ли е бил лек животът ѝ, а сега това.
😢😢😢
Много точно казано, той не изневери на себе си, както много други негови колеги
Кураж на Александра!

# 196
Иван Ласкин предизвикваше у мен смесени чувства.
Мир на праха му!

# 197
  • Русе/София
30 звездни гей двойки
Скрит текст:

Толкова хубави мъже,жалко

# 198
И аз това си помислих-повечето са много хубави!

# 199
Петковата Яна явно има сантимент към този прозрачен сиутшърт или каквото е там...
не мога да си представя как ще ти бъде комфортно да се седнеш да вечеряш в ресторант по сутиен... 🙄
Скрит текст:

# 200
  • Sofia
Има хубава фигура и възможности ,но вкус хич...не помня да съм я виждала стилно облечена

# 201
Ирини рекламно лице на нутридерма.

https://nutriderma.bg/#zaedno-pomagame

# 202
Обаче тортата Павлова изглежда мноого изкушаваща! 😁 /коментар по поста на Ванилия

# 203
  • Варна
Обаче тортата Павлова изглежда мноого изкушаваща! 😁 /коментар по поста на Ванилия
Аз си помислих точно обратното.
Като изакано с ягоди отгоре Joy

# 204
  • София
Сега се прибрах и научих новината за Иван Ласкин. Прочетох и коментарите тук и освен, че се разплаках, разбрах че посланието на Иван и неговата непримиримост са били разбрани правилно и са посяти в благодатна почва, щом всичките ви коментари са такива. Не е живял напразно! Мир на праха му!

# 205
Малайзийският крал, когото обсъждахме преди няколко седмици заради сватбата с Мис Москва, е абдикирал - https://www.bbc.com/news/world-asia-46775499

# 206
Опитвам се да гледам последния филм на Ники Илиев - "Нокаут или всичко, което тя написа".... Доста е зле. Саня се справя с английския също толкова добре колкото с диалекта в "Чужденецът". Опасявам се, че няма да имам сили да го изгледам до края.

# 207
Поредният филм на Ники Илиев, който не ми харесва!!

# 208
Смених канала на 3 до 5 минута някъде. Не става за гледане Sad
"Чужденецът" навремето също не изгледах до край, но помня как се мъчеха с банския диалект ( с който съм сравнително запозната). УжасТ!

# 209
Аз още се напъвам.

Общи условия

Активация на акаунт