Звездни компромати- 392 част

• 74 902
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Преди няколко дена заговорихте за Венетините вежди, ама никой не ги показа.
Затова, ето Grin :
Скрит текст:

# 406
  • Варна
Брях😬

# 407
Жив травестит! Ама на живо бяха по-впечатляващи.

# 408
Цецо гримьорчето и Алисия на Нова година или на 1ви са били в Арте във Велинград, този по-скъпия от Барселона. Един приятел пускаше снимки с тях.

# 409
На НГ е пяла Глория и Ники Кънчев водещ, предната вечер имаше видеа с Веско Маринов.
За Алисия не знам, но този Цеци напоследък ми изкача от всяко видео в Инстраграм, как смогва да обиколи всички кръчми и чалготеки 😂

# 410
Венета преди е споделяла, че никак не харесва веждите си и май се е фиксирала върху този си проблем. Ама плътни вежди приличат на хора с естествено излъчване. С тази перхидролена коса по-добре да е с тънки вежди, които не бият на очи.

# 411
Исках само да кажа, че маркетинга на Велинградския хотел е гениален.
Обявяват 5 цифрена нощувка/и и после съобщават, че пакета е продаден. А дали е така няма как да се знае от потребителите. Влизат безплатно във всички емисии новини, сайтове и форуми.
Плащат си ДДСто на пакета и цялата рекламна стратегия излиза за смешни левчета. Браво, тотално ме изкефиха. 😂

П. С. Между Крисия и Сузанита към момента има галактика разлика. За в бъдеще... Не знам.

# 412
Значи на 1ви е била Алисия.
Плащат те, нищо не плащат, да не ходи някой да иска фактурата да му покажат?
А има достатъчно хора не изкарващи парите си с труд, които да дадат 11000 за Велинград, та може и наистина да е продаден.

# 413
Само дето не разбирам какви точно услуги ще струват 11000 лв, питам за една прЕятелка Grinning Иначе да маркетинг стратегията е добра.
Явно пазар има само за такива пърформанси -чалга, голи дуп@та, пошлост и ако искаш изяви се съобразяваш. Не одобрявам толкова малки момичета с такова поведение, ама виждам, че е масово, и е с одобрението на родителите!

# 414
# 415
  • Sofia
Венетините вежди са като на най-красивия Момоа Joy

# 416
Петцифрена сума за Арте ли? За Коледа бяхме там, не са били такива цените.

# 417
  • софия
Знам ги тези Арте-то, разправях се с една управителка там ,че си търсеше  наши рекламни кани като наследство Simple Smile Били сме им ги обещали, аз й обяснявам че се дават на брой продадени артикули , а те не взимат достатъчно количество и нямаме изгода да  им ги брандираме .

# 418
  • Варна
Доколкото знам 11000 лева струваше настаняването в президентския апартамент, който е за 6 човека. За няколко нощувки.

# 419
  • До морето
Петцифрена сума за Арте ли? За Коледа бяхме там, не са били такива цените.

За Коледа винаги са по-ниски цените. Не, че е евтино,  но долу-горе излиза сметката. Жътвата винаги е на Нова Година. На мен ми пуснаха оферта за 4000 - з нощувки със закуски и вечери за двама възрастни и 2 деца на 3 и 6 години.

Общи условия

Активация на акаунт