Звездни компромати- 392 част

• 74 856
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Ивана,явно е преборила килограмите.Харесва ми.
Винету-  Sick

# 226
Превключих, но съм я изпуснала - вече говори Симона на Глория. Изглежда различно от преди, грима й сякаш е по-различен.

# 227
# 228
  • 221B Baker Street
Тъкмо влизах да го пиша. Абсолютно същият кич! Joy

# 229
  • До морето
А майка й съм я виждала няколко пъти и винаги е безупречна.

# 230
  • Бургас
Направо е 1:1 с Тоца.

Ивана, въпреки фолкаджийската си визия, ми е симпатична. Има излъчване на добър човек.

Много ми е тъжно за Ласкин, но ми е още по-тъжно за Алекс и дъщерите му.

# 231
# 232
  • София
Кейт и Уилям
Скрит текст:

Летисия
Скрит текст:

Джим Кери
Скрит текст:

Патриша Аркет
Скрит текст:

Мъчно ми е за Ласкин и за близките му.
Мир на праха му!

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 23:36 от Marleen

# 233
И на мен ми е мъчно за Ласкин... А за Чочо ми беше мъчно с дни..

Рики Мартин се подготвя за Глобусите с детска количка в ръка.
https://www.instagram.com/p/BsTs7rgnBzl/?utm_source=ig_share_she … shid=hosilvr6sh97
Честно казано, радвам се , че си имат детенце. Вярвам, ще ще го гледат с много любов и всеотдайност. Много ме кефят той с половинката му и Нийл Патрик Харис и половинка с децата

# 234
  • София
И аз тъгувам за Ласкин.

Бебето на Лонгория много сладичко и пухкаво. Имаше снимка, облечено в черно, доста смело. Аз някак не съм привърженик, въпреки че на някои момиченца като по-големи ми харесва, ама бебе не знам.

# 235
  • на пистата
Моника Вялериева жилнала я е пчела.)Тук обаче ми е много...как да го кажа, нечистоплътна,гнусна...а и това момиче сериозна има нужда от спорт.То само със силикон на задника не става,виснала е между краката като 60г жена

# 236
Трима победители от снощните награди “Златен глобус”
Скрит текст:

# 237
Тази грозна превръзка все едно е направена от дете на 5 годинки, а не от медицинско лице...

# 238
  • София
Гледах реклама онзи ден на интервюто с Ивана и направо се изплаших. Не я бях виждала от отдавна...като извънземно е. Не съм я гледала снощи, щях да сънувам кошмари.

Много са готини знаменитостите в метрото.

# 239
  • София
Тази грозна превръзка все едно е направена от дете на 5 годинки, а не от медицинско лице...
Че кое нормално медицинско лице ще прави превръзка на ужилено от пчела!
Мир на праха на Ласкин и много сили на семейството му. И в тази връзка как не се посвениха от Нова да пускат рекламата на матраците Нани с Алекс. Сигурно са им платили да, но беше ужасно нелепо точно в този момент.

Общи условия

Активация на акаунт