Звездни компромати- 392 част

• 74 899
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
На мен ми беше интересна тази статия https://life.dir.bg/shou/balgarin-triumfira-s-filma-pobeditel-na-zlatnite-globusi
Ще гледам филма Simple Smile

# 376
Много ми е неуважително , когато една жена се е 'понаправила', а кавалерът ѝ е по тениска.

# 377
Емануела
Скрит текст:

# 378
  • Burgas, Bulgaria
,,Модното гуру"Зейнеп при Гала -боже,верно ли й плащат за това?!Ужасно грозни маратонки (обувки)е обула

# 379
Не е нужно да й плащат. Това да се показва по ТV й е хоби на нея. Благодарение на богатия си приятел има самочувствие на "моден гуру".

# 380
  • Sofia
С такова грозно проскубано палто и до мазето не бих слязла...пък нека е модно...Гала е с ужасен змийски тоалет Angry

# 381
Това предаване На кафе го гледам веднъж на две години сигурно, е как е възможно все едни и същи хора да ѝ гостуват  Joy тая Буюклиева вероятно е през предаване там. Mr. Green

# 382
Да няма някакъв нов тренд с измития цвят на косата,справка петя бу при гала.?.
Синът ѝ е готин.

# 383
Не само едни и същи хора, а едни и същи хора с едни и същи истории.  Винаги едно и също. С какво са вдъхновяващи такива спрели хора не ми е ясно.

# 384
PELLI,  този "тренд" е отдавна. Blush

# 385
Косата на Петя Бу все едно е измита с разтвор калиев перманганат. Ужасен кич е тази жена.

# 386
Цветът на Петя бива, ама бретончето?! А прическата на Гала?! Ужас е. Simple Smile

# 387
Как издържа цялото това третиране тази коса на Петя Бу не знам...
На Гала прическата е пънкарска и с пънкарски дрехи не би стояла толкова нелепо, но в случая с това жълтеникаво ансамбълче прическата изглежда ужасна.

# 388
Рами освен във Войната в къщи съм го гледала в Нощ в музея. Играеше фараон.  Simple Smile Миналата седмица го гледах в Пеперудата. Хареса ми. Изгря и неговата звезда.

# 389
Дрехите днес на Гала бяха УЖАСНИ!
Да върна на вчерашноо предаване на На Кафе... Не ми хареса как обсъждаха Ласкин на фона на ужасно силна музика. Дори на моменти трябваше да се надвикват над нея. Можеше за момент да я спрат тази ужасна музика! Дори не знам защо въобще трябва да има музика за фон на разговорите

Общи условия

Активация на акаунт