Звездни компромати- 392 част

• 74 897
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Fergie
Скрит текст:

# 391
Явно и Крисия е започнала да ходи по участия в чалга клубове 😒
https://www.instagram.com/p/BsOi5LelNkT/?utm_source=ig_share_she … hid=1hedoi4vuf17m

Няма да коменрирам нормално ли е 14 годишните да пеят по нощни клубове, но никога не съм я харесвала. Още като изгря в Шоуто на Слави се държеше като младата Лили Иванова.

# 392
https://www.instagram.com/p/BsOi5LelNkT/?utm_source=ig_share_she … hid=1hedoi4vuf17m

Няма да коменрирам нормално ли е 14 годишните да пеят по нощни клубове, но никога не съм я харесвала. Още като изгря в Шоуто на Слави се държеше като младата Лили Иванова.

Ужас.. Някакво малко момиченце пее чалга сред подсвиркващи, пияни чичаци. Красота.Head Band

# 393
  • Mediterraneo
Всъщност разликата между Крисия и онова Орхановото недоразумение са едни джуки и едни цици. Засега.
Не я харесвам Крисия. Никога не съм и ми беше меко казано странно цялото припадане по нея преди години. Рожба на нахъсана майка, нищо повече.

# 394
Крисия пее известна гръцка песен, не е толкова шокиращо.

# 395
Кое не шокоращо? 14 годишна във фолк клуб ли? За мен не е много редно.

# 396
Вероятно клубът е предложил сериозен хонорар и Крисия 100% там е придружена от родител. Изкарани набързо пари с талант. Просто бизнес.

# 397
С такова грозно проскубано палто и до мазето не бих слязла...пък нека е модно...
Да не е одеал?

# 398
Според мен Крисия е участвала в новогодишна програма, защото ми се струва, че и Алисия е била на същото място по същото време с Цецо Андреев. Т.е. останала е на купона и е изпяла това гръцкото.

# 399
Без да коментирам клуба, песента и какво прави тя там, само подобието на рокличка едва покриващо дупето е достатъчно показателно...

# 400

С такива родители, не е изненадващо.

# 401
Nicki Minaj
Скрит текст:

# 402
# 403

Честито ви, "фенове на ЦСКА".   Joy

Крисия направо закъсня с проявите си чалготеките. И аз съм от тези, които никога не ся харесвали, нито припадали по "таланта" й.  ooooh!

# 404
  • София

Честито ви, "фенове на ЦСКА".   Joy

Крисия направо закъсня с проявите си чалготеките. И аз съм от тези, които никога не ся харесвали, нито припадали по "таланта" й.  ooooh!
Точно същото щях да напиша, как ви разпознаха в темата, чии фенове сте. Simple Smile
Крисия беше ясно накъде отива. Наставлявана от чичо Славчо.

Общи условия

Активация на акаунт