Лична бъркотия

• 41 960
  • 852
  •   1
Отговори
# 360
Така е Трънке. Затова аз имам 435 мнения по форумите, а ти 6 427.

Не исках да те поставям в нелепа ситуация Simple Smile

# 361
Здравейте!
Не знам нито как, нито откъде да започна, темата е създадена, за да получа съвети, не искам да ме хокате или поучавате, все пак възрастен индивид съм и знам кое е редно и кое не е. Просто един пъзел нормален, житейски, който не съм и очаквал да се случи точно на мен.
Преди 3-4 месеца време се запознах с една жена в интернет, аз семеен, тя семейна, далеч от мен, на около 400км, тоест на другия край на България. Започнахме кореспонденция, в моя брак не всичко е идеално, далече дори от идеално, но пък приемах този факт и нямах нужда от повече. В нейния също не всичко по мед и масло, но без идея за друг мъж по ред причини основната децата.Мъж който я обижда, не показва отношение, повтаря че е тъпа и смотана и за нищо не става (всичко по нейни думи). Уговорката беше да си пишем, когато можем, да не се чуваме, просто аз имах истинска нужда от комуникация с жена, а тя с мъж, работя само с мъже, а със съпругата отдавна не намирахме общ език, та имах много нужда от комуникация с жена. Да не сменяме снимки, само писане и то не винаги, около месец беше така. После ми поиска снимки, прати ми на вайбъра нейни, истината е че, това беше най-красивата жена, която бях виждал, тоест сменихме телефони. Уговорихме се да не се чуваме, само да пишем на вайбъра и то през седмицата, когато сме на работа, събота и неделя да мълчим....ами взехме да се чуваме всеки ден, после и събота и неделя тайно, а после и среща....Така вече 5 срещи, вземам я от нейния град, отиваме на разходки в съседния на нейния град.
Не сме правили секс, но вече се държим за ръка, целуваме се и си показваме аз чувства, тя отношение, за чувства не говори, харесва ме, но семейството си нямало да развали, аз също не искам да развалям моето, имам две деца, които обичам, а и със съпругата ми не е всичко зле или загубено. Каза ми, че иска мъж, но такъв който е женен и ще я разбира, за да не и пречи във времето, в което е със съпруга си.  
Въпроса ми е, какво да направя, да продължа или да сложа край на това докато е време, защото ако има следваща среща сигурно и ще преспим, усещам го. От друга страна много съм привлечен, не мога да разбера какво намери в мен толкова красива жена, която може да има всеки.
Докъде мислите може да стигнем, какви са вашите съвети, чисто женски, забравих да допълня, че тя е с ислямско вероизповедание, аз християнин, ако това има значение, годините аз 40, тя 37.
Благодаря, че прочетохте тази каша и дано е на правилното место, тук ме насочи приятел да пиша.

Не съм чела цялата тема,нооо аз като една прелюбодейка ще ти кажа бягай при жена си и се моли да не се разбира, тая работа ще свърши зле.Че и мадамата щом е мюсюлманка може много кофти да се размирише и то не на любов...Сори,че съм директна.
P.S.Мъжът ми беше като теб😉

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 00:36 от BraveG

# 362
Скрит текст:
Ясно ми е, че като излезне човек на сцената освен цветя има шанс да го замерят с домати и яйца, а в случая дори % е близък до 99, но пък анализите си струват всички домати и развалени яйца Simple Smile
Направен пълен профил на хора, които не познавате, чудя се откъде си взехте дипломите. Жена ми я описахте, пълен анализ как изглежда, какво прави, "любовницата" ми също, само остана майка ми да опишете или да кажете, че копирам баща си. Не забравяйте и децата, тези почти узрели психопатчета. Туй сериалите по БТВ лоша работа.
Разбирам ви, изневерявали са ви, не живеете живота, който искате, влезнали сте в норми и правила наложени от обществото и нямате смелост да излезнете от тях, щото какво ще кажат хората и изливате огромна порция словесна помия върху тези, които правят това, което ги кара да се чувстват добре, тоест нещо което нямате.
Да отбележа, че не визирам всички, че не всеки чете добре и после едни думи в клавиатурата ми слагате дето хич и не съм си помислял.
Не държа на никой да съм симпатичен, но и някак си бие на очи, че когато свършат аргументите се започва с обидите. Не видях някъде да съм обидил някой или нагрубил. Да, доза сарказъм има в някои постове, но никога без да е провокирано.
Явно живеем в такова общество, а и сякаш тук е представителна извадка на българската жена. После мъжете това, мъжете онова, винаги двамата имат вина за нещо такова като изневяра или раздяла, но винаги се отказва да се търси личната такава. Снимки няма да пусна, нито на съпругата ми, нито на тръпката ми (любовница ми идва в повече).
А, ако малко сте вникнали в написаното, то ще видите, че не стои тъпак пред вас, това че понякога вършим тъпотии (хората) не ни прави непременно глупави или тъпи, но пък нали целта е да изсипем обида, за да ни бъде по-леко на егото залъгвайки го, че сме по-добри, по-умни, по-можещи, по-знаещи.......
Лоша работа, но пък с кеф чета, уверявам ви мили дами и не толкова дами!
Сега ще те наградя с още 2 епитета: душевен чекиджия и комплексар.
Какво дириш тука във форум на омъжени жени и майки? За какво си дошъл да се хвалиш с простотиите си, че си онодил някаква шавлива уруспия от Долно Нанагорнище? Какви аргументи и какви похвали искаш? Че си мазен кръшкач, лъжец и страхливец? Ми вземи повърни на масата и чакай да ти ръкопляскат! И да те оборят с аргументи. Че то и любовната ти връзка е такава жалка - като някой счетоводител си цедиш любовта на 1 тек месечно. Поне да беше те отнесла сляпата неделя, да си се побъркал от любов, някак по-разбираемо би било.

Какво ти е виновна съпругата? Ти самият я описа: разумна, интелигентна, сексулно привлекателна. Е, не си говорите за цветя с нея, или? Жената ти е родила 2 деца и ги гледа, жалки човече! Ама ти това го слагаш по-ниско в приоритетите от нечий полов орган. Не че с нещо се различава съществено от този на жена ти, ама ей така, да си начешем крастата. Впрочем, не ви ли е малко кофти и на двамата да се делкате с други партньори? Хубаво ли ти е, като си представяш как я напъва турчинът 3-4 пъти седмично и тя сигурно вика и стене под него? Жалък страхливец с дребна душица си ти, авторе. Дори нямаш смелост да я въздигнеш в ранг "любовница", прекомерно, викаш, ти идва. Даже и за това не ти стиска.

Не е нужно човек да е дипломиран психолог, за да охарактеризира нищожества като твоя милост. Просто всичките си приличате, като от един калъп сте вадени. И не, за твое сведение, сериали не гледам, не ми пука въобще от хорското мнение, живея си много добре и не знам да са ми изневерявали през последните 25 години. Но ако разбера, човекът ще си намери багажа отвън и ключалките сменени още същия ден. Защото ако има нещо, което не мога да търпя, то са разни мижетурки и лъжци в живота си, еле па в леглото си.

И не се заблуждавай. Човек е това, което са делата му. Като вършиш тъпотии и мръсотии, то се превръщаш в тъпак и мръсник.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 09:26 от Анонимен

# 363
Оффф кво му се връзвате пак... Доскучало му е и решил да погледа сеир малко, цели нови 10 страници за тая безсмислена тема...

# 364
Точно затова му обясних с думи прости, че е душевен чекиджия. И леко мазохист си пада май, щом се кефи да го плюват и обиждат.

# 365
  • София
Ох сега автора се обиди,че яйцата били повече от цветята .
Е, Дренка ти е фен,не си чак толкова сам.
А това,че неодобряващите сме глигани в спортни екипи,работещи ниско платени и скучни службички,неудолетворени от живота е типичния пример-аргументите свършиха почваме с обидите. Това винаги говори МНОГО за интелектуалното ниво.

# 366
Абе ти кинти за мотор нямаш ли?

# 367
  • Варна
Оффф кво му се връзвате пак... Доскучало му е и решил да погледа сеир малко, цели нови 10 страници за тая безсмислена тема...

Беше ясно, че дотук ще се стигне, само не разбирам защо е нужно да се бие тъпана сякаш е извършено някакво геройство. А последните постове на автора говорят достатъчно за интелектуалния му капацитет.

# 368
  • Varna
Аз, се чудя, що иде да сА пУФали сред жени newsm78 Laughing
Чувала съм, че мъжете обичат тая хвалба да я изпляскат сред мъже..

Какво иска от нас newsm78 да го подкрепим ли, да го потупаме по рамото, че
голямо геройство е направил. Така и не разбрах newsm78 причината за хвалбите му.
От жени едва ли ще получи поощрение. Е, може да има някоя и друга която да
застане зад него....ни ми се струва, че те нарочно го правят, за да видят до къде ще
му стигне акълЯ на Дон Жуанчо и да му гледат сеира.

Аз, писах, че помака ако загрее как го играе помакинчето, жална им мамата. Помаците може
да са кротки хора, обаче всички знаем за честта на семейството и за това е отговорна
жената.
И се чудя и на помакинчето от къде тоя кураж, ама голям кураж newsm78
Че то в съседният град където ходят двамата да си разменят "информация" за китки
и плетки, няма начин да не ходят и техни хора. Евалла, машалла на куража и.

# 369
Той сега се фука като петел в кокошарника, но се съмнявам, че ще е толкова еркек да дойде да се похвали, като му се изсипе връз главата кофата с боклука, дето сам го е произвел. Ще си затрае тогава като препикано мушкато.

# 370
  • София
Ох сега автора се обиди,че яйцата били повече от цветята .
Е, Дренка ти е фен,не си чак толкова сам.
А това,че неодобряващите сме глигани в спортни екипи,работещи ниско платени и скучни службички,неудолетворени от живота е типичния пример-аргументите свършиха почваме с обидите. Това винаги говори МНОГО за интелектуалното ниво.

Откровено казано, не видях тук някоя да одобрява постъпката на автора, но пък явно, страховете, не- ужасът на доста съфорумки е огромен, от възможността и на тях да им се случи.
Нямам друго обяснение от бясното нахвърляне и загубата на всякаква мярка в обидите и квалификациите.

Питам се, наистина ли някои вярват, че като за 25- 30 години не са разбрали, то категорично означава, че половинките им никога и за миг не са кривнали от правия път? newsm78

# 371
  • Сф
След последния пост , съм сигурна че някой се бъзика.Или по- лошо- търси някоя оттук да му върже.Никакъв смисъл няма в писанията му, а и злобичката , която лее, по отива на " женско".Светът на нета е пълен с откачалки!

# 372
Откровено казано, не видях тук някоя да одобрява постъпката на автора, но пък явно, страховете, не- ужасът на доста съфорумки е огромен, от възможността и на тях да им се случи.
Нямам друго обяснение от бясното нахвърляне и загубата на всякаква мярка в обидите и квалификациите.

А не допускаш ли наличието на най-обикновена погнуса от нечии гнусни дела?
Ако ти нямаш против да си лягаш с кръшкач, това си е твой избор. Не си единствена на света.
Ако пък авторът си търси свалки, е избрал доста странен метод Joy

# 373
Авторът си търси с кой да се заяжда и да си губи времето. Явно между две срещи с любимата наминава във форума, да се разнообразява, че сигурно умира от скука на работа и вкъщи.

# 374
Нали сме тук за "раздумка", забавляваме се, успокояваме се Joy и темата е добра "дъвка". Особено след последното му включване - много ни беше набрал, женствено някак е написано... та да не се окаже пързул Trollface
Но иначе не е скучна темата, очаквам го днес вечерта пак да ни нахейти качествено.

Общи условия

Активация на акаунт