Щом е станала неромантична спрямо него, с друг би могла да бъде различно. Да си решават, ама насила да се връщаш пак на изхода - това е хабене.
даже да не кажа по малко. Таа какво искам да кажа всеки трябва да е готов за последиците на действията си. И не не съм научена от майка ми ооо мрази го той е такъв и такъв. В малкия град, в който живеехме тези неща се чуват бързо - отвратих се от него НЕ заради изневярата му, а защото ни унижи включително и мен. Той беше на виден пост в града, а съучениците ми в училище всеки ден се подиграваха какво са чули явно от своите родители. Не се сърдя, за друго, а че не е имал време за мен. Ходел е по разходки в различни градове с изгорите си, а за мен в съзнателния ми живот не е отделил никакво време. Та... всеки има право да се среща с други жени/мъже и каквото си поиска, ако не е доволен и е нещастен вкъщи, НО мисля че не трябва да го прави лъжейки. И щом отношенията с този у дома са приключили просто да се прекъснат, пък после за правилно или не нека всеки си носи кръста.