Лична бъркотия

• 41 946
  • 852
  •   1
Отговори
# 375
  • София

А не допускаш ли наличието на най-обикновена погнуса от нечии гнусни дела?
Ако ти нямаш против да си лягаш с кръшкач, това си е твой избор. Не си единствена на света.
Ако пък авторът си търси свалки, е избрал доста странен метод Joy

Допускам, но твърде лична е реакцията и твърде ангажиращо- гневна- не като разискване по казус, който не те засяга пряко.
И не, не е нужно да изкривяваш мнението ми- никъде не съм написала, че бих си легнала с кръшчаш. Напротив, в други теми съм казала категорично, че не бих могла да легна повече с него, защото винаги ще си го представям с другата и ще ме е гнус.

Просто не игнорирам човешката природа.

# 376
Иска ни се да е пързалка темата, просто защото не може и не трябва да има такъв тъпан. Но, нейсе...Имало.
Ти му казваш, че и за любовник не става, то си мисли, че дъжд вали .И, че е голямата работа Joy
Пеперуди, облаци, ама чак толкова да изтрещиш си е комплексарщина и простота, не, ами следващото...

# 377
Можеше да е по-зле, примерно да пропише поезия и да тръгне да я споделя с форума.

# 378
Можеше да е по-зле, примерно да пропише поезия и да тръгне да я споделя с форума.
Ох Joy

# 379
Темата е
1.лична
2.бъркотия

какво толкова очаквате, не знам Joy

Ноооо темата е показателна за моделите на справяне по време на криза, които хората отработват.

Значи при края на едни отношения повечето ще се сринат, други ще търсят начин да се съхранят, себе си на първо място, а после и каквото хубаво остане от живота им.

Всичко тече, всичко се променя, или се адаптираш, или доживот беснееш срещу промените, че някойси решил да постъпи различно от твоите очаквания...

# 380
Скрит текст:
Чудех се има ли смисъл, но пък така или иначе имаше хора, които следиха темата и участваха активно в нея (има и такива, които си живеят в този форум) и може да им стане любопитно какво се е случило или най-малко го заслужават заради отделеното време.
От няма и 4 дни след 18 години брак официално съм в списъка на тези, които слагат рога освен мисленно, то вече и физически.
Скрит текст:
Дали ме е срам-не мога да преценя на този етап.
Дали съжалявам- в момента Не!
Дали ще поема критика от вас-предполагам Да!

Никой не ме храни, плаща сметките, никой не живее моя живот, за да може някой да ме обиди, могат да ме обидят само тези, които обичам и на които държа, тук никой не ме познава лично.

Подробности няма да разказвам, то това почти целия свят го прави по един и същ начин. Просто се срещнахме в сряда и нещата стигнаха до нормалния завършек за този тип връзки.

По интересно ми е да подискутираме за бъдещето през вашите очи:

Има бъдеще като двойка, разводи и т.н.
Няма бъдеще, всеки си стои на задника:
-на задника, но любовници и в очакване да ни хванат по някое време.
-на задника, но всичко се забравя и всеки си поема по пътя.

Фактите са:
Харесваме се
Спим вече заедно
Различни градове-много далечни
Различни религии
Общи вкусове и неща, които харесваме
Желание да сме заедно, във времето когато няма хора всяка минутка сме заедно на вайбър.

За в момента след обсъждане на ситуацията сме решили:

Да се срещаме веднъж в месеца, най-много два пъти.
Да се чуваме, когато сме насаме по вайбъра и да се виждаме.
През другото време да си живеем семейния живот.

Тоест любовници за веднъж-дваж месечно.

Стана дълго, вярвам че за вас тези много думи не са важни, но си е моята драма и тя си е важна за мен самия затова така се получи, който не му е интересно нека просто подмине.
E, то това не е новина...аз още в началото писах, че така ще стане.
На един мъж "акъла" премести ли се от горната в долната глава, няма сила на света, която да го спре...ни деца, ни жена, ни нищо.Той не вижда и не чува, докато не задоволи нагона си.ТипикЪл.   Smiley
Бъдещето?
Да се направя ли и тук на врачка?
Като започна с "Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи му плановете си!".
Та така, ще се срещате, засега по 1-2 пъти месечно, после ще зачестите, докато жена ти или мъжа й не усятят, че нещо става.И ще настане Содом и Гомор....скандали, сълзи, разправии, нещастни половинки и най-вече, нещастни деца.
Но, всеки сам си носи кръста.
И обикновено получава това, което заслужава.
И вас няма да ви подмине...."наградата".
Да ви е честита!
Защото определено ще горчи!

# 381
С тия злобни коментари, типично женски, да не се окаже авторКА,  да се е залюбила с някой помак и с него да си коментира манджите и цветята 😂

# 382
  • Варна
След последния пост , съм сигурна че някой се бъзика.Или по- лошо- търси някоя оттук да му върже.Никакъв смисъл няма в писанията му, а и злобичката , която лее, по отива на " женско".Светът на нета е пълен с откачалки!

Още в генезиса на темата предположих,че автора е жена.Сдържан стил,женски хобита.Случаят е залъгалка-провокация или преразказказана история.Мъж не би търсил съвети в женски форум,изказа е редуциран и конкретен.Мъжете са дискретни и желаят ли жена,никой не би ги спрял Темата се активира  с нова информация.Авторът е фен на турските,романтични сериали.Очаквайте незаконно дете-Фериде или родова мъст,клетви,магии(типични за етноса).И при турци и помаци винаги е имало изневери и лицемерие. Там 14г.момичета живеят със старци,с одобрението на родителите си.Имат и любовници,парите са мотиватор.Изумявам се от страстите,които се изливат крайните,обидни коментари, спрямо анонимни хора,с непознати битие и предистория...

# 383
Скрит текст:
Чудех се има ли смисъл, но пък така или иначе имаше хора, които следиха темата и участваха активно в нея (има и такива, които си живеят в този форум) и може да им стане любопитно какво се е случило или най-малко го заслужават заради отделеното време.
От няма и 4 дни след 18 години брак официално съм в списъка на тези, които слагат рога освен мисленно, то вече и физически.
Скрит текст:

Никой не ме храни, плаща сметките, никой не живее моя живот, за да може някой да ме обиди, могат да ме обидят само тези, които обичам и на които държа, тук никой не ме познава лично.

Подробности няма да разказвам, то това почти целия свят го прави по един и същ начин. Просто се срещнахме в сряда и нещата стигнаха до нормалния завършек за този тип връзки.

Фактите са:
Харесваме се
Спим вече заедно
Различни религии
Желание да сме заедно, във времето когато няма хора всяка минутка сме заедно на вайбър.

Стана дълго, вярвам че за вас тези много думи не са важни, но си е моята драма и тя си е важна за мен самия затова така се получи, който не му е интересно нека просто подмине.
Та така, ще се срещате, засега по 1-2 пъти месечно, после ще зачестите, докато жена ти или мъжа й не усятят, че нещо става.И ще настане Содом и Гомор....скандали, сълзи, разправии, нещастни половинки и най-вече, нещастни деца.

Това и аз го предрекох. Защото на този тип изкушения е много трудно да се устои. Дори мога да предрека два развода и евентуално нов брак. Разводите в срок до 1 година, новия брак малко по-късно. След което поява на едно общо дете и отново навлизане в рутината на живота, т.е. рязка смяна на темите за разговор от "китки и рецепти" на "пари за памперси, колики, захранване и т.н." Но това са неща от живота - едва ли ще се изненада някой от подобен развой на събитията.

# 384
Напротив, мъж е автора на темата. За съжаление.

# 385
  • София
Аз бих се изненадала от такова развитие на нещата предвид фактите.
Мъж, силно религиозен и жена- шавлива, ако стигнат въобще до развод, тя ще види децата си през крив макарон, да не говорим че може силно да ѝ бъде сменена визията- не точно в този ред......
И при това положение, да си бие камшика на 400 км., където любовникът да устройва отново семейно жилище и да си играе на млад татко- с нищо дотук не е показал, че е толкова безумен.

# 386

Допускам, но твърде лична е реакцията и твърде ангажиращо- гневна- не като разискване по казус, който не те засяга пряко.

Да, права си донякъде. Наистина реагирам лично и не теоретично, но не защото съм хванала мъжа ми на калъп, а защото това се случва с мое много близко момиче и виждам пораженията върху нея  и децата.

Непоносимостта към изневерите също е част от човешката природа, включително на самите кръшкачи Simple Smile. Видно е, че не им харесва идеята жените им да се удоволстват другаде.

# 387
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Фактите са:
Харесваме се
Спим вече заедно
Различни религии

Това и аз го предрекох. Защото на този тип изкушения е много трудно да се устои.
Дори мога да предрека два развода и евентуално нов брак. Разводите в срок до 1 година, новия брак малко по-късно. След което поява на едно общо дете и отново навлизане в рутината на живота, т.е. рязка смяна на темите за разговор от "китки и рецепти" на "пари за памперси, колики, захранване и т.н." Но това са неща от живота - едва ли ще се изненада някой от подобен развой на събитията.
Силно се съмнявам в подобен развой...имаме познати семейства помаци (в Пв има доста), та доколкото съм успяла да ги опозная, ако мъжът на шавливата булка надуши какви ги върти подчинената му зад гърба му, тя първо ще бъде "снабдена с ново лице".Разбирай, добре пребита.
от там насетне не се наемам да гадая, защото всеки мъж постъпва според правилата на рода.Най-вероятно ще бъде заточена в някое глухо село, при роднини.Нито децата си ще вижда, нито живот ще има вече за нея.
Може и да има модерни помаци, които ще постъпят интелигентно, като просто се разведат с въпросната изневерителка, но аз такива още нито съм чувала, нито съм виждала.

# 388
Аз бих се изненадала от такова развитие на нещата предвид фактите.
Мъж, силно религиозен и жена- шавлива, ако стигнат въобще до развод, тя ще види децата си през крив макарон, да не говорим че може силно да ѝ бъде сменена визията- не точно в този ред......
И при това положение, да си бие камшика на 400 км., където любовникът да устройва отново семейно жилище и да си играе на млад татко- с нищо дотук не е показал, че е толкова безумен.

Е, то има време. Те са още в началото на връзката. Нали видя, че сефтето е било преди седмица някъде. Все пак доста втори бракове са започнали по време на първите, като идеята е била "просто секс".

Силно се съмнявам в подобен развой...имаме познати семейства помаци (в Пв има доста), та доколкото съм успяла да ги опозная, ако мъжът на шавливата булка надуши какви ги върти подчинената му зад гърба му, тя първо ще бъде "снабдена с ново лице".Разбирай, добре пребита.

Аз и това го написах в предишните си коментари. Даже показах и статистиката от миналата година

# 389
  • Сф
Ама той каза,че тя е учила вишУ в Сф..така се е впечатлил..Чакай мъжа и да се върне от гурбет,бързо ще го забрави..

Общи условия

Активация на акаунт