Лична бъркотия

• 41 946
  • 852
  •   1
Отговори
# 390
Добре, черните варианти ги чухме. Частта с мъките, наказанието свише, ужасния живот с новата - не вярвам да се случат. Мъжът звучи разумен.

Да се направя и аз на врачка с малко по-оптимистичен варианти за развитие на историята:
1. продължават да се срещат, откриват, че са любовта на живота си, крият се
2. вече не се крият, дават го леко през просото, колкото съпругата на изневеряващия да влезе в дразнещо натякване и ако може да открие сама, че мъжа ѝ има връзка
3. разделят се с брачните партньори; мюсюлманката скъсва връзки с всички роднини, развежда се, присъждат ѝ децата (много ясно, нали е майка, и откога жената с втори брак не получава децата?)
4. наемат си жилище, настъпва грозна фаза на развод, всички ги мразят, Black Sapfire носи транспарант под прозореца им НЕБЕТО ЩЕ ВИ НАКАЖЕ; пише ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ на стената на блока.
5. заживяват си добре заедно, мюсюлманката се навива да празнуват всяка Коледа
6. женят се и стават скучно семейство, като всяко друго, но понеже страстта е прерастнала в любов, живеят завинаги заедно, отглеждат пет деца, които им скъсват нервите и после край.

# 391
  • София
Е, и на мен категоричните твърдения как никога на никаква цена нещо си...ми идват в повече, ако човекът не го е преживял. Освен това не изключвам възможността някой "верен до гроб" просто да не е имал такова предизвикателство.

Nesiha, много добро, особено т. 4

# 392
Добре, черните варианти ги чухме. Частта с мъките, наказанието свише, ужасния живот с новата - не вярвам да се случат. Мъжът звучи разумен.

Скрит текст:
Да се направя и аз на врачка с малко по-оптимистичен варианти за развитие на историята:
1. продължават да се срещат, откриват, че са любовта на живота си, крият се
2. вече не се крият, дават го леко през просото, колкото съпругата на изневеряващия да влезе в дразнещо натякване и ако може да открие сама, че мъжа ѝ има връзка
3. разделят се с брачните партньори; мюсюлманката скъсва връзки с всички роднини, развежда се, присъждат ѝ децата (много ясно, нали е майка, и откога жената с втори брак не получава децата?)
4. наемат си жилище, настъпва грозна фаза на развод, всички ги мразят, Black Sapfire носи транспарант под прозореца им НЕБЕТО ЩЕ ВИ НАКАЖЕ; пише ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ на стената на блока.
5. заживяват си добре заедно, мюсюлманката се навива да празнуват всяка Коледа
6. женят се и стават скучно семейство, като всяко друго, но понеже страстта е прерастнала в любов, живеят завинаги, отглеждат пет деца, които им скъсват нервите и после край.

Звучи добре.
Като за сюжет на сапунен сериал....
С една малка ...вметка:помакът няма така лесно да приеме рогата си и просто да й даде развод.
Ако се стигне изобщо до подобно развитие, нищо чудно да ги "четем в новините".

# 393
  • София

Непоносимостта към изневерите също е част от човешката природа, включително на самите кръшкачи Simple Smile. Видно е, че не им харесва идеята жените им да се удоволстват другаде.

О, за това няма две мнения!
Особено при мъжете, приказката "Куче кокал не яде, ама и на друг не дава", важи с пълна сила.

Когато съм питала приятели защо е така, обикновено са обяснявали, че при мъжа кръшкането е просто нагон и обикновено нищо не значи- забравят щом си вдигнат гащите.
Докато при жените не било така- те се влюбвали и това вече си било истинска изневяра...

# 394
Какви ги пишете, не знам.
Та те не знаят още влюбени ли са или загубени. За обич да не говорим.
Красавицата още в началото е заявила, че няма да се развежда, айде познайте що.
Предвиждам хлътване до ушите на автора. Еднолично. И тогава го чакам пак тук.

# 395
Тази може и да не влезе в статистиката. Никой няма да я разбере, просто, както е казано по-горе, ще си изчезне тихо някъде по селата. Или ще я заключат вкъщи и ще излиза само с придружител. След като й разминат видимите синини. Пък то имамите ги учат правоверните как да бият, та да не повредят жената и да не си личи. Само с възпитателна цел.

Имам впечатленията, че помаците са дори по-религиозни от турците.
Както се казва, аналогичен случай (с умерена достоверност) Joy
http://rodopi24.blogspot.com/2015/01/blog-post_30.html
Скрит текст:
Мъж от Кърджали спипа жена си в обятията на комшията и ги спука от бой, съобщава S media.
Рогоносецът хванал неверниците в изневяра, изкарал жена си на улицата и я оставил гола на студа. Разбудени от писъка й съседи извикали полиция. Не след дълго патрулката дошла и прибрали жената, за да скрият голотата й, а мъжът останал да пише обяснения в РПУ, отбелязва изданието. На палавия съсед е оказана медицинска помощ.

АбсурТ, защо така принизи чуФствата на автора? Той изрично каза, че било интелектуална близостта им около разговорите за цветята, пък ти - нагон, та нагон!

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 13:32 от Анонимен

# 396
  • София
Не го мисля аз, автора- както е хлътнал, така и ще му мине, особено ако се напече положението с помака.
Аз ли нещо не съм разбрала или форумския телефон се бъгна- кога замина помакът на гурбет? newsm78

Black_Sapphire
, не изпадайте в крайности и фантазии- никой няма да прати шавливата на заточение в някакво село.
Семейството ѝ е светско и положително няма да позволи средновековно- крайни методи на разправа, независимо че мъжът ѝ се е бъгнал религиозно.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 13:19 от absurT

# 397
  • София
Красавицата още в началото е заявила, че няма да се развежда, айде познайте що.
Което не й пречи да го омотава лекичко - напр. как заглеждала дрехи заради него.
Човек като наистина не иска сериозна връзка - дава съответните сигнали,а не разнопосочни.
Казвам го като преживяла сходна ситуация, и то в такава роля, която по-често изпълняват мъжете. Но в крайна сметка не се справих много добре с нея.

# 398
Това ми е реалистичния вариант. Консумират си връзката дискретно и като се изчерпа се разделят с мили спомени, ако са зрели хора и си държат на децата.

# 399
  • Сф
Не го мисля аз, автора- както е хлътнал, така и ще му мине, особено ако се напече положението с помака.
Аз ли нещо не съм разбрала или форумския телефон се бъгна- кога замина помакът на гурбет? newsm78
Аз го пратих! Ми то с тая шавлива жена,а и  предвид народопсихологията и поминъка..не ще да е домА!

# 400

Семейството ѝ е светско и положително няма да позволи средновековно- крайни методи на разправа, независимо че мъжът ѝ се е бъгнал религиозно.

Те са много светски, що се отнася до това да използват модерна техника. Но по отношение на семейните въпроси са дълбоко в Ориента от преди 300 години. Особено при мъж, който "се е бъгнал религиозно". Форумите изобилстват с такива истории.

# 401
Че какво да и пречи да го омотава? Тръпка да има.
Тук вече идва друг проблем. Защото не всеки, който усеща и вижда, че отсрещната страна се набълбуква, ще се отдръпне. Ще си прави кефа, другия да се охълцва-много важно. На нея нали и е кеф.

# 402
  • Сф
Тук вече идва друг проблем. Защото не всеки, който усеща и вижда, че отсрещната страна се  набълбуква, ще се отдръпне. Ще си прави кефа, другия да се охълцва-много важно. На нея нали и е кеф.
Тц.Няма начин.То там цялата рода дебне.За един път бива,ама чак паралелна връзка,абсурд!
А може и момата да лъже със с- ното положение.Това даже ми изглежда по вероятно. Така хем се възползваш от хубавото,хем държиш встрани,хем няколко може да въртиш.

# 403
Отракана е Красавицата. Сама за себе си, от модерните. Тайно, но пък  модерна. Нищо чудно да си е играч. Знаеш ли?
Ще се наиграят. Автора обаче ще е губещият

# 404
  • София
Тук вече идва друг проблем. Защото не всеки, който усеща и вижда, че отсрещната страна се набълбуква, ще се отдръпне. Ще си прави кефа, другия да се охълцва-много важно. На нея нали и е кеф.
Именно. Не става дума да легне и вирне краката без нито една мила дума, но здравословната дистанция е необходима и за двете страни. Но как иначе ще го накара да мине 400 км (а защо тя не ги мине), ако не вкара някаква романтика?

Общи условия

Активация на акаунт