Лична бъркотия

• 41 785
  • 852
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Юбилейна страница - как върви приказката в тая тема Smile
Отивам да търся Капонето аз, стискайте ми палци.
Благодаря на tays , намерих я и още в началото личи разликата, даммм.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1028293
Заповядай 😊 (има и доста заметено в темата)

# 736
Скрит текст:
Тоя, дето е с мен, е най - готиния мъж на света. И получава отношение и любов, за които ти само мечтаеш.  Simple Smile  Така че не го мисли. По - скоро се притеснявай за батака в своя живот. Че е въпрос на време бомбата, която си заложил, да гръмне. Знам, че не ми вярваш и мислиш, че контролираш положението, но и идея нямаш върху какви подвижни пясъци стъпваш.
Щом си позволяваш упорито да наричаш оназ жена "помакинчето", "Айшето" и прочее, може би е време да прогледнеш че и ти водиш един п*тьо под чехъл, Красимира.
Аз уж не съм руса.....ама изобщЕ не схванАх къде точно е връзката между:
1.че наричам една помакиня-помакиня, след като е такава, а и самият автор я нарича така
и
2.моят семеен живот
Smiley
Супер странни са "логическите" връзки, които някои потребители правят.   LaughingLaughing

Made my day JoyJoyJoy

# 737
Хаха, добре го подкокоросвате автора да си мери...с Капонето. Ама оня имаше апартамент специално за любовницата, не биеше 400 км път до нея, че да я кара и да си плаща хотела Grinning.

акциите на автора вече са скочили до тавана.
Никакви акции не са му скочили, ами почва да му притреперва шубето под лъжичката и леко-леко дава заден.
Да не съм лош пророк, но ми се чини, че неприятните изненади за него тепърва предстоят Trollface

# 738
Хаха, добре го подкокоросвате автора да си мери...с Капонето. Ама оня имаше апартамент специално за любовницата, не биеше 400 км път до нея, че да я кара и да си плаща хотела Grinning.

Забравила бях , че и там си била любимка на Капончо, щял да ти изписва ника на дупИто на мадамата Joy

Дам, Капончо.
Там темата е издържала до 70 страница.
Дано тук играем Сървайвъра по-дълго, защото ми е интересна развръзката.

# 739
Tays, какво да ти кажа, магнит съм за мъжете Joy

Вивиана и Неиша не вЕрват, ама то си е техен проблем Wink

Аз имам едно предложение към автора. Да вземат да се сберат с Баджо на по ракия и да се разберат като едни съвременни интелигентни хора за графика. Не да стават недоразумения и да има сърдити. Дето се вика, може да ползват и брачното легло, защо жената да се вътри за хотел всеки път? Баджо ще иде да удари една табла с приятели за 2 часа и така. Модерни зрели хора са, не са някои от викторианската епоха, я!

# 740
  • София

Забравила бях , че и там си била любимка на Капончо, щял да ти изписва ника на дупИто на мадамата Joy

Дам, Капончо.
Там темата е издържала до 70 страница.
Дано тук играем Сървайвъра по-дълго, защото ми е интересна развръзката.
Не гледай финалните, много игра метлата там.

# 741
Както и предположих в първите страници – "интересната" невероятно красива дама се оказа хитра хубавелка, която се опасявам, че досега е навъртяла на пръста си не един като автора.Simple Smile Хитруша голяма, че и ревнувала, милата, от жена му. Падам и умирам. Това е като евтин сериал, поне "Отнесени от вихъра" да беше.

А той пък се ласкае и твърди, че се забавлява. На мен ми звучи точно като чичак, който се мисли за много печен и хитър, ама всъщност е доста ограничен.

Авторе, повечето дами, на които си се изкефил като мнения, съвсем очевидно те иронизират и гаврят, ама нищо, де, щом го намираш за градивно, здраве да е.Simple Smile

# 742
Трай ся, чул е човечецът думички като "дискусия" и "конструктивна" и им се кефи. Не му разваляй звездния миг (то още малко му остана, като гледам как се развиват събитията).

# 743
  • София
Точно Баджо хич не е от модерните.

# 744
  • Leeds, UK
One, жената ти вече знае, но не го показва.  Просто изчаква подходящия момент да ти тресне похотливата кратуна. Тогава няма да има значение ти дали искаш да се разделяте или не.
Надявам се дълги години да си в добро здраве, ама замислял ли си се, ако утре почнеш да се напикаваш и насираш коя от двете жени ще ти мие гъза и чушката и ще ти сменя памперсите?

# 745
  • София
А ако се наложи той да мие гъза на жена си?
И едва ли ще е утре, освен при извънредни обстоятелства

# 746

А дано, ама надали.
Жените живеем по-дълго.

# 747
  • София
Ама вие съвсем на подбив го взехте човека. А той страда ли, страда... И хич не му пука, че и други могат да страдат. Драйфа ми се от такива индивиди.

Това е простичко мнение вместо запис...

# 748
Ох, сега видях, че нашият Автор ходил в темата на Манекена да се хвали с моторетката си и с любовницата, доста ниска топка.
Почетох малко и от темата на Капоне, чудно защо  не си я спомням, но накрая явно много негативи е отнесъл и той. Въпреки че неговия .... мотор по-голям и знае как да го кара човекът.

# 749
  • София
А дано, ама надали.
Жените живеем по-дълго.
Доста се излагаш с това изказване.
Или викаш - нека му е, тя да легне така, че той да я обслужва, може пък да го умори.
Само че мъжете са прагматици и наемат някого за целта.

Общи условия

Активация на акаунт