Лична бъркотия

• 41 764
  • 852
  •   1
Отговори
# 750
  • Leeds, UK
Аз викам да иде при другата да му мие гъза, нали много се разбират. Сигурна съм, че няма да е проблем.

# 751
  • София
Дами, простомера дълбае под дъното.....

# 752
Скрит текст:
А ако се наложи той да мие гъза на жена си?
А дано, ама надали.
Жените живеем по-дълго.
Доста се излагаш с това изказване.
Или викаш - нека му е, тя да легне така, че той да я обслужва, може пък да го умори.
Само че мъжете са прагматици и наемат някого за целта.
Не знам с какво се излагам. Посочих общоизвестния факт, че жените са с по-голяма продължителност на живота от мъжете. Средно статистически.
Ако се подхожда прагматично, най-прагматично би било просто да се изостави легналият. Въпрос на личен избор. Иначе изразих надеждата, че авторът би бил така благороден да не постъпи крайно прагматично, но пък едва ли би му се наложило по чисто статистически причини.
Иначе темата е неприятна, но никой не е застрахован.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 17:14 от Анонимен

# 753
  • Leeds, UK
На тоя каквото и да му говорите през едното влиза, през другото излиза... Той си прави каквото иска тъй или иначе. Обаче голяма грешка прави като си мисли, че никой няма да разбере и ще му се размине. Безплатен обяд няма. Ще плати за това по един или друг начин и ще му дойде изневиделица. Ами като се опре до “да се грижите един за друг в болест и здраве” да ходи там където топи чушката,  да не лежи на ръцете на “излъганата”, дето сам й вика. Що оная да взима хубавото и здравото, пък жената мекото и болното. Справедливост трябва да има!😁

# 754
  • София

Black_Sapphire, Излагаш се защото статистиката не означава, че точно определена жена ще надживее мъжа си.
Знаеш за свинското, зелето и статистиката.
Моят семеен опит е обратен, което пак нищо не значи.
Но в твоя подкрепа - ето статистика, и то прясна:
Мъжете са 3 422 409 (48.5%), а жените - 3 627 625 (51.5%), или на 1 000 мъже се падат 1 060 жени. Броят на мъжете преобладава във възрастите до 53 години. С нарастването на възрастта се увеличават броят и относителният дял на жените от общото население на страната. ...Процесът на застаряване е по-силно изразен сред жените отколкото сред мъжете. Относителният дял на жените на възраст над 65 години е 24.4 %, а на мъжете - 17.4%.

След 13+ години има вероятност да му върне. Но може тя да падне на легло.
Явно жените доста тормозят съпрузите си, щом умират по-млади. Което не кореспондира с идилиите, които се леят тук.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 17:33 от Cuckoo

# 755

След 13+ години има вероятност да му върне. Но може тя да падне на легло и да го умори от грижи, за радост на форума
Е, споко, не се тревожи за твоя любимец, нали видя в кристалната топка, че щял да наеме някого Mr. Green. А по-вероятно е да я хариже на роднини, какъвто е практичен (Disclaimer: в тоя живот няма нищо сигурно).
Иначе се радвам, че сме на едно мнение.

И да те светна, средната продължителност на женените мъже е по-голяма от тази на ергените Wink Тъй че явно не им е чак толкова зле в брака.

# 756
  • София
Мъжете не обичат да се занимават с такива битовизми, те са над тези неща. Ето нещо, за което не ги харесвам - избягват неприятни преживявания, дори когато се налага.
Любимо ми е мъж да каже: Не обичам да ходя по погребения, за да отговоря: Аз нали много обичам...

Ще повторя това, което редактирах:
Явно жените доста тормозят съпрузите си, щом умират по-млади. Което не кореспондира с идилиите, които се леят тук.

# 757
Не, не е явно.
Оставени сами на себе си мъжете умират много по-млади.

Инфантилните мъже не се товарят с неприятностите от живота, включително битовизмите. Порасналите ги посрещат заедно с жените.

# 758
Чудно ми е кога ще влезе авторът да размаха ятагана. Смъртове , м ? Че той в момента е на крилете на безсмъртието.

И нещо към него : Авторе, не мисли, че водиш дискусия с нас. Ние снасяме като в благодатна почва своите дискусии, спорим една с друга. А ти си фон.
Дискутира се с човек, който не влиза веднъж на три дни да снася гниди в темата си и да апострофира.
Но темата ти се развива, и то, не благодарение на теб, ноооо.... поздравления !

# 759
Добър вечер!
Почти 70 отговора само за днес, със снощните 100, чудя се ще чукнем ли хилядарката, след хилядния може и нещо интересно да кажа, за да почетем юбилея, обещавам!

Аз така по ред на номерата отново, но за после няма да остане време, че тази вечер си имам доста задължения да му се не види.

Black_Sapphire

Няма как да не започна от теб, не знам колко съм зле, но се притеснявам сериозно за качеството на работния ти процес, ако си мой служител и дремеш по цял ден в бг-мама ще изхвърчиш и то съвсем сериозно, да ти подскажа и служители имам, че и работя наравно с тях. Дори и с Франсоаз и Влака успявам някак си да намеря някакво общуване, колкото и да съм им неприятен, само ти остана тук да се излагаш и да копаеш, недей само ще стигнеш нови дълбини в миньорските подвизи. Все съм срещал хора дето не знаят кога да сложат спирачка, ама ти счупи всички рекорди по тъпотия в този форум.

Lady Cassiopeia Duval

Цитат
Аз предвиждам в близко бъдеще два ключови момента, в които очаквам цупене и сърдене от страна на "другата жена", а именно Св. Валентин и 8-ми март.

Няма как да се случи, аз не празнувам и двата празника, тя също. Празнувам Трифон Зарезан Simple Smile Аз съм православен и няма как да празнувам католически празници, а тя мюсолманка. 8-ми март е ден, в който съм виждал хора, които цяла година бият жените си и ги тормозят да влачат цветя, гнусна история. Не е нужен специален ден, за да накараш една жена да се почувства като такава. Отвратителен празник подчертаващ низшата роля на жената. Та драма няма да има.

Ще цитирам Simple Smile

Цитат
Дами, простомера дълбае под дъното.....
И да, забавлявам се, тук виждам в пълнияи блясък много селяния събрана на едно место, къде ще го видя другаде това, нали всички са умни, красиви и задоволени дами Simple Smile

На 18 и аз мислех 40 годишен мъж за чичак, та ако на 40 съм чичак нека така си остана Simple Smile

tays
Цитат
И нещо към него : Авторе, не мисли, че водиш дискусия с нас. Ние снасяме като в благодатна почва своите дискусии, спорим една с друга. А ти си фон.
Дискутира се с човек, който не влиза веднъж на три дни да снася гниди в темата си и да апострофира.
Но темата ти се развива, и то, не благодарение на теб, ноооо.... поздравления !

Ами нямам време да се занимавам с форуми по светлата част на деня, освен когато не съм извън България, там имам повечко време. Вечер пък карам едното дете на тренировки, другото ходи на доста извънкласни занимания, абе имам си работа, която не давам никой друг да върши. Виж ако топлех някой служебен стол можеше и повече, но отделям време за това, с което се занимавам, на децата е всичко друго останало. Та за форуми това ми е времето, поне за този е това. Но пък виждам купона е добър, няма да го разваляме сега, а и по-весело ще става мисля, едно по едно, има време за всичко.

Ами толкова за днес дами, лека вечер!

# 760
Еми не е хубаво така да идваш да резюмираш избирателно.
Я да те питам - как върви хронологията с помачката, има ли искри, или си на етап претегляне кое е по-важното. Водиш детето на спорт, ами ако е спец в технологиите и вземе , та проочете забежките на баща си, и вземе,че те и пита какви ги вършиш, готов ли си за отговор?
Малодушно се изнизваш. Разочарована съм.

# 761
Офф човек, верно нямаш никакъв  усет за чувствата и подбудите на хората. Едно си баба знае…
Влакът грам не е общувал с теб, ти ако на това му викаш общуване, разбирам що си се впечатлил от рецептите за имамбаялдъ.  Ако си мислиш, че си успял да промениш нечие мнение за себе, значи си в паралелна реалност.
Пък тая злоба към мненията на Сапфир, при положение, че беше първата дето ти написа нещо в темата, преди да почнеш с наглите пристъпи, си е направо болестно състояние.
Нещо не умееш да отсяваш читавите хора. Тя няма как да ти е служител, щото ще се изприщи от толкова посредственост. Това, че на теб не ти изнася грозната истина, ми спри малко с илюзиите за себе си и за цялата смрадлива ситуация, че става досадно.
То човек и в наръчника на каруцаря вече не му се поглежда, че каквото види там, все ти приляга.

# 762
  • София
Човек, знам, че точно това и точно сега не искаш да чуваш, но правиш отвратителна гадост на съпругата си. Наистина не ми е понятно как това успява да те забавлява толкова, но ако не я мразиш безкрайно много тази жена, може би се опитай за малко да помислиш за нея.
Тя най-вероятно не знае какво точно става, но усеща, че нещата не са окей и си блъска главата какво се случва. Не можеш да си представиш колко черно и гадно е това състояние. Просто... недей. Грозно е, болезнено е, не го заслужава.
И да няма вече любов и страст между вас, поне от някакво уважение останало се опитай да не я нараняваш.

# 763
Авторе, ти сигурен ли си, че любовницата не е с теб заради пари? Ако сте се запознали във Фейса, 100% те е проучила.

# 764
Драмите не са ми много интересни, но в началните няколко страници авторът твърдеше, че идея си няма що е то помак, не бил чел, но после се оказа, че му е добре понятно.

Общи условия

Активация на акаунт