Лична бъркотия

• 41 785
  • 852
  •   1
Отговори
# 765

Black_Sapphire

Все съм срещал хора дето не знаят кога да сложат спирачка, ама ти счупи всички рекорди по тъпотия в този форум.

Благодаря, подобно! Joy
(АбсурТ, сезирам те! Не че имаш очи за изразните средства на твоя любимец, ама се пак...)

Авторе, колко ти беше голям...моторът? Mr. Green

# 766
Бърди, надценяваш автора. Той такъв капацитет за правилно и неправилно няма. За проста човешка емпатия пък съвсем.

# 767
Ще го кажа по-ясно, че не се разбира явно, а и днес съм изключително уморен и нямам много кеф за шеговит тон и шеги.
Искренно се забавлявам с всички архаични разбирания, с всичката тази злоба, с тази стръв, с която определени хора се нахвърлят върху мен и ще продължавам да го правя. Не се забавлявам обаче с профила, който се очертава на българската жена около 50-те, именно тесногръдо мислене, което не се простира по-надалече от носа на същите тези определени хора. За вас все още човек с различна религия е втора ръка, сякаш махленските клюкарки са се събрали пред блока и развиват морал от времето на Георги Димитров.
Да ви споделя, не ми дреме въобще за цялата тази помия, аз се прибирам у дома, затварям моята си врата, живея моя си живот, сметка за него може да ми държите, ако ми плащате фактурите, дрехите, храната......не че и сега не можете, но просто не ми дреме, как да го кажа по-ясно. Е, разбира се има и дни, в които ми е уморено и няма да съм весел, но каквото и да е, знайте че добре се забавлявам и най-важното не ми дреме. Докато аз си плащам сметките и живота си е мой ще бъде живян както аз го разбирам, а не както вие.

tays- Детето ми ходи, където поиска, щом иска на спорт там ще ходи, ако иска да е генен инженер ще го подкрепя, защото никога няма да кажа на моето дете, че не става за нещо, а винаги ще го насърча да опита. Не ме заплашвайте какво ще стане, ако тя, те разберат, света просто няма да свърши, земята ще е все така кръгла и все така ще се върти, представяте ли си, хората се женят, разделят, събират отново....разберете го, че не всеки иска вашия живот, вашият начин на мислене, а има хора, които живеят своя собствен такъв. Мен не ме кефи това да ида в осем на работа, да си спихвам задника на стола цял ден имитирайки, че върша нещо чакайки заплатката , а в същото време да громя в бг-мама някой, който според моето разбиране не е прав и да се самонавивам колко по-добър е моя живот от неговия, колко съм по-добра....илюзия, просто една илюзия. Това, че си затваряте очите за останалата част от света не ви прави по-добри, по-знаещи, по-можещи и.....по-щастливи.
Жалко, че толкова енергия бива така съсипвана.
Лека вечер!

П.С.Ако искате наистина да ми пука за цялата тази помия ще ви пратя банкова сметка, за да ми покривате живота, а дотогава.......

"Свободата Санчо е на върха на копието"

# 768

Black_Sapphire

Все съм срещал хора дето не знаят кога да сложат спирачка, ама ти счупи всички рекорди по тъпотия в този форум.

Благодаря, подобно! Joy
(АбсурТ, сезирам те! Не че имаш очи за изразните средства на твоя любимец, ама се пак...)

Авторе, колко ти беше голям...моторът? Mr. Green

Прост човек като няма какво да каже освен да дрънка глупости нямащи връзка с темата друго не може.  Имам и мотор, и кола дето няма два живота да си я купиш и много други неща, но дории да успееш да си ги постигнеш, то мозък няма как да си набавиш. Лека ти вечер!

# 769
На чие копие?
И защото толкова много не ти пука, пусна тема в БГ мама Joy, и защото си толкова широко скроен се засягаш от квитотамнинарече Joy
И не на последно място, защото си толкова нагъл и каун, продължаваш тъпо и упорито да се самонавиваш колко си гот и се забавляваш.
Голяма тъпня да ти кажа, сериозно.

# 770
Като ми мине умората утре ще ти пиша и на теб, обещавам Simple Smile
Форума е публичен, пиша каквото искам стига да е по правилата.
Темата я пуснах защото не очаквах толкова много нещастни хора да се опитат да се изкарат щастливи и добри на мой гръб. Айде, че утре имам тежък ден.

# 771
Човеко, на никого не му пука особено за теб. Хората си уплътняват свободното време..
И спри да се хвалиш как си плащаш сметките, всички си ги плащаме.

# 772
Защо изобщо си я пуснал тая тема,  пишеш с голяма увереност, явно знаеш какво правиш? Тесногръди сме били, задето не те аплодираме, че лъжеш жена си и предаваш семейството си. То, аман от широкоскроени, на които не им пука за другите и гледат само собствения си гъз. Ако това човек да е принципен и да не прави глупости значи тесногръд - имаме нужда от повече такива хора. Виждам, че ни приемаш, ни предаваш, помоли да заключат темата и толкоз.

# 773
Цитат
помоли да заключат темата и толкоз.

Не мисля да ви направя този кеф, а и ще карам по правилата, за да не я заключат.
Има защо, има време за всичко, а и цирка трябва да се следи, сапунка да има, че иначе няма да се намира смисъл да се ходи на работа.
Пък и кой знае, може по-интересно да става.

# 774
Човеко, на никого не му пука особено за теб. Хората си уплътняват свободното време..
И спри да се хвалиш как си плащаш сметките, всички си ги плащаме.

Докато са на работа, нали Simple Smile
Като не им пука да не пишат, аз не пиша много реално Simple Smile
Ама явно им пука....да, всички си уплътняваме свободното време, колкото и някои да го нямаме.

# 775
Като ми мине умората утре ще ти пиша и на теб, обещавам Simple Smile
Форума е публичен, пиша каквото искам стига да е по правилата.
Темата я пуснах защото не очаквах толкова много нещастни хора да се опитат да се изкарат щастливи и добри на мой гръб. Айде, че утре имам тежък ден.
На мен няма нужда нищо да обясняваш. Даже държа.
Държа и да не ми отговаряш, не ми е важно. Ми е всетая. Задръж си самоироничния, забавния, супер-юпер, мега-гига, дълбоко душевния и Ентелигентен отговор за пред тези, пред които минаваш.
ЧаЛ. Да ме няма.

# 776
Аа, сега и....колите ли ще си мерим Joy Ми като не ти се получи с моторите...
Я кажи каква ти е колата и какво още имаш за 2 живота, тъй де, да си сверим часовника!

# 777
Аз пък схванах.
Господинът е на 40. Има пораснали деца.
Сиреч се е оженил на 20 и сега го тресе не криза на средната възраст а същинско прераждане и душевен катарзис.
Както се обвързах сериозно на 21, имам параноя да не ме налегнат един ден същите филми. Ама все се надявам, че имам достатъчно трезви поглед, за да не стане така.
Ама, ако стане... моля ви, намерете ме и ме отстреляйте за мое добро. Grinning

То и мъжът на наша близка така след 2 деца изтрещя и вижда новата като красавица висша степен, а ако трябва да съм честна обективно погледнато любовницата не може да стъпи на малкия пръст на жена му, с която си развали отношенията тотално. И на външен вид е много по-задръстена, и като поведение, чувство за хумор и пълнеж, и въобще, че дори е по-възрастна.

# 778
Ще го кажа по-ясно, че не се разбира явно, а и днес съм изключително уморен и нямам много кеф за шеговит тон и шеги.
Искренно се забавлявам с всички архаични разбирания, с всичката тази злоба, с тази стръв, с която определени хора се нахвърлят върху мен и ще продължавам да го правя. Не се забавлявам обаче с профила, който се очертава на българската жена около 50-те, именно тесногръдо мислене, което не се простира по-надалече от носа на същите тези определени хора.

Остави ги ти хората. Аз казвам по-горе, че историята ти е измислена, защото в началото твърдеше, че не знаеш какво е помак, а после убедено разясняваше разлики. И други такива. Иначе историята е прозаична, какво да коментирам, всеки според разбиранията си, но се оплиташ в измислиците.

# 779
  • Leeds, UK
А бе кво му се обяснявате на тоя. Дървен философ и комплексар! Смучи си ги от пръстите глупост след глупост. Като не си с архаични разбирания застани пред жена си и децата си и им кажи всичко. Пък те ще решат ще останат ли в живота ти или ще ти кажат да си ходиш по живо по здраво. Ама не можеш щото си страхливец! А тя жена ти ако е умна, така ще те издокара, че свят ще ти се завие.

Общи условия

Активация на акаунт