Лична бъркотия

• 41 785
  • 852
  •   1
Отговори
# 780
One, жената ти вече знае, но не го показва.  Просто изчаква подходящия момент да ти тресне похотливата кратуна. Тогава няма да има значение ти дали искаш да се разделяте или не.
Надявам се дълги години да си в добро здраве, ама замислял ли си се, ако утре почнеш да се напикаваш и насираш коя от двете жени ще ти мие гъза и чушката и ще ти сменя памперсите?

Ако жена му се спомине по-рано, без да к е изневерявал, ще го съветваш ли да си търси нова, да има кой да му мие вмирисания гъз? Ще й съпреживяваш ли, или ще даваш акъл да не се връзва
А ти себе си мислила ли си? Как ги виждаш нещата? Какво ли ти е отредила съдбата...
Simple Smile

# 781
  • Leeds, UK
Дренке, ти да не си нечия любовница? 🙂

# 782
И мен ли ме почваш? 😂
Не съм, но и съвсем друго те попитах.

# 783
Авторът, лицемерно е някак да декларираш как твоя дом бил твоята крепост и нищо лошо не можело да те застигне там.
Крепостта я правят крепост хората вътре, а не голите стени. Същите хора, които лъжеш и предаваш.
Ама що ли се хабя

# 784
  • Leeds, UK

Така ми звучиш. Чела съм ти постовете.
Обсъждаме живота на автора, не моя.
Аз не тъка на 2 стана и не искам съвети от хората къде и как да си го завръ.

# 785
Авторе, поздравявам те с международната седмица на брака!

# 786
  • София
Започна материалната хвалба.
Сега всчики потребителки,изключване някой разбира се,които могат да водят Конструктивен Диалог,се оказахме бедни църковни мишки .
Аз лично много обичам такива,дето по "очите ми" преценяват имотното и финансовото ми състояние. Веднага си показват умствения капацитет колко е голям  .

# 787
Скрит текст:
Ще го кажа по-ясно, че не се разбира явно, а и днес съм изключително уморен и нямам много кеф за шеговит тон и шеги.
Искренно се забавлявам с всички архаични разбирания, с всичката тази злоба, с тази стръв, с която определени хора се нахвърлят върху мен и ще продължавам да го правя. Не се забавлявам обаче с профила, който се очертава на българската жена около 50-те, именно тесногръдо мислене,
Скрит текст:
което не се простира по-надалече от носа на същите тези определени хора. За вас все още човек с различна религия е втора ръка, сякаш махленските клюкарки са се събрали пред блока и развиват морал от времето на Георги Димитров.
Да ви споделя, не ми дреме въобще за цялата тази помия, аз се прибирам у дома, затварям моята си врата, живея моя си живот, сметка за него може да ми държите, ако ми плащате фактурите, дрехите, храната......не че и сега не можете, но просто не ми дреме, как да го кажа по-ясно. Е, разбира се има и дни, в които ми е уморено и няма да съм весел, но каквото и да е, знайте че добре се забавлявам и най-важното не ми дреме. Докато аз си плащам сметките и живота си е мой ще бъде живян както аз го разбирам, а не както вие.

tays- Детето ми ходи, където поиска, щом иска на спорт там ще ходи, ако иска да е генен инженер ще го подкрепя, защото никога няма да кажа на моето дете, че не става за нещо, а винаги ще го насърча да опита. Не ме заплашвайте какво ще стане, ако тя, те разберат, света просто няма да свърши, земята ще е все така кръгла и все така ще се върти, представяте ли си, хората се женят, разделят, събират отново....разберете го, че не всеки иска вашия живот, вашият начин на мислене, а има хора, които живеят своя собствен такъв. Мен не ме кефи това да ида в осем на работа, да си спихвам задника на стола цял ден имитирайки, че върша нещо чакайки заплатката , а в същото време да громя в бг-мама някой, който според моето разбиране не е прав и да се самонавивам колко по-добър е моя живот от неговия, колко съм по-добра....илюзия, просто една илюзия. Това, че си затваряте очите за останалата част от света не ви прави по-добри, по-знаещи, по-можещи и.....по-щастливи.
Жалко, че толкова енергия бива така съсипвана.
Лека вечер!

П.С.Ако искате наистина да ми пука за цялата тази помия ще ви пратя банкова сметка, за да ми покривате живота, а дотогава.......

"Свободата Санчо е на върха на копието"
Т.е., за да не сме с архаични разбирания и тесногръди 50-годишни "тьотки", трябва да ръкопляскаме и да ахкаме от възхищение на всеки муньо, наврял се между краката НЕ на своята съпруга?
Сериозно ?
Наистина си бил по .....-елементарен, отколкото заяви в началото.
Силно се надявам жена ти да те вижда с "истински " очи и да постъпи адекватно в ситуацията, в която си я наврял не по нейна воля.

# 788
Аз под "модерни" и "разкрепостени" разбирам суингърите. Ето това е баш модерност и разкрепостеност. Хубаво са я почнали авторът и неговата любовница, ама защо изключват половинките си от купона? Защо и те да не изпитат удоволствието от обогатяването и новите усещания? Може пък жена му да си пасне с мъжа й и да достигнат качествено ново ниво на преживяването (както авторът и любовницата му), а то сега - всички неудовлетворени!  Много егоистично, бих казала!

Не схващам защо толкоз се тупка в гърдите авторът с модерността си, при положение че това тяхното го има в изобилие откак свят светува и не е нито модерно, нито разкрепостено.

А, сега ми просветна защо е толкова притеснен относно загубата на работно време. Ми той, милият, сигурно пише по еднопръстната система със скорост 1 пост/час. Don't worry, man: не ти посвещавам повече от 15-20 минути дневно Simple Smile.

# 789
Ми не съм 50-годишна лелка, аз съм на границата между GenX и Милениълите, по-разкрепостено от мен няма да намериш. Тук съм за сеира, докато си ям филийката с авокадо.

# 790
Скрит текст:
Аз под "модерни" и "разкрепостени" разбирам суингърите. Ето това е баш модерност и разкрепостеност. Хубаво са я почнали авторът и неговата любовница, ама защо изключват половинките си от купона? Защо и те да не изпитат удоволствието от обогатяването и новите усещания? Може пък жена му да си пасне с мъжа й и да достигнат качествено ново ниво на преживяването (както авторът и любовницата му), а то сега - всички неудовлетворени!  Много егоистично, бих казала!

Не схващам защо толкоз се тупка в гърдите авторът с модерността си, при положение че това тяхното го има в изобилие откак свят светува и не е нито модерно, нито разкрепостено.

Скрит текст:
А, сега ми просветна защо е толкова притеснен относно загубата на работно време. Ми той, милият, сигурно пише по еднопръстната система със скорост 1 пост/час. Don't worry, man: не ти посвещавам повече от 15-20 минути дневно Simple Smile.
Е, а де....и аз това се чудя.    Smiley
При положение, че изневерите вече са под път и над път, всеки муньо се пробва да се уреди с нещо чуждо и обикновено се намира нЕкоя кифла да му върже, идея нямам защо авторът се възприема  като Владетелят на планината....   Laughing
Предлагам му да сподели с колеги, авери, съседи как е забърсАл най-"страхотната" красавица....вярвам, ще остане доста учуден, като му кихнат и те колко пъти са слагали рогИ на жените си.Тогава може и да вдене, че не е уникалния единствен на света, който е успял да скрие извършената мръсотия за "три дни" от жена си.

Апропо:авторе, аз не работя, имам всичкото време на света да губя тук и да се гъбаркам.   Smiley
Та, приятна ти работа!

# 791
  • BG

Ами ха де, аз това се чудя.
Цитат
Детето ми ходи, където поиска, щом иска на спорт там ще ходи, ако иска да е генен инженер ще го подкрепя, защото никога няма да кажа на моето дете, че не става за нещо, а винаги ще го насърча да опита. Не ме заплашвайте какво ще стане, ако тя, те разберат, света просто няма да свърши, земята ще е все така кръгла и все така ще се върти, представяте ли си, хората се женят, разделят, събират отново....
Тъй, тъй представям си как ще плесне с ръце от радост, че бащицата му си развява байрака. Ти можеш да даваш и финанси и време за него, но съм сигурна, че разбере ли какви ги вършиш, определено няма да ти хареса реакцията ...

# 792
Цитат
Да ви споделя, не ми дреме въобще за цялата тази помия, аз се прибирам у дома, затварям моята си врата, живея моя си живот, сметка за него може да ми държите, ако ми плащате фактурите, дрехите, храната

Ееееее, тук вече ме изгуби. В такъв случай да попитам - съпругата ти, жената, която ти е родила две деца, тя има ли право да ти държи сметка, щом не плаща фактурите, дрехите и храната?

Цитат
Не ме заплашвайте какво ще стане, ако тя, те разберат, света просто няма да свърши, земята ще е все така кръгла и все така ще се върти, представяте ли си, хората се женят, разделят, събират отново....

Да разбирам ли, че вече не ти пука, ако жена ти те напусне? Защото в началото на темата казваше, че не искаш да се стига до раздели. Но това беше преди да консумираш новата си връзка. Сега нещата променили ли са се за теб?

Цитат
Имам и мотор, и кола дето няма два живота да си я купиш

Това вече беше грозно. Има много хора, които могат да си позволят това, което можеш и ти, че дори и повече - това означава ли, че щом е така, значи задължително трябва да имат извънбрачни връзки и да не уважават съпругите си, мамейки ги с други жени?

Като цяло не съм от хората, които размахват пръст и раздават правосъдие по отношение на чужди животи и решения, но е добре да си отговориш поне на себе си на тези въпроси.

# 793
  • София
И на външен вид е много по-задръстена, и като поведение, чувство за хумор и пълнеж, и въобще, че дори е по-възрастна.

Да, но е нова и затова, по- интересна и вълнуваща.
Нормална реакция- след 20- 30 години с един човек, рутина и познаване на кътните зъби.
С едно вирнато елегантно  нагоре кутре, когато си пиела чая, Ана Каренина пленила Вронски.
И съвсем скоро, разбира се, вече не е било достатъчно, за да  задържи трайно вниманието му.
Та, така.... Simple Smile

# 794
Ще го кажа по-ясно, че не се разбира явно, а и днес съм изключително уморен и нямам много кеф за шеговит тон и шеги.
Искренно се забавлявам с всички архаични разбирания, с всичката тази злоба, с тази стръв, с която определени хора се нахвърлят върху мен и ще продължавам да го правя. Не се забавлявам обаче с профила, който се очертава на българската жена около 50-те, именно тесногръдо мислене, което не се простира по-надалече от носа на същите тези определени хора.

Остави ги ти хората. Аз казвам по-горе, че историята ти е измислена, защото в началото твърдеше, че не знаеш какво е помак, а после убедено разясняваше разлики. И други такива. Иначе историята е прозаична, какво да коментирам, всеки според разбиранията си, но се оплиташ в измислиците.

И на мен това ми направи впечатление. Според мен дори да има някаква истина в цялата история, авторът си поизмисля част от нещата.

Иначе хора има всякакви. Една приятелка на майка ми знаеше, че мъжът ѝ ѝ изневерява, но казваше, че всеки път се завръща зареден с нови сили и повече желание да бъде с нея, затова и не се оплакваше. 😁
Явно на някои им е нужна малко свобода, за да оценят какво имат вкъщи. Не казвам, че е правилно, но се случва при двойки, които са заедно от много млади.

Общи условия

Активация на акаунт