Лична бъркотия

• 41 780
  • 852
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Защо се хванахте зза това, че в началото не знаел каква е разликата между  помак и турчин, пък после вече знаел?
А, дано всеки може да се ограмоти, ако чукне в Гугъл. Simple Smile
А, дори и да си е измислил историята, по- важно е кой и как коментира....

# 796
А, дори и да си е измислил историята, по- важно е кой и как коментира....

И кой как коментира?

# 797
  • София
Цели 54 страници са пред теб, ти също вззимаш дейно участие, аз ли да ти преразказвам? newsm78 Simple Smile

# 798
Цели 54 страници са пред теб, ти също вззимаш дейно участие, аз ли да ти преразказвам? newsm78 Simple Smile
Не, няма нужда. Но останах с впечатление, че искаш да кажеш нещо. Пък то било нищо.

# 799
А сега разбрах, щом авторът има кола, която ние и 2 живота не моим да изплатим, то е ясно.
Любовницата се е лепнала, щото е видяла парички. Прави се на интересна, говори уж за китки, книги само и само да го оплете, пък после ревнува, че той спи с жена си.
Ама авторът явно е много зле, питам аз със скъпата кола ли ходи да я забираш или с баничарката? Щото ако е със скъпата е ясно.
Ако беше пичът по-умен щеше да се направи, че няма пари да разбере тази убавица дали ще му върже, надали.
Ясна е работата, ясна.. Видял се е с парички пичът и се е направил на големия шеф, иначе хубавицата щеше ли ли да му клъвне?!

# 800
  • Varna
Аз, се чудя newsm78 как такъв зает човек, с такова иманЕ има време да се вре в женски форум и да споделя за нежните си странични чуства.
Кога бе, кога сколасва този човек да води децата където имат
занимания, да работи здраво и вечер да идва тука на женската
седянка.

Супермен напраУ,  щом и странична занимавка си има човека, а и
преди това е джиткал из нетЯ да си намери дружка. Не човек а машина.

Не ми се връзва на мене, толкова имотен, работещ и зает човек да идва и да се хвали по женски форуми.

Чудя се защото аз съм много организиран и чевръст човек.
Приключвам си работата и за утре както казва шефката ми, та
.....завиждам му на тоя юнак.  Мнаго уфатен, много! Шапка му свалям.

# 801
Може пък на изгората му да й липсва достатъчно внимание вкъщи или пък просто й е скучно и затова си търси мъже по интернет и спи с тях. Извинявайте, но коя сериозна жена, при това омъжена, ще си легне с първия срещнат от интернет? И няма значение каква е религията й, след като поведението й е такова.

То и авторът се връзва на някакви врели-некипели, че тя спи с мъжа си по задължение, че го ревнува и т.н., и т.н. На 40 години може и да не си още ,,чичка'', но се предполага, че си достатъчно зрял, за да може да имаш някаква що-годе трезва преценка за нещата.

# 802
  • София

То и авторът се връзва на някакви врели-некипели, че тя спи с мъжа си по задължение, че го ревнува и т.н., и т.н. На 40 години може и да не си още ,,чичка'', но се предполага, че си достатъчно зрял, за да може да имаш някаква що-годе трезва преценка за нещата.

Не е задължително- като се е оженил млад и не е "узрял", хойкайки, е нормално да хване вяра, особено ако са се разлетели пИпИруди.

# 803
  • Сф
Човеко, на никого не му пука особено за теб. Хората си уплътняват свободното време..
И спри да се хвалиш как си плащаш сметките, всички си ги плащаме.

Докато са на работа, нали Simple Smile

Като не им пука да не пишат, аз не пиша много реално Simple Smile
Ама явно им пука....да, всички си уплътняваме свободното време, колкото и някои да го нямаме.
Валеркааа, ти ли си? Joy

# 804
Авторе, как върви играта ?

# 805
Кой е Валерката?

# 806
Предполагам, че Валери Божинов.
Дето "само той си знае какво му е, но и той не знае какво му е".
Или нещо подобно Blush

# 807
Ама той не е ли футболист? И е много млад.

# 808
Веднъж, още в началото на тукашната си "кариера", авторът спомена Валери Симеонов, на мен също понякога ми "заприличва" на него, не че е той. Просто подобно неглижиране на отсрещния, само-величаене и подобни неща.

# 809
А, не. Много по-дребен калибър е този. Представям си Валери Симеонов да пише в БГ Мама Grin
Нещо ми прилича на счетоводител. Как само отчита колко точно поста на ден са изписани, като че ги заприходява някъде. И как спретнато си е разграфил посещенията за полов полуден и се нервира, че не искат да му спазват графика.  Grinning. И е разпределил стриктно финансовите отговорности: от него кафето, от нея - хотела. Пък като го настъпят по мазола, само фактури и плащания са му в устата.

Общи условия

Активация на акаунт