💄Новите ни козметични похождения - 84

• 95 252
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
В "Самоздрав" продават такива.

# 661
  • Sofia

Ох, откога съм хвърлила око на Фарсали еликсирите, всички ги искам...Heart Eyes Откъде ги поръча? Simple Smile

Скромничко днес от мен.

# 662
От Сефора е.

# 663
Пръскам си го на възглавницата.Учудващо нетраен върху плат.На кожата стои,но не много.Ще изхабя като ароматизатор.

# 664
Стрaнно, Пели. При мен е държелив около 3-4 чaсa средно нa кожa и косa, a и по шaлчетa, яки и дрехи се усещa. Пaрфюмa определено е достa по трaен, но спрея кaто зa спрей имa приличнa трaйност според мен.

И да допълня поста си:

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 17:03 от Джаста Праста

# 665
  • Бургас

Дезодоранта на Балеа има аромат на кокос и и без алуминий, душ гела на Балеа е стандартен, често ги купувам, аромата е на праскова и нар, страхотен е.
Взех една голяма разфасовка на Хетеншоудърс от ДМ, харесвам го,а беше намален.
Сухия шампоан на Балеа дори нямам представа защо го взех, не ползвам сухи шампоани, хабя една опаковка за година, но като видях, че е с аромат на праскова и струва 3 лв. го грабнах. Гелът за бръснене ми е редовна покупка. Взех и един балсам на Балеа, възстановяващ, нямам кой знае какви очаквания, но дано е добър.

Най-накрая се сдобих с минералната пудра на ГР, 08 страхотна е. Базата на Делиа признавам, че взех заради опаковката, нямах озаряваща база, не съм пробвала на лице, но на ръка пробвах на слънце бляска уникално.

# 666
# 667
  • Седмото небе

# 668
  • Варна
Този BB крем е страхотен, пробвах мостра и днес си го купих.
Този CC крем е просто лошо изхарчени пари. Уж се изравнява с тена на кожата, така е но ако сте Аватар.

# 669
 Все се каня да похваля очната линия на Kat Von D - Ink Well, не е пре-скъпа, но за сметка на това, много, много трайна, наистина като тату седи, над 10 часа ми издържа и после едва я свалям. Плътно нанася, без да ми се налага да "запълвам", "повтарям" линията, от един път залепва.  Чудна!

# 670
  • София
 Flutter Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 14:37 от kopche

# 671
Чести празник , да си много здрава и обичана ,още по-хубави придобивки Simple Smile)

по темата

# 672
  • Бургас
Пристигна ми myfullbox с 6 продукта по избор

# 673
# 674
Скрит текст:

Този мицеларен лосион е от малкото,при които мога да гледам в шишето с потопено око Grinning
НЕ ЛЮТИ и не щипе Heart

Общи условия

Активация на акаунт