Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
по-вероятно не, пие се някакви дни и се спира после доколкото знам.
на кой ден са тия фоликули?
защо решиха че са задържани?

# 346
по-вероятно не, пие се някакви дни и се спира после доколкото знам.
на кой ден са тия фоликули?
защо решиха че са задържани?

На 21 ден....

# 347
  • София
а преди това мерили ли сте ги?
на мен ми изглеждат като да са си нормални фоликули на които им предстои овулация.
при мен се измества овулацията по напред в месеците след блокаж. ти нали имаше скоро или се заблуждавам?

# 348
а преди това мерили ли сте ги?
на мен ми изглеждат като да са си нормални фоликули на които им предстои овулация.
при мен се измества овулацията по напред в месеците след блокаж. ти нали имаше скоро или се заблуждавам?
Не, не сме ги мерили. Може и да си права за О, защото не я засичам в обичайно ѝ време Simple Smile. Блокаж имах на 24 юли 2018 г.

# 349
Момичета, да се отчета и аз Cry, за първи път през живота си съм със ЗФ - 14 и 19 мм. Предписаха ми Примолут нор. Извинявам се за маймунския въпрос, но не съм запозната, ще ми дойде ли цикъл, докато взимам Примолут нор?
И на мен не ми приличат на задържани, много са малки.
Аз съм го пила за з.ф. - 3 см. Като го спреш, тогава ти идва, до 4 дни някъде.
Успех! Hug

# 350
Момичета, да се отчета и аз Cry, за първи път през живота си съм със ЗФ - 14 и 19 мм. Предписаха ми Примолут нор. Извинявам се за маймунския въпрос, но не съм запозната, ще ми дойде ли цикъл, докато взимам Примолут нор?
И на мен не ми приличат на задържани, много са малки.
Аз съм го пила за з.ф. - 3 см. Като го спреш, тогава ти идва, до 4 дни някъде.
Успех! Hug

Благодаря, Сиси! Simple Smile Значи е като дуфастон, ама то и двата са си май прогестеронови препарати, де Simple Smile!

# 351
Шанса е еднакъв при всички варианти и няма гаранция. Бих те посъветвала, да не бързаш и да посъбереш поне 6-7 яйцеклетки и тогава да действате. Смесено оплождане след това. Визуализирай, че също се предлагат и замразени ДЯ за собствено успокоение. Успех!
Ами нали съм "стара" та затова им се притеснявам как ще се замразят и размразят. Всъщност като го визуализирах както каза леко ме отпусна нерва Grinning

# 352
Не знам точно какъв препарат е, преди да тръгна за ТР, имах з.ф., тогава ми го изписаха,
не помня даже колко време го пих, не беше малко, дойде ми, като го спрях.
Следващият месец изследвах ФСХ и беше 43. З.Ф. се беше пукнал,
а беше много голям. Разбрах, че го имам, защото получих силен кръвоизлив.
bubastet, късмет! Hug

# 353
Не знам точно какъв препарат е, преди да тръгна за ТР, имах з.ф., тогава ми го изписаха,
не помня даже колко време го пих, не беше малко, дойде ми, като го спрях.
Следващият месец изследвах ФСХ и беше 43. З.Ф. се беше пукнал,
а беше много голям. Разбрах, че го имам, защото получих силен кръвоизлив.
bubastet, късмет! Hug
Благодаря, Сиси! И на теб късмет Heart!!

# 354
Аз в момента съм на Прумолут, изписаха ми го за 20 дни по една таблетка сутрин и вечер, като спреш да го взимаш ти идва до няколко дни.
Сега като ви чета си мисля дали и моят е бил задържан. Гледа ме на 9 ден и каза задържан и хоп лекарство. Дали и при мен не бил фолекул за овулация и да го е объркал. На другият ден си правих тест за овулация и показа, че съм, но аз реших, че не е верен защото докторът каза - задържан.
Погледнах размера - 3,5 / 2,8 см. Май е голям и наистина е задържан.

# 355
  • София
Рончо честитооо, да е жив и здрав бебока 🤗

Да дам малко отчет за бебока и мен 😊
В началото на януари бях 10 дни в болница, че шийката тръгна да се отваря отгоре, отдолу я държеше конеца от серклажа. Изправиха ми косата, и аз тяхната - чакаха за родя всеки момент. Биха му инжекции за дробчетата, та това поне ме успокои - малко 😐 Изписаха ме с отворена шийка отгоре и дължина 13 мм, и предписание - само лежане и ставане до тоалетната и набързо до банята. Имах вече два прегледа - шийката се е затворила, как не е ясно - док.се чуди 🤗 Та сега карам  - седмица за седмица. На 20.02 - влизам в 9-ия та ще отпусна душата 😍
Бебока е 2023 гр.вече 😊

Стискам палци на всички Ви, късмет и успех. Желая ви по едно бебче тази година 🍀🍀🍀
❤❤❤🍀🍀🍀❤❤❤🤗🤗🤗🤗

Скрит текст:

# 356

Аэ съм с 21 и 22 в десния яйчник и 20  в левия яйчник ,ходих на док вчера и го попитах няма ли да ми иэпише нещо,каэа не ,с М ще се пукнат,хм...а эасякох О ( много рано на 10 ден,а днес е 20 ден от Ц. ) с тестовете.И на мен ми е странно това,но ги видях на монитора,доктора ми покаэа.
А се чуствам гадно,както преди пункция ,с тежест в корема.Как е въэможно три ЭФ...

# 357
Момичета  ,някоя от Вас да е забелязала след започване на стимулации  и след това да има проблеми със зъбите т.с да се развалят по бързо

# 358
Ами,на мен ми каза 14 и 19 в ляв яйчник са и двата. Но аз не засякох овулация до 19 ден вкл. На мен ми е изписан до 09.02. вкл. като на 08.02. съм на преглед.

# 359
Djiji, стискам силно палци всичко да е наред до финала! Heart

Общи условия

Активация на акаунт