Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Ами аз току-що разбрах за него и им пратих имейл. Ще пиша щом ми отговорят. Странно ми е, че имат офис за консултации в София, а в БГ Мама нищо не съм видяла за него.
Иначе д-р Цветков от Надежда ми беше споменал за такава възможност в Индия и аз просто не бях сколасала и нея да погледна Simple Smile Но Малта звучи много по-близо и добре регулирано.

Някой случайно да е проучил в кои държави/клиники се предлага лечение със стволови клетки за възстановяване функциите на яйчниците?

На мен ми предложиха в Истанбул, Аджъбадем Маслак,  професор Бюлент Тараш, ако искаш да питам повече

Разбира се, благодаря! Каква е цената на лечението?
Теб какво те спира да го приложиш?
Разбрах, че става въпрос за инжекция само с кръвен продукт от теб.

# 391
Миналият път имах 2 антрални и при БХ предложиха този вариант за подготовка, този път антралните са повече и не са повдигали въпрос. Ще питам сега за цена

# 392
Ами аз току-що разбрах за него и им пратих имейл. Ще пиша щом ми отговорят. Странно ми е, че имат офис за консултации в София, а в БГ Мама нищо не съм видяла за него.
Иначе д-р Цветков от Надежда ми беше споменал за такава възможност в Индия и аз просто не бях сколасала и нея да погледна Simple Smile Но Малта звучи много по-близо и добре регулирано.

Някой случайно да е проучил в кои държави/клиники се предлага лечение със стволови клетки за възстановяване функциите на яйчниците?

На мен ми предложиха в Истанбул, Аджъбадем Маслак,  професор Бюлент Тараш, ако искаш да питам повече

Разбира се, благодаря! Каква е цената на лечението?
Теб какво те спира да го приложиш?
Разбрах, че става въпрос за инжекция само с кръвен продукт от теб.

Този адрес са дали на сайта на клиниката в Малта за София.

Bulgaria - Sofia
Imani care
Alexander Pushkin 116

# 393
Аз питах скоро моя доктор, обясних му, че в Аджибадем - Истанбул,
извършват тази процедура, те се познават, колеги са.
Не искаше да ги коментира, защото са колеги, но каза,
че няма как да помогне това нещо, да не се връзвам на подобни неща.
Шанти, мислех си за теб тези дни! Hug
Как се развиват нещата при теб?

# 394
Сиси, тук съм вече сигурно до петък или събота, който дойде и е готов за кафенце, да пише, много ще се радвам. Ами направих абразио, но беше само на цервикса, не са пипали матката. С мъжа ми се бяхме отказали от всичко, но миналата седмица при цикъла пак ни дойде вдъхновението и дойдох на 3 ден. За изненада имаше 7 антрални след 6 силни стимулации и няколко опита на ЕЦ. Днес ми е 6 ден, в единия яйчник до 13мм фоликули, в другия до 8,много ме хвана яд. Сега са ми включили и декапептил, не знам защо обаче... И така. Който е тук да пише на лично за кафе😊

# 395
Сиси, тук съм вече сигурно до петък или събота, който дойде и е готов за кафенце, да пише, много ще се радвам. Ами направих абразио, но беше само на цервикса, не са пипали матката. С мъжа ми се бяхме отказали от всичко, но миналата седмица при цикъла пак ни дойде вдъхновението и дойдох на 3 ден. За изненада имаше 7 антрални след 6 силни стимулации и няколко опита на ЕЦ. Днес ми е 6 ден, в единия яйчник до 13мм фоликули, в другия до 8,много ме хвана яд. Сега са ми включили и декапептил, не знам защо обаче... И така. Който е тук да пише на лично за кафе😊
Много се радвам! Стискам ти силно палци! Heart
Аз трябваше да съм в Истанбул, но ми закъснява, което е нетипично за мен,
колкото и да ми е високо ФСХ, ми идва навреме.
Мислех си за теб тези дни, че отдавна не си писала. Blush

# 396
Хайде, идвай и ще обикаляме магазините

# 397
Хайде, идвай и ще обикаляме магазините
Ох, дай боже, ама на, така стана! Confused
А бях сигурна, че вчера ще съм там.
Като си правя сметките предварително, винаги се развалят!
Но честно казано, като се замисля, добре ми тръгна. Blush
При мен, ако ще става нещо, то е с големи мъки и клизма,
ако тръгне всичко гладко, пиши го ''отписано''.

# 398
Ден два по-рано или по-късно няма никакво значение, не се ядосвай за такива неща, всичко си става в точния момент.

# 399
Ден два по-рано или по-късно няма никакво значение, не се ядосвай за такива неща, всичко си става в точния момент.
Учудвам се, защото като спра Цикло-Прогинова, ми идва до 4 дни.
Но сега я започнах по-късно, изпих по-малко таблетки, не знам дали е заради това.
Усещам болки, ще ми дойде, но кога - не се знае.
Стискам силно палци! Heart

# 400
Хайде, чакам те, Сиси!
Morning, току що ми писа Бирсен, коодинаторката, струва 6500 лири, ако искате давам телефон да питате на уотсап

# 401
Хайде, чакам те, Сиси!
Morning, току що ми писа Бирсен, коодинаторката, струва 6500 лири, ако искате давам телефон да питате на уотсап
Че то не е много, аз мислех, че ще е повече.
Анджали, много не ми бухна медът, намазах се, събират ми се слюнки
в устата, не знам дали пречи това, но стоях 20 мин.
Като чета, най-вероятно е гингивит, още не е прераснало в пародонтит.
Има шанс да се оправи. Миналият месец бях на зъболекар, нищо не ми казаха.

# 402
Сиси, можеш и със смрадлика да се жабуриш, при моето кървене на венците ми помага.
И на мен.

# 403
Хайде, чакам те, Сиси!

Благодаря ти, остави ни координати.

# 404
https://www.bulenttiras.com/bg/ ето тук има телефон и отзиви от пациенти от бг

Общи условия

Активация на акаунт