Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
О ,това е сериозно щом капе кръв не е обикновено възпаление  от лекарствата е на 100%  хубаво е да беше взела АБ  ,но в противен случай аз ти писах в другата тема има едно с бреза май беше Sandrin от него бързо се оправят около 4 лева или жибури нещо с хлорхексидин от тези извесните трябва да не се разреши на бактериите да атакуват сега има ли кръв за тях е идиална среда да се развиват   на мен ми се развалиха тук за 2-3 месеца зъбите и отпред предните изтаняха и се разпадат  направо тези отрови  .............

# 376
Сиси, мила, има време за хомеопатия, време за жабуркане и време за антибиотици. Като дойде времето за антибиотици, първите две няма да ти помогнат. Изглежда, че е дошло това време и според мен трябва да ги почнеш час по-скоро и да ги свършиш час по-скоро защото едва ли ще ти направят трансфер като имаш вътрешно възпаление.

Сиси, аз бих пристъпила към трансфер след оправяне проблема с венците. Като те чета, не ми звучи безобидно.

# 377
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Sisi 345, за венците помага също ( 2 супени лъжици мед 🍯 и половин кафяна лъжичка сода бикарбонат) разбива се хубаво и след като спре да се раздува обема на меда. Увиваш с марля показалеца топиш в сместа и мажеш на всякъде из устната кухина. Стоиш така около 15-20 минути, без да поглъщаш от сместа. След това изплакваш добре и намазваш с зехтин. По 2-3 пъти на ден. За около 4-5 дни ще се почувства промяната. Изпробвано.

# 378
Благодаря ви много, момичета! Heart
Кръв не ми тече, може би, защото веднага отреагирах с различни мазила,
просто са много възпалени.

# 379
Не мисля,че е фатално за бременноста.Но бих първо оправила този проблем,защото при толкова сериозно възпаление най-вероятно има  отражение и на кр.картина-левкоцити...А през бременност първо много се развалят зъби,а после и лекарствата които могат да се вземат са ограничени...но ти си питай доктора...

# 380
Не мисля,че е фатално за бременноста.Но бих първо оправила този проблем,защото при толкова сериозно възпаление най-вероятно има  отражение и на кр.картина-левкоцити...А през бременност първо много се развалят зъби,а после и лекарствата които могат да се вземат са ограничени...но ти си питай доктора...
Точно това си помислих, да пусна левкоцити.
Ако не е фатално и затихне, не искам да отлагам, разбира се, ще попитам доктора.
Благодаря! Heart

# 381
2017та рязко ми изкървиха венците и започна отдръпване. Вече си правех планове колко ще ми излезе ченето, като ми опадат зъбите, но  стопирах развитието. Ползвах какво ли не, но комбинацията жабурене с шарлан сутрин + Листерин (този с 95% унищожаване на бактериите) вечер преди лягане, се оказа най-добра за мен. Дори сега като започнаха да се подуват и кървят от бремеността, започвайки шарлана, спрях кървенето (Листерина не съм го спирала). И разбира се паста за пародонтит - Билка пародонт изглежда действа най-добре.
За напрежението - силно препоръчвам Л-Теанин (L-Theanine). Успокоява и разкарва депресиите и паник атаките, а е амино киселина и не води до пристрастяване, нито те замайва.

# 382
Момичета, някой от вас да е ходил в Асибадем /бившата Токуда/ и да е доволен от консултациите там? Сега е турска клиника.

# 383
Д-р Шефкетова ръководи инвитро центъра на Аджибадем. Тя е кадър на Стаменов, работи в неговата клиника доста години. Има и тема тук, момичетата пишат хубави отзиви.

# 384
Момичета, някой от вас да е ходил в Асибадем /бившата Токуда/ и да е доволен от консултациите там? Сега е турска клиника.
Аз съм там . Доволна съм.

# 385
Някой случайно да е проучил в кои държави/клиники се предлага лечение със стволови клетки за възстановяване функциите на яйчниците?

# 386
2017та рязко ми изкървиха венците и започна отдръпване. Вече си правех планове колко ще ми излезе ченето, като ми опадат зъбите, но  стопирах развитието. Ползвах какво ли не, но комбинацията жабурене с шарлан сутрин + Листерин (този с 95% унищожаване на бактериите) вечер преди лягане, се оказа най-добра за мен. Дори сега като започнаха да се подуват и кървят от бремеността, започвайки шарлана, спрях кървенето (Листерина не съм го спирала). И разбира се паста за пародонтит - Билка пародонт изглежда действа най-добре.
За напрежението - силно препоръчвам Л-Теанин (L-Theanine). Успокоява и разкарва депресиите и паник атаките, а е амино киселина и не води до пристрастяване, нито те замайва.
Благодаря! Heart
Веднага си смених пастата и водата за плакнене с "Парадонтакс".
Имам купени доста неща, затова засега повече няма да купувам,
ще пробвам рецептата на Анджали. В понеделник ще пиша
на координаторката, че ми се бави цикълът, ще питам и за този проблем.

# 387
Някой случайно да е проучил в кои държави/клиники се предлага лечение със стволови клетки за възстановяване функциите на яйчниците?

На мен ми предложиха в Истанбул, Аджъбадем Маслак,  професор Бюлент Тараш, ако искаш да питам повече

# 388
Morning7,
Добър въпрос. Аз бях чувала за Индия, но ти като попита сега се разтърсих и попаднах на тази клиника в Малта, която има адрес за консултации в София.
https://www.segova.com/segowoman
Някой да е чувал за нея??

# 389

На мен ми предложиха в Истанбул, Аджъбадем Маслак,  професор Бюлент Тараш, ако искаш да питам повече

Разбира се, благодаря! Каква е цената на лечението?
Теб какво те спира да го приложиш?
Разбрах, че става въпрос за инжекция само с кръвен продукт от теб.

Общи условия

Активация на акаунт