Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета най-после разбрах защо ембрионите стигат до бластоцист и видимо са перфектни, при ПИД с дефект. Оказа се съвсем случайно при изследвания за съвсем друго нещо на съпруга ми, че захарта му е 15.51 пусна профил и варира между 15 и 17 и с тази захар генетичният материал е увреден трябвало да падне под 7,5 за да няма аномалии в ембриона. Господи защо никой до сега не го изпрати да се изследва, направиха му само спермограма по Крюгер която е перфектна и до там с него, а веднага яйцеклетките били виновни дежурното оправдание. Възмутена съм само където маса пари хвърлихме на вятъра и щяхме да продължим, но добре че се спряхме малко за почивка.

# 406
pepita5, не съм специалист, но не мисля, че това е причината.
Дано да греша де! Има много варианти, но над 40 г. обикновено хр. аномалии
са свързвани с възрастовия фактор.
На нас също не са ни искали кръвната захар на съпруга ми, само моята.
Знам, че захарта много разваля кач. на я., също трансфер не се предприема
с висока кръвна захар.
Моят доктор иска гликиран хемоглобин, изследване за кръвната захар,
на пациентки по усмотрение, на мен не ми е искал, защото няма причина.
То по-тревожното е, че съпругът ти е с толкова висока кръвна захар.
Ако не е сгрешено, може да има много сериозно заболяване на щитовидната жлеза.
Трябва незабавно да вземе мерки и да си направи още изследвания
при подходящ специалист. Дано да се оправи! Късмет! Hug
Момичета, венците ми днес са малко по-добре, небцето ми не е зачервено,
но ме боли, като се храня. Мисля да си купя ултразвукова четка за зъби.
Ако някой е ползвал, моля да сподели мнение. Благодаря! Hug

# 407
  • София
За съжаление това е причината не е сгрешено и профил го накараха да направи сега е с 2 вида лекарства, беше при ендокринолог, кардиолог и др. Няма проблеми с жлезата, но ендокринолога се изсмя какво бебе правиш с тази захар няма как да се слчи сперматозоидите носят генетични аномалии. Каза, че ако падне захарта под 7,5 чак тогава ще се получат нящата и ембрионите ще бъдат без аномалии. При мен нещата са добре нямам захар, високо кръвно и др.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 16:46 от pepita5

# 408
За съжаление това е причината, беше при ендокринолог, кардиолог и др. Ендокринолога се изсмя какво бебе правиш с тази захар няма как да се слчи сперматозоидите са увредени и носят генетични аномалии. Каза, че ако падне захарта под 7,5 чак тогава ще се получат нящата и ембрионите ще бъдат без аномалии. При мен нещата са добре нямам захар, високо кръвно и др.
Не знам, не съм се интересувала, а и не съм лекар, че да знам,
но ако е толкова зле, изобщо няма да се оплождат я.,
нито ще се развиват ембрионите до бластоцист. По пътя на логиката,
така ми се струва, овен това 7,5 също е много, до 6,5  май беше реф. граница на моите изследвания.
Няма никаква гаранция, че с ниска захар, всичко ще е идеално,
не залагай на това. Ендокринологът не е репродуктивен специалист,
че да е толкова вещ във всичко.
Просто ти го казвам, за да не се ядосваш толкова много.
Дано всичко да се оправи! Hug

# 409
Pepita, обременяване с глюкоза ли прави мъжа ти и проверихте ли и инсулина трикратно заедно с кр. захар? Така щесе определи най-точно състоянието му. Хранителен режим, спорт и лекарства. Както и Сиси ти написа, не си внушава, че това е основния проблемно е много добре, че сте го открили и взели мерки. Благодаря ти, че ме подсети, ММ също има фамилна обремененост, аз също смятам да направя едно изследване.
Sisi, според мен изчакай с четката, по-добре иди на зъболекар за терапия с УЗ или каквото там правят за венците. Hug

# 410
  • София
Да направихме всичко и трикратното потвърди се между 15-17 е захарта. Права си изписаха му лекарства, движение, ражим на хранене и много течности.

# 411
Пепита, това  е добре, че сте намерили източника на проблемитею сега само действие. При нас 0 % нормална морфология и не се знае защо

# 412
  • София
Това не е добре, трябва да се разбере от къде идва причината и разбира се да попаднете на точният лекар който иска да се заеме сериозно с нещата. Дано успеете с разрешаването на проблема. А иначе моя е с 15% по крюгер.

# 413
От 2007 сме на тръстиката и няма обяснение. Един пролактин, който бе в норма с лекарства

# 414
lenda, изпразни си пощенската кутия, че ти се е изчерпал лимитът. Blush
shanti, как вървят нещата? Аз още чакам цикъл. Blush

# 415
pepita5, не съм специалист, но не мисля, че това е причината.
Дано да греша де! Има много варианти, но над 40 г. обикновено хр. аномалии
са свързвани с възрастовия фактор.
На нас също не са ни искали кръвната захар на съпруга ми, само моята.
Знам, че захарта много разваля кач. на я., също трансфер не се предприема
с висока кръвна захар.
Моят доктор иска гликиран хемоглобин, изследване за кръвната захар,
на пациентки по усмотрение, на мен не ми е искал, защото няма причина.
То по-тревожното е, че съпругът ти е с толкова висока кръвна захар.
Ако не е сгрешено, може да има много сериозно заболяване на щитовидната жлеза.
Трябва незабавно да вземе мерки и да си направи още изследвания
при подходящ специалист. Дано да се оправи! Късмет! Hug
Момичета, венците ми днес са малко по-добре, небцето ми не е зачервено,
но ме боли, като се храня. Мисля да си купя ултразвукова четка за зъби.
Ако някой е ползвал, моля да сподели мнение. Благодаря! Hug
Аз имам СИС и съм доволна и аз имам проблем с венците и затова я купих,струва си😘

# 416
Сиси, утре ще се реши сутринта дали ще чакаме малките фоликули или ще бодат големите, да видим какво ще съм сътворила от вчера насам 😊😊

# 417
Благодаря ви много, момичета! Heart
Мисля, че съм получила сериозен пародонтит. Confused
Сиси, моят съпруг се отърва от парадонтита само с антибиотик и редовно използване ЕДИНСТВЕНО на паста "БИЛКА" (червената). Никоя друга паста за парадонтит не вършеше работа!
А Sandrin-ът е чудо! Но само най-първият,оригиналният! Последно обаче бях попаднала на един друг Sandrin Solo ли беше какво, видя ми се доста слаб.
Да направихме всичко и трикратното потвърди се между 15-17 е захарта. Права си изписаха му лекарства, движение, ражим на хранене и много течности.
Най-безобидното е да взима Метфогамма или Глюкофаж, както и Хром пиколинат, биотин. Може също така да започне да взима добавки редовно на базата на канела.И не на последно място може да си вземе  апаратче за измерване на кръвната захар у дома.Така ще знае какво е положението.  Консумацията на храни с нисък гликемичен индекс също е препоръчителна.Висока кръвна захар, повишен пулс може отделно да са в резултат и на тютюнопушене-никотинът е злосторникът Sad...

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 11:04 от bubastet

# 418
  • София
Bubastet - Благодаря ти, купихме вече апаратче и я измерва, а от 2г. спря цигарите и вече не е пушач.

# 419
Bubastet - Благодаря ти, купихме вече апаратче и я измерва, а от 2г. спря цигарите и вече не е пушач.
Браво! Дай Боже, да имате успех! Ще се борим няма начин!!!

Общи условия

Активация на акаунт