Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, днес си получих резултатите от имунологичната биопсия. Пише - запазени пропорции на Т и NK клетки, dim/bright индекс 1.86, запазена експресия на рецепторни молекули.
Миналата седмица ми препоръчаха нещо като промивка по мое желание. На вас правили ли са ви? По мое желание остава и повторната биопсия.

# 421
Според мен биопсията ти е наред.

# 422
Сиси, утре ще се реши сутринта дали ще чакаме малките фоликули или ще бодат големите, да видим какво ще съм сътворила от вчера насам 😊😊
Стискам ти много силно палци! Късмет, миличка! Heart
Аз още чакам цикъл, дано да нямам з.ф. Confused
nina_kika, благодаря, миличка! Heart
Купих си днес на Филипс, с 5 програми, била хубава уж, ще видим.

# 423
Минавам за отчет пункцията ми е в четвъртък, от едната страна 4 по 19, от другата 4 по 13, което означава, че дясната страна прецака ситуацията. Някой има ли с извадени зрели от 13мм преди пункция? Ще видим колко ще се оплодят... Искам обаче да споделя нещо, през юли имах 2 антрални, стимулация та беше гонал, мерионал и хормон на растежа. Оказва се, че този хормон си разгръщал действието след 5-6 месеца и сега февруари антралните бяха 7. Предния бяха 4. Един доктор му го каза вчера, днес питах и друга лекарка да видя дали съм разбрала правилно и тя потвърди, че е от него. Има и в интернет разни данни. Ще ви държа в течение дали са били зрели 😊

# 424
Минавам за отчет пункцията ми е в четвъртък, от едната страна 4 по 19, от другата 4 по 13, което означава, че дясната страна прецака ситуацията. Някой има ли с извадени зрели от 13мм преди пункция? Ще видим колко ще се оплодят... Искам обаче да споделя нещо, през юли имах 2 антрални, стимулация та беше гонал, мерионал и хормон на растежа. Оказва се, че този хормон си разгръщал действието след 5-6 месеца и сега февруари антралните бяха 7. Предния бяха 4. Един доктор му го каза вчера, днес питах и друга лекарка да видя дали съм разбрала правилно и тя потвърди, че е от него. Има и в интернет разни данни. Ще ви държа в течение дали са били зрели 😊
Стискам ти много силно палци, миличка! Heart
На успешната ми стимулация, 2 дена преди пункцията, имах ф., който беше 11 мм,
изкараха зряла я. от него, която се оплоди, не знам колко е нараснал за 2 дена,
но едва ли е било много. Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 425
  • София
аз съм питала моя лекар за размера на фоликулите.
каза че при такива като мен боде всичко над 14мм, и че в такива фоликули доста има годни яйцеклетки.
та сега като са 13, до пункция ще станат по-големи.

# 426
Сиси, започна ли цикъла, или чакаш

# 427
Сиси, започна ли цикъла, или чакаш
Чакам. Disappointed
Днес докторът каза да изчакам още няколко дена.
Ако не ми дойде, най-вероятно ще ходя в Истанбул.
Аз усещам, че ще ми дойде, боли ме, надявам се да нямам з.ф.
Ф. нарастват, както им скимне, никой не може да предвиди как точно ще нараснат,
някои просто спират развитие и не мърдат повече.
Дано да извадят от всички хубави я.! Heart

# 428
На мен специално са ми казали от 15 mm нагоре.
Вчера на прегледа се видя един 21 мм. Утре имам час да го погледнат пак за да се определи овулацията. На теста за овулация днес още втората линийка беше бледа. Не очаквах да е бледа, предвид че имам и един задържан от предишния цикъл. Фоликулярните кисти не пречат за забременяване. Това е, което разбрах.
Очаквах овулацията да е от другия яйчник /без киста, но там фоликулите няма да са доминантни.

# 429
  • и тук и там :)
Привет, момичета Simple Smile , да се отчета и аз.
Събота съм на пункция. Днес бях на преглед и имам 4Ф в дясно (2*17мм и 2*16мм), един в ляво 16мм.(за първи път са толкова много)
Този път съм с лека стимулация /поне така мисля, че не ги разбирам много - 6 дни*2 Клостил, 4 дни Менопур + Цитродит, четвъртък вечер Хориомона.
Дано всичко е ок и да стигна до ембриони.....качествени. Всеки път ще правим и ПИД на ембрионите. Четох, че в надежда са вдигнали цената за изследването на 470 лв. Anguished

Понеделник бях на консултация и с генетик - кариотипа ми е ОК, няма никакви отклонения, партньора /в моя случай донор/ също е ок. Трите небалансирани ембриона са "случайност". Това, което ми обясни докторката е че при жени над 40г. има 70% шанс за некачествени ембриони и всичко е въпрос на късмет.
P.S. Този път дали от Клостила или от напрежение една киста на гърдата ми се поду много и боли, та сега и на мамолог трябва да ходя.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 21:58 от vel333

# 430
vel333, късмет! Стискам ти силно палци! Heart

# 431
Vel333 успех и от мен!Обещаващо изглеждат нещата.В Надежда ли е опита?

# 432
  • и тук и там :)
Благодаря момичета, да ви се връща многократно късмета Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Да, в Надежда съм при Д-р Персенска.

# 433
  • София
Вел - Успех и дано всичко е на ред. Поне ти да ни зарадваш за новата година с положителен резултат.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт