Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 659
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета! Как сте? Hug
Закъсня ми доста цикълът, но хормоните ми са хубави.
Започнах подготовката за трансфер.
На 19-ти ме викат в Истанбул, дано да не се е повишил Прогестерона,
че ще се отложи трансфера. Изписан ми е Естроферм по схема.
Засега нямам назначени други лекарства.

# 436
  • София
Сиси стискам ти палци и дано това е твоя късмет. Чакам с нетърпение да се похвалиш.

# 437
  • и тук и там :)
Сиси, пожелавам ти късмет Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Аз вчера бях на пункция и резултата - от 5Ф 2Я лутенизирани и 3Я за оплождане. Днес ми се обадиха, че двете Я са оплодени, другата не е била качествена. Сега чакам развитие и ако стигнат до 5ти ден ще се прави ПИД.
Все още ме боли от пункцията, това нормално ли е? До сега не съм имала болки, но пък и сме вадили макс 3Ф.

# 438
Благодаря ви много, момичета! Heart
Много късмет ви желая и аз! Flowers Four Leaf Clover
vel333, стискам ти много силно палци ембриончетата да стигнат до ПИД! Hug

# 439
Сиси, късмет ти пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

Каква е подготовката ти за ЗЕТ, какво пиеш и какво изследваш?

# 440
Сиси, палчета и от мен за успешен трансфер и пухкав, ревлив финал. Време е вече и за твоя успех. Kissing Heart
Vel, късмет на твоите ембриончета. Да стигнат безпроблемно да 5ти ден. Flowers Four Leaf Clover

Аз минах втора пункция в рамките на 1 месец. И на двете док извади по 2 яйцеклетки без абсолютно никакви лекарства и стимулации. Вече се убеждавам, че не случайно майка ми казваше цял живот, че има голяма вероятност да имам близнаци. И двете ни страни в семейството носят този ген. Та явно и аз го нося, защото развивам по 2 доминантни фоликула. До момента не ми правеше впечатление, защото дори когато имах по 2 доминантни ми вадеха само по 1 яйцеклетка. Но в новата клиника ми вадят по 2. Blush Лошото е, че не могат да добутат до 5ти ден. Тези от последната пункция ги държаха даже до 6ти ден с идеята да станат бластоцисти и да им вземат материал за ПИД, обаче те стигнаха до морула и на 6ти ден дегенерираха. И това след приложени ИМСИ и МАКС. И сега пак от нулата започвам, но вече започва да ме хваща страх, че никога ембрионите ми няма да добутат до 5ти ден. И естествано започвам да се питам дали ако ги връщам няма да имат повече шанс. Но пък не ми се изживява отново ужаса от миседа ми през 2017-та. Confused

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 21:31 от Боби ;)

# 441
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverУспех, Сиси! Време му е да се случи!

# 442
  • На остров
Стискам много палци на Сиси, на Вел и на Боби !
АКо пропускам някой в процедура да си каже, но аз стискам и мисля позитивно за всички !

Боби аз не бих чакала до 5 ти ден, 2 макс 3 ден, не знам защо толкова държиш на ПИД.

# 443
  • In transit
Сиси, Вел, Боби, успех момичета! Стискам ви силно палци!

# 444
Съгласна с  Две в едно

# 445
Аз също съм съгласна с Две в едно.

# 446
Боби, аз също не бих чакала до 5-ти ден. На 3-ти, например, бих ги върнала. То и с направен ПИД пак може да стане мисед, гаранция няма. Дай им шанс, прибирай си ги, пък нататък - Божа работа, както се казва. Успех и на теб! Flowers Four Leaf Clover

# 447
Сиси, Вел, много късмет ви желая! Боби, аз се пържих на същия огън - до трети ден супер, докарат го до морула или ранна бластоциста спрат развитие и започнат да дегенерират. И ние чакахме за ПИД. Може би след хустерото ще направим още някоя и друга пункция и започвам да мисля дали не откажем ПИД.

# 448
Ами то и аз започвам да се замислям. Най-много още веднъж да пробвам. Досега да съм събрала 4 ембриона за 1 месец и то напълно естествено получени. До 3ти ден нямат проблем. Ще питам и доктора какво мисли. Благодаря ви за палчетата. На всички нуждаещи се, които съм пропуснола в предния си коментар изпращам Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Две в едно, държа на ПИД-а защото не искам пак да преживея разочарованието и ужаса на аборта. И отделно да треперя после дали ще е здраво бебчето.

# 449
Успех момичета Сиси,Боби ,Вал и на всички.

Боби на днешно време можеш да направиш всякакви иэследвания на бебчето предварително.И аэ бих ги върнала на 3-ден.

Момичета ММ вчера ми сервира,,ще се откажем от едно скъпо пътешествие ( планувано вече ) и ще направим още един опит в друга клиника"
Не эная какво да правя,хвана ме неподготвена...аэ тъкмо вътрешно се успокоих ,а той ме вкарва отново в стрес.
Пуснахме в нова С.в петък,да видим дали са му повлияли шепите с витамини.
Според вас да почвам ли нов опит ,тая год.ще стана на 44.

Общи условия

Активация на акаунт