Случи ми се нещо странно XIX

• 85 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Не е освещаван апартамента. Както казах ние живеем там от 7 години но преди това не знам кой е живял. Баща ми почина преди 5 години а баба ми преди 2 месеца.

# 226
  • Sofia
В какви отношения сте били с баба ви?Виждахте ли я преди да почине?
Ходите ли да и палите свещ,раздавате ли при Задушница?
След като почина ли започнаха да се случват тези неща?

# 227
Doli това с лампата се случи преди 5 дни. Иначе не бяхме чак толкова близки с баба ми но я виждах редовно и първите двайсетина дни  постоянно ходих с майка ми да палим свещ на гроба й но след това чак сега на Задушница ходих. Мислите ли че ако се освети апартамента  ще спрат тези неща?

# 228
  • Sofia
Щом не е осветен,направете го и дано се успокоят нещата...

# 229
  • В.Търново
Моята баба , когато почина преди години първите няколко години ми се случваха странни неща, това ми подсказваше, предполагах, че е тя.После свекъра като почина пак ми се случваха странни неща в апартамента, където живея.Жилището е на родителите на съпруга ми.Наскоро на големия ми син се случи нещо странно, пак в този апартамент, когато е бил сам.Малкия и той твърди, че е виждал нещо странно вкъщи, но не знам колко да му вярвам, защото той малко е артист.За големия ми син мога да спомена.Бил е сам вкъщи.Изял е някаква вафла и е оставил опаковката на масата в кухнята.Пил е вода от чешмата и когато се е обърнал някой все едно е издухал опаковката от масата, повдигнала се във въздуха и политнала през цялата маса и паднала на земята.Вкъщи няма как да е станало течение, защото е зима и вратите са затворени.Изплашил се е и е излязъл от вкъщи.
Та по темата.Възможно е, който е скоро починал да е наминал, може да е искал нещо да ви каже или да ви навести, знам ли....

# 230
Напълно възможно, но ако хората са ваши роднини не вярвам така да искат да ви плашат. Освен ако не са били лоши приживе. Това си е доста сериозно. Викайте човек да освети. Потърси Джош Чембърс в нета, той е силен по вяра гони бесове и духове, мъртви. На мен ми помогна. Пиши ми на лично ако искаш да дам телефона му.

# 231
Напълно възможно, но ако хората са ваши роднини не вярвам така да искат да ви плашат. Освен ако не са били лоши приживе. Това си е доста сериозно. Викайте човек да освети. Потърси Джош Чембърс в нета, той е силен по вяра гони бесове и духове, мъртви. На мен ми помогна. Пиши ми на лично ако искаш да дам телефона му.
Нищо не излиза за този човек в нета.

# 232
Писах ти.

# 233
Нищо не съм получила.

# 234
Е, не си защото не може да ти се пише, ограничила си вх. поща.

# 235
  • Sofia, Bulgaria
От доста време чета темата и се чудя дали да споделя някоя от няколкото необясними за мен случки. Е най - после се реших Simple Smile Ето една от тях - Около 2 месеца след като мама почина изпаднах в дива истерия една вечер. Крещях, че си я искам, плаках,ужас беше, мъжът ми едвам ме успокои, и си легнахме към 2. На сутринта ставам в 6(беше тъмно), защото бях на работа от 7 и гледам лампата ни в спалнята свети. Ние винаги спим на тъмно, а коридора и WC са винаги светнати, понеже пикая по 100 пъти. Никога не святкам за да не събудя мъжа ми, а той спи непребудно цяла нощ и не става изобщо. Питах го той ли е светнал, той поотвори очи и ми каза, че не е святкал. Видях го, че леко като че ли се постресна и повече нищо не казах, полежах, станах, оправих се и отидох на работа. Точно бях влезнала в офиса и мъжа ми ми звъни да си говорим по пътя, че вече пътуваше към неговата работа. Повдигнах въпроса за лапмата и му викам "Абе буби, това дали не беше знак от мама?" В момента, в който зададох въпроса, останах като гръмната, защото се върнах няколко вечери назад - беше събота, бяха дошли приятели, бяхме седнали да хапнем на двора и аз влезнах до нашата спалня да взема връхни дрехи, че захладня. Тогава крушката гръмна и си светих с телефона, ровейки в гардероба. В неделя мързелувахме, в понеделник сутринта пак с телефона светих за да си изровя дрехи за работа и мрънках на мъжа ми, че така и не е купил крушка за да я смени. Вторник сутрин се разигра гореспоменатото. После като се прибрахме от работа, щракахме ключа, обаче нъц, все пак крушката си беше изгоряла от няколко дни. Таа, знам, че мама е до мен и ми носи светлина, когато имам нужда 💜
Edit: Допълвам, че умувахме и търсихме рационално обяснение, но така и не намерихме такова. Ако имате предположения, ще се радвам да ги прочета. Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 20:02 от Hermione13

# 236
При нас се случи същото малко след смърта на свекъра ми. Крушката в коридора изгърмя , но забравихме да я сменим и така до след седмица . Мъжа ми натиска ключа и крушката светна, а аз я бях видяла , че е изгоряла , но реших , че като купя ще я сменим.
След това както при вас не светна повече...

# 237
Здравейте, на мен ми се случи нещо странно преди няколко седмици. Събуждам се през ноща и усещам, че нещо ме потупва по гърба, беше толкова реално и много се изплаших.

# 238
Подобно ми се случи преди две вечери.
Не бях напълно заспала, фаза точно преди заспиване. Усетих неприятно галене в долната част на лицете. Събудих се напълно и осъзнах, че собствената ми лява ръка, върху която нямах контрол извършва това действие. И продължи, докато не я спрях с дясната ръка Flushed
Вече напълно будна осъзнах, че лявата ми ръка е изтръпнала, тежка и трудно подвижна.
Остана ми неприятното чувство, че ме е докосвала тежка, чужда ръка.

# 239
При нас се случи същото малко след смърта на свекъра ми. Крушката в коридора изгърмя , но забравихме да я сменим и така до след седмица . Мъжа ми натиска ключа и крушката светна, а аз я бях видяла , че е изгоряла , но реших , че като купя ще я сменим.
След това както при вас не светна повече...

Странно. След смъртта на свекър ми се скъсаха да гърмят крушки в тях и у нас. Наистина странни съвпадения. Никога до сега не ни е гърмяла крушка, нито у нас - нито у тях.

Общи условия

Активация на акаунт