Любители на котки - Тема 128

• 39 919
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Братска обич:heart::

# 571
Познават си храната и още как, варианта е да мине на някоя друга марка лечебна храна, кофтито е, че ще ти скъса нервите през това време.

# 572
  • София
То няма налична... а няма за кога да поръчвам докато дойде, защото има още седмица. Предполагам, че като изчезнат пликчетата от тези храни, ще изчезне и драмата. Ще видим.

# 573
  • София
Блеки обича да чисти с мен, не бяга от прахосмукачката. Виж, сешоарът е друга работа- враг N°1 Joy

# 574
  • София
О, прахосмукачката е най-страшното нещо вкъщи. А отскоро имам прахосмукачка за камина, тя е още по страшна:) Търчат през глава, а опашките им стават по-големи от телата. Абе,  паника настава:) Сешоарът не им е любим, заобикалят, но не е от най-страшните неща. Много са смешни и толкова сладки калпазани.

# 575
  • Плевен
Здравейте. Чета ви постоянно, но почти бе пиша /до сега само веднъж/
Искам да ви попитам как обезопасяване терасите си? Към момента не е проблем, тъй като е затворена почти постоянно, но със затоплянето на времето ще си имаме проблеми с моя калпазанин
А ето го и него
Морадо, на 3 месеца. Едно бебе Simple Smile

# 576
  • София
О, каква прелест е Морадо! ❤❤❤

Обаезопасих с мрежа, задължително с метална нишка.

# 577
  • Плевен

Има ли значение, че терасата е остъклена? Остъклението е онова от едно време. Предполагам, че има вариант да се сложи мрежа и на него.
От zooplus ли е твоята?

# 578
  • София
При нас  сешоарът представлява интерес, но от прахосмукачката бяга през глава. Винаги когато  чуе сешоара пристига в галоп и се настанява да наблюдава, но на безопасно разстояние, защото колкото и да е интересен, все пак е и малко страшничък. Чат-пат, за да придобие смелост, понатупва нещо около нея докато наблюдава шумното чудо - обикновено една плюшена стоножка си го отнася, но понякога пердаши и възглавници, чехли и др. Ако случайно (или не толкова случайно) насоча струята на въздуха към нея, очите й стават толкова големи, че а-ха да изхвръкнат от лицето й. После си имаме ритуал. Аз оставям сешоара в кутията му, а кутията - върху леглото и отивам пред огледалото да се среша. А Елза започва да души отдалеч и постепенно се приближава до кутията, след което я понатупва хубавичко и удовлетворена от добре свършената работа се оттегля за заслужена дрямка.

# 579
Aуу, кaкъв елегaнтен млaдеж е Морaдо.

И у нaс нямa по стрaшно от прaхосмукaчкaтa. Сaмо дa ме види, че посягaм към нея и спринтирa към скривaлището си, което е нa зaщитено зaд дивaнa. Сешоaр и други шумящи и бръмчaщи уреди не я впечaтлявaт особено, но прaхосмукa е стрaшен, стрaшен звяр.

# 580
  • Варна
Морадо ме впечатли с име и с визия, много съм му фенка Simple Smile Не съм обезопасявала тераса, не се наложи. Беше много малка като живеехме на тераса към оживена улица, всъщност веднъж е скачала и съседка я прибра, защото бившия я държеше на терасата докато аз бях в командировка. Има късмет това моето коте и това си е. Сега сме в къща, голяма е и като се изтърси погрешка - нищо не и става. Мъжът ни е друг. Често се шегува, че съм дала първо котката, като съм видяла как я гледа съм отишла и аз Simple Smile

# 581
  • София

Има ли значение, че терасата е остъклена? Остъклението е онова от едно време. Предполагам, че има вариант да се сложи мрежа и на него.
От zooplus ли е твоята?

Ако терасата ти е остъклена вероятно само на прозореца за проветряване ще му трябва мрежа. Моята е с решетка, че сме на нисък етаж. Мрежата е закачена със свински опашки за решетката. Ангелина виси на нея редовно като прани гащи, гони насекоми и птици - страшна игра пада. Наглеждам само някъде нещо да не се скъса. Почти на 3 години е мрежата. Не я махаме.

От зооплюс. Снимката не е добра, но не намирам друга.

# 582
Нашата е същата - зелената от зооплюс с метални нишки. Засега не се е опитвала така да се катери по нея, предполагам, че щях да изтръпвам, въпреки че има мрежа Grinning Сега зимата излиза за малко и като види, че е студено бързо-бързо се прибира, но лятото е първа кипра на терасата, даже сутрин се е случвало да ме буди и да ме води да ѝ отварям вратата Grinning

# 583
  • София
Морадо е прекрасен! Добре дошъл в темата!  Heart Eyes

С., имай предвид, че вече имаме 2 мъжки котета от темата, които се запушиха от Аплаус. И аз давам точно такава суха храна, но само като допълнение към мократа.

Направо не мога да повярвам, че тази пухкава прелест Късметка не е гушлива. Simple Smile

У нас пък има толкова материал за гушкане, че чак съжалявам, че нямам трета ръка, защото винаги има някой ревнуващ.  Laughing

Да ви покажа как се мързелува в неделя:

И телефонни снимки от преди малко:

Питате се какво прави Киро? Лови на Наско опашката.  hahaha hahaha hahaha

А тук поглежда за снимка  Wink

И после пак продължи с дейността си, докато Наско не раздаде правосъдие.

Hug  на всички прекрасни котета, които видях! Напоследък има толкова много снимки, че няма как да ги изброя!  Grinning

# 584
  • София
Ооооо, хич не ме пита да се катери ли... но тя си е скоклива и катерач от малка. Сега през зимата и е студено и почти не излиза - само колкото да се убеди, че не е за котки навън, бързичко се прибира. В момента, който стане 15-ина градуса почти не мога да я прибера от терасата. В летните жеги е постоянно там.

Ооооо, Таня, котешкото царство у вас е прекрасно! ❤
Искам и аз така троен пух! Някой ден, някой ден...

Общи условия

Активация на акаунт