Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 2
ВАЖНО❗️❗️❗️

НИКОГА НЕ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕТЕТО СИ НА ФУТБОЛ ВЪВ ФК ФЕРИОН СФ❗️❗️❗️

Ще ви разкажа историята, която се случи на сина ми, след като го записахме да тренира във въпросния "клуб". Записах го в началото на месец ноември с идеята да спортува любимия си спорт.
Още първата седмица ни беше поискана такса, както и да заплатим екип на отбора, като нееднократно ни беше намекнато, че е най-удачно да закупи пълния комплект. Естествено, с това нямаха никакъв проблем от наша страна.
Поръчахме всичко, което беше поискано и започна голямото чакане... на всеки 10 дни идваше по нещо - първо тениска, после ветровка, след това горнище, да не говорим за раницата, която дойде едва миналата седмица.
Тренировките протичаха еднотипно, като в голяма част от времето децата тичаха, а "треньора" беше "зает" да разговаря с майките, загърбил децата. През останалото време разговаряше по телефона си, или си чатеше. Това ни направи доста лошо впечатление, но все още бяхме нови и се надявахме във времето това да се промени и да е частен случай.
Нещата до новогодишните празници не се промениха и по това време "треньора" реши децата да участват на турнир в Пловдив. През времето, когато записахме малкия отбора от близо 30 деца се стопи наполовина. Не разбирахме какво се случва до моментаь в който "треньора" обяви, че трябва да участваме минимум 10 деца, и в този момент се оказа, че ние не можем да покрием дори този минимум. Започнаха да ни ухажват с обещанията, че участието е изключително важно за "отбора" и ние трябва задължително да заплатим таксата за участие, включително транспортните разходи, също така нашия престой там, който беше 4 дни. Макар да не съм ходил на всички тренировки, знаех че "отборът" не е подготвен за такъв тип турнир, особено след напускането на толкова много деца.
Беше ни пределно ясно, че ако не запишем нашето дете за участие, целия "отбор" пропада. Макар че аз бях против, майка му го записа. Започнаха драмите...
"Треньорът" нямаше представа къде в Пловдив ще се проведе турнира, нещо повече - не знаеше дори името на залата!!! Ние проучихме и му разяснихме кое къде се намира. За 20 дни преди въпросния турнир децата направиха едва 2 тренировки, състоящи се основно в обиколки на игрището, докато "треньора" им продължаваше разговорите и чатенето по телефона, почти винаги с гръб към игрището.
Турнира беше през изминалия уикенд. На загрявките преди мачовете, докато всички останали отбори загряваха, нашите деца стояха клекнали на тревата, докато "треньорчето" им беше зает да провежда сърцераздирателни разговори с любимата си. През останалото време до срещите не спираше да си чати. Изиграхме няколко срещи, като на първите няколко отбора се представи на средно ниво, въпреки очакванията на "треньора" за тотален разгром. Първия ден завърши и децата се прибраха в хотела. "Треньора" с гордост ми заяви, че лично е изгонил от отбора 4 деца с поведението си. Тогава останах втрещен. Децата го чакаха да обядват докато той проведе над 40-минутен разговор, на който станах неволен свидетел и дори не искам да коментирам.
През двата дни, в които ние бяхме там "треньора" научаваше предстоящия съперник от родителите.
Първия мач на следващия ден беше ранния следобяд. Подготовката протече по абсолютно същия начин като предния ден - просто нямаше такава. Мача беше катастрофален за нашия отбор. След него "треньора" вкара децата в съблекалнята и в продължение на 10 минути не спря да им крещи, изпадна в истерия. Отвън аз с някои от родителите започнахме да коментираме, че играта е отчайваща, безидейна и по този начин няма как да спечелим мач.
"Треньорчето" излезе от съблекалнята - всички тези родители, които само до преди минута коментираха заедно с мен, наведоха глави и се обърнаха на другата страна. Аз си позволих да попитам "треньора" защо крещи на децата, казах че вина за загубата носят колкото те, толкова и той. В този момент той отвори вратата на съблекалнята и каза на моето дете да напусне отбора.
Попитах го защо гони сина ми, на което той отговори, че детето трябвало да понесе последствията от поведението на родителите си. Влезе в съблекалнята при децата, които беше разревал и той също започна да реве. Явно психиката му не издържа. Дойде организатора на турнира с охрана, за да го успокоят.😂😂😂
Изчакахме нещата да се успокоят и помолих жена ми да го попита дали не е размислил. Но той категорично заяви, че не иска сина ни в отбора "СИ"
Тръгнахме си.
По пътя се обадихме на ръководството на отбора, уведомихме ги за случилото като пожелахме среща с тях, която се проведе днес. На нея се появи и въпросното "треньорче" - държа се по същия арогантен начин, дори пред шефовете си. Те не предприеха нищо и това беше края на тази драма.
Разчитахме на тях да вземат адекватно решение, но УВИ...
Въпросното "треньорче" се оказа 22-годишен нереализиран вратар, без почти никакъв опит във футбола.
Съжалявам, че загубихме 2 месеца в този отбор, че детето до ден днешен не знае защо е изгонено е много разстроен и разочарован от човека, който трябваше да му бъде за пример (треньор).
НЕ ПРАВЕТЕ НАШАТА ГРЕШКА!!!
ТАМ ДЕЦАТА ВИ НЯМАТ БЪДЕЩЕ!!!
МОЛЯ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ И ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА ГО СПОДЕЛЯТ!!!
To be continued...

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 22:01 от Tatti

# 1
  • София
  • Мнения: 4 186
Съжлавам за случката, добре е че информирате всички, благодаря че назовавате имената., Отдавна се знае, че футболът е пародия и перверзия, личи си по цялостното състояние на футбола ни, треньорите повече контактуват с майките, отколкото реално да тренират децата. Не ги записвайте на профи футбол, няма смисъл

# 2
  • Мнения: 2
Най-жалкото е, че го отнасят децата

# 3
  • Мнения: 1
Кой набор е детето защото и аз тренирам там и няма такова нещо

Общи условия

Активация на акаунт