В момента чета... 60

• 77 805
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Пишете в скрит текст коментари относно финала, може да има хора, които не са я чели....

# 496
  • Ямбол
Аз в тази тема се научих да чета само първия ред от постовете, че да видя само заглавието на книгата. После превъртам. Само на определени потребители, в които съм сигурна, чета целите постове.

Нещо не ми върви фантастиката на Бакстър, но ще я избутам, не е голяма.

# 497
Е, според мен да се напише, че финалът е разочароващ, няма как да развали преживяването на другите. Не пишеш какво точно е станало. А и нещо, което един възприема като разочароващо, може да е съвсем приемливо за друг.

# 498
" Не без дъщеря ми" - препрочитам я през няколко години и все не ми омръзва.

# 499
  • Belgium
Пишете в скрит текст коментари относно финала, може да има хора, които не са я чели....

Няма какво да напиша в скрит текст в случая, нищо конкретно не споменавам за финала.

А и това, че мен ме е разочаровал изобщо не означава, че на други хора няма да хареса много Simple Smile И те не мисля, че трябва да пишат в скрит текст "Финалът е чудесен".

# 500
Обожавам книги, но имам лошия навик да чета две или три паралелно, сега не е изключение.
Принципи на Рей Далио, Какво би направил Фройд от Сара Томли и Ефектът на теломерите - д-р Елизабет Блекбърн. И трите са много увлекателни и отговарят на интересите ми.

# 501
Чета "Щастливец с баща". Страхотна книга.

# 502
  • София
Отдавна не съм писала в темата, но редовно ви следя.
Завърших дълго влачената от мен "Спящите красавици" - 2*, заради името на Кинг на корицата и заради отделни детайли в повествованието. Иначе много ме изтормози. Абсолютно неоправдан обем, твърде протяжна и безкрайно досадна на моменти. Не съжалявам, че я прочетох, но определено ми беше скучно.

Друга книга, която прочетох наскоро е "Орисия" - сборник разкази на Стефан Стефанов.
Истинско книжно бижу. Много българска, много истинска.
Не е от ранга на "Трънски разкази", но определено се доближава и ми достави истинско удоволствие.

Започнах "Другият" на Кинг. Засега ме е грабнала, да видим нататък.

# 503
  • Mediterraneo
Да знаете Все още жив на Питър Джеймс има ли продължение някакво? Свърши много наникъде:disappointed:

# 504
  • София
И аз чета "Другият" на Кинг. Също съм погълната напълно към момента - някъде в средата съм. За съжаление нямам особено време, за да я прочета по-бързо и съм в очакване. Напомня ми подсъзнателно в някаква степен на "Зеления път", макар сюжета да е съвсем различен.

# 505
Да знаете Все още жив на Питър Джеймс има ли продължение някакво? Свърши много наникъде:disappointed:
Надникнах в ГР понеже и аз съм я отбелязала за четене - това е 8-ма книга от 14 за Рой Грейс. Има преведени първите 4 май и 12-та.

# 506
Гледах онзи ден "Три билборда извън града", а чета "Другият". Докато гледах филма такова дежа ву ме гонеше Simple Smile все едно продължавах да си чета книгата. Въпреки че като сюжет имат много малко общи неща, атмосферата и цялостното усещане беше еднаква. Много интересно се получи. Когато на другия ден си продължих с книгата, в главата ми изникваха сцени от филма, но вплетени в сюжета на "Другият". Определено се почувствах странно, не ми се беше случвало досега нещо подобно.

# 507
  • София
Ох, аз имам още две книги на Бакман вкъщи ("Бабата" и "Брит-Мари"), ама така и не мога да се наканя да ги прочета, макар че пък на мен Уве ми хареса.

На мен "Уве" много ми хареса, след което прочетох "Бабата" и почти се отказах от Бакман... Слава Богу след време му дадох 2-ри шанс и то с "Брит Мари", която много харесах. Но пък има и хора, на които "Бабата" е харесала Wink

Прочетох "Дух над мене" от Цвета Трифонова - писмата на Яна Язова до професор Балабанов и много я харесах. Толкова хубав период е бил след Първата Световна Война, така нормално са живеели хората, а после Втората Световна е прецакала абсолютно всичко! Много светлина хвърлят писмата върху най-различни процеси в българското общество... Като че ли очаквах много по-малко, а така потънах в тая книга, толкова се впечатлих от нея, че й дадох 5 звезди. И ми се иска да прочета и други такива.

Иначе си чета с наслада и бавно "Левски" на Яна Язова.

# 508
Аз снощи започнах Уве на Бакман и после се сетих, че съм гледала филма. Много ми харесва и книгата, но аз съм голям фен на скандинавската литература и кино.   

# 509
Аз снощи започнах Уве на Бакман и после се сетих, че съм гледала филма. Много ми харесва и книгата, но аз съм голям фен на скандинавската литература и кино.   
Ама и филм ли има? Не знаех.

Общи условия

Активация на акаунт