OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Момичета намерихте ли групата във фб Октомврийски мами 2019? Групата е затворена и би трябвало да можете да я намерите.
Аз не я намирам

# 181
VeronikaK, благодаря!
Ти не се притеснявай, слушай си лекаря и всичко ще е наред.Аз бях с контракции предишната бременност,започнаха рано,после се засилиха доста.Лежах вкъщи,пиех си хапчетата и сега си имам едно голямо диване Blush Всичко ще бъде наред Hug

# 182
И аз се записвам  на 26год. От Бургас . В 6 г.с все още не съм отишла на преглед. Чувала съм хубави мнения за д.р Татарова има ли някой да се следи при нея?

# 183
Здравейте, момичета 🙂
Минавам да се отчета от днешния преглед. В 5+3 г.с. съм, видя се сакчето вътре в матката 😊 Много съм щастлива. Другият ми преглед ще бъде другата седмица.
Помня, че имаше и други момичета с прегледи днес ... Хайде, момичета, нямам търпение да разкажете за вашите прегледи 😊😊😊

Добре дошли на новите момичета, желая ви успешна бременност!
здравейте, момичета! Моят преглед беше в понеделник. Докторката каза, че съм дошла прекалено рано, но все пак на видеозона се видя сакчето 😌. След 2 седмици отново съм на преглед.

# 184
  • Германия
Моите единствени симптоми до сега са, че съм страшно изморена и мноооого ми се спи. Вчера дремах цял следобед, като се прибра ММ си легнах и поспах 30-40 минути. Днес съм маааалко по-жизнена..

И миналия път бях така - седмици наред едвам си държах очите отворени на работа - можех да заспя седнала! Сега обаче е трудно с малко дете 😓

# 185
Моите единствени симптоми до сега са, че съм страшно изморена и мноооого ми се спи. Вчера дремах цял следобед, като се прибра ММ си легнах и поспах 30-40 минути. Днес съм маааалко по-жизнена..

И миналия път бях така - седмици наред едвам си държах очите отворени на работа - можех да заспя седнала! Сега обаче е трудно с малко дете 😓

TeoМ83 и аз съм така. Ходя, като дрогирана 😴

# 186
Разбирам ви, днес след работа се прибрах и легнах. Спала съм непробудно два часа, вечерта как ли ще спя с този сън след обяд.

# 187
Здравейте момичета, имам един въпрос тъй като не съм наясно с теста чхг който днес си направих имам резултатите,показах ги на личния ми доктор и той не ми отговори нищо дали съм бременна или не и за момента няма към кой да се обърна.Ще започна от начало Simple Smile закъсня ми с 5 дни  направих си два теста показаха две черти втората беше много бледа едва забележима но се вижда.  това е снимка от резултатите ми ако някоя от вас разбира и може да ми каже какво се случва ше съм много благодарна:)

# 188
Здравейте момичета, имам един въпрос тъй като не съм наясно с теста чхг който днес си направих имам резултатите,показах ги на личния ми доктор и той не ми отговори нищо дали съм бременна или не и за момента няма към кой да се обърна.Ще започна от начало Simple Smile закъсня ми с 5 дни  направих си два теста показаха две черти втората беше много бледа едва забележима но се вижда.
Скрит текст:

това е снимка от резултатите ми ако някоя от вас разбира и може да ми каже какво се случва ше съм много благодарна:)
Бременна си! Честито!

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 00:11 от Не се сърди, човече

# 189
bag1to Честито! Можеш да повториш теста след 48ч, за да видиш дали е нарастнал. 🍀

# 190
Момичета много съм объркана вие ми честотите, но сега говорих с личния ми доктор и той каза че не съм бременна не знам вече какво да си мисля

Благодаря ви!

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 00:07 от Не се сърди, човече

# 191
И аз не знам какво да мисля за твоя лекар 🤔🤔 Ти сигурна ли си, че той има диплома за акушер-гинеколог 😂😂😂

# 192
Педиатър е не е генеколог 😁

# 193
  • София
Резултат над 5 единици е положителен. Този лекар да се застреля! Рядко пикливите тестовете дават грешен положителен резултат. Повтори теста слез 48ч. и ако се удвоява знам, че значи, че всичко върви както трябва.
Това си свалих от нета за ориентир:

# 194
Ще посетя генеколог при първа възможност благодаря ви на всички

Общи условия

Активация на акаунт