OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 363
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Честито сакче на Дониолх 😊

Добре дошли на новите момичета, успешна бременност 🍀

Аз днес се чувствам много добре, вече нямам менструални болки. Чак ми е странно като не усещам нищо. Само едни гърди ме болят и имам главоболие. Други симптоми нямам за момента.

Вие в коя г.с. и кой ден направихте първия си преглед и какво се видя на него (сакче само или сакче+ембрионче)?

Момичета, мисля, че ще ни е по-комфортно в темата, ако се въздържаме от определения и осъждане на избора на другите. Моля за толерантност! В крайна сметка е важно на финала да имаме здрави бебчета и здрави мами, разбира се 😉

# 76
  • софия-napoli
Аз също съм на мнение че всеки сам си преценява дали ще ходи при трима или не.Предлагам да не си даваме акъл,нека да няма дразги  и напрежение.Всеки си има достатъчно акъл.Ако искам и при трима ще ходя и никой няма право да ми обяснява дали е правилно или не.

# 77
  • Радомир
Съгласна съм с теб Габи Stuck Out Tongue Winking Eye. Ще се радвам да се разбираме и да няма излишни търкания и напрежение. Не сме се събрали тук да се караме, а да споделяме радостите и трепетите покрай един прекрасен период от живота ни Yum

# 78

Аз лично не смятам, че трябва да се пият хапчета за щяло и нещало, “за всеки случай” и т.н..

Аз през първата бременност не съм чувала, не съм виждала нито дуфастон, нито но шпа, нито магнезии нито каквото и да било освен витамините за бременни и желязо.
Съгласна съм за лекарствата.Няма вариант за всеки случай, в крайна сметка колкото по-малко ,толкова по-добре и то само ако е наложително.На мен са ми изписани по преценка на гинеколога, защото имам болки, предишна бременност с кървене и ранни контракции,общо взето доста проблемна първа бременност и раждане и сега, за мое съжаление, нещата започват по същия начин.
Пия лекарствата,лежа възможно най-много след работа и се пазя,защото осъзнавам,че рискът е по-голям от обичайното.Не мисля обаче,че всеки,който има някакви болки трябва да пие лекарства ей така.Аз по принцип съм си против самолечението.
ТеоМ83 ти си била късметлийка,че всичко е било нормално и не ти се е налагало да пиеш допълнителни лекарства - надявам се да има повече мами с такъв късмет в тази група.
Много се радвам,че групичката се понапълни.Момичета,няма как да няма различни мнения,но това не означава,че ще се караме.Само ще спорим - нали в спора се ражда истината ( а в крайна сметка всеки си вижда своята истина).
Всичко това е написано с най-положителни чувства,изказвам мнение без да споря Wink
А сега един въпрос - ще сменяте ли сутиените скоро?Гърдите ми са болезнени,от вчера леко подути и едвам си търпя сутиена на работа.Чудя се какво да правя,все си мисля,че е рано.

# 79
  • София
Мен гърдите изобщо не ме болят, но корема ми е подут. Боли ме и той, и кръста. Задъхвам се кано изкачвам стълби и пишкам често. Започнах да усещам промени в себе си седмица след поломия акт-нещо, което с предишната ми бременност не се беше случвало. Нямам апетит и все още не ми се гади. Ще пусна едно ЧХГ в събота, защото прегледа ми е чак на 20.02. Така реших, за да можем живи и здрави да чуем и сърчицето.

# 80
  • Радомир
Аз започнах да нося спортни сутиени(някак по удобни са ми) , че и мен  ме дразнят другите(гърдите ми са надути и доста болезнени) . Трябва да си купя още няколко обаче, че с наличните няма да оцелея дълго.И моя корем се подува(не знам на какво се дължи) , все едно съм бременна в 5 месец, а не в 6г.с Scream Чувала съм, че със втората/следващата бременност проличавало по бързо, май май ще се окаже вярно. За фолиевата киселина пия  Огестан - в него има също ,витамини и омега 3.Не съм си записвала все още час за преглед, все си мисля, че е рано. Искам да изчакам още седмица може би и направо да чуем сърчице (ако всичко е наред).

# 81
И мен от снощи взе да ме наболява кръста, много странно, предвид, че предния път нямах такива оплаквания. Апетит също нямам, както  и коремче все още. С дъщеричката ми имах малко коремче до 9-тия месец, интересно ми е сега какво ще е.

# 82

Doniolx Честито сакче! 🍀

Catgirl преди 2 дни в 4г.с. + 6д. и се видя само сакче. Сега ще чакам 21.02 за втори преглед, при друг лекар, като се надявам да чуем и сърчице! 😍

# 83
Здравейте  момичета, и аз се присъединявам към групичката с три положителни теста  и по мои изчисления термин на 18.10. Имам едно детенце, което след две седмици става на 7г. Доста време опитвахме за второ детенце и ето че най после и аз видях отново двете чертички. Толкова съм щастлива, че не смея да си кажа. Дори на таткото не съм казала още, но ще изчакам до 14.02 🙂. Това е от мен засега, много се радвам, че съм сред вас ❤❤❤

# 84
Честито papi82!!

Аз бях вчера на преглед 5г.с и 6 дни. Видя се сакче само. След 2 седмици на 21 февруари съм пак за сърчицето.

# 85
Честито papi82!!

Аз бях вчера на преглед 5г.с и 6 дни. Видя се сакче само. След 2 седмици на 21 февруари съм пак за сърчицето.

Водиш ме с 1седмица ☺ Дано и аз видя сърчице, че съм на същата дата...

Честито на papi82

# 86
Добре дошла, Папи82!

Ех, момичета, така като споделяте, значи аз да не се надявам да се види нещо повече от сак в понеделник, когато ще съм 5+3 г.с. Нищо, то да си е наред, пък ще изчакам още някоя седмица да го видя.

# 87
Доста жени ми казаха да изчакам 2-3 седмици, за да се чуе и сърчицето направо. Аз изчаках 10 дни закъснение, не толкова защото нямах търпение ами защото се случват всякакви неща, ами ако е извънматочна бременност за 3 седмици може да стане много сериозен проблем, но всеки  преценя за себе си.

# 88
По принцип се говори, че между 7-8г.с. са видяли/чули сърце, но и аз бях толкова рано за лично успокоение.

# 89
И аз не съм се и надявала толкова рано да се чуе, но наистина за лично успокоение, да видя, че за момента всичко върви нормално.

Момичета вие чувствате ли се подути, имам такъв корен... все едно съм 4 месец бременна. Знам, че няма как да е от бебе този корем 😁 и вече трябва да си разкопчавам дънкито като се наям 😀

Общи условия

Активация на акаунт