OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
А да попитам при кой доктор ходихте в Бургас?

Здравей, ходих при Парушева. Ти при кого ходиш?

# 166
Здравейте и от мен Simple Smile

С тихичка радост и аз се присъединявам към октомврийските мами. От няколко месеца правим опити и изпитахме искрено щастие, виждайки заветните две чертички на няколко теста за всеки случай Simple Smile  Радвам се, че открих тази тема, защото наред с радостта изпитвам и лека тревога дали ще направя всичко правилно.

Утре имам час при личната си лекарка, защото ми е първа бременност (на 30 год.) и никак не съм запозната с процедурата оттук-нататък. Първото ми посещение при гинеколог няма да означава, че той ще ми следи бременността нали?
Аз съм от София и все още не сме взели решение за доктор и болница, т.к. ни се струва рано, в 4 г.с. +4 дни съм. Какво ще ме посъветвате, дали да не си изберем направо къде бих искала да родя и да проследят бременността ми там или да посетя първо някой гинеколог, за да потвърди хубавата новина.

Пожелавам на всички ни лека бременност и много октомврийски  здрави бебенца Simple Smile

# 167
Здравей, и аз бях с първа бременност миналата година и имах същите въпроси и терзания като теб Simple Smile
Първото посещение за преглед и потвърждаване на бременност няма общо с това кой ще те следи после / коя болница. Аз отидох където имаха час възможно май-скоро и след това на спокойствие си избрах лекарката за следене.
Но сега и аз съм в чудене за тази бременност - къде и при кой Rolling Eyes И аз съм от София.

# 168
Аз предишната си бременност  я следих във болница Вита там и родих, доволна съм. Сега пак ходя там, но при друга лекарка, защото моята вече не работи там🙁. Още малко се колебая дали пак да раждам там, но живот и здраве има още доста време да го мислим😊

# 169
Вчера ходих при Георгиоски в Света София, и все още се чудя дали да продължавам да ходя при него! Тази Парушева къде преглежда? С нова апаратура ли работи?
Парушева има частен кабинет в Лазур, в блока на сладкарница "Захаро" и не работи по ЗК.

# 170
Минах преглед - четвъртък пак.И така, докато не се види каквото трябва.Плодният сак е по-голям, има жълтъчно мехурчета,обаче зародиш не се вижда.Не зная какво да мисля - според доктора,щом има жълтъчно мехурче, значи100% има зародиш,просто е малък и не се вижда.Предполагам,че овулацията е била доста късна, защото последна дата на М е 25.12.2018... Опитвам се да не се шашкам прекалено, но ми е много притеснено.

# 171
  • Радомир
Момичета намерихте ли групата във фб Октомврийски мами 2019? Групата е затворена и би трябвало да можете да я намерите.

# 172
Ако трябва на лично съобщение може да се пусне линк.

# 173
  • Радомир
Bobcho123 кураж и дано всичко бъде наред. Стискаме палци в четвъртък да се види зародиш и да се успокойш. Мисли позитивно и вярвай че всичко ще се оправи.

# 174
Бобчо, силно стиснати палци в четвъртък да се види това срамежливо ембрионче, не губи надежда 🍀🤞🤞

# 175
Здравейте момичета, и аз се записвам при вас, термин по калкулатор 12.10. Положителен кръвен и уринарен тест от 02.02.Бях на доктор на 08.02 видя се сак в матката на 18 пак съм на доктор. Имам един мисед аборт юли миналата година в 8 седмица и сега ми е доста притеснено. Пък и от два дни се чувствам много добре и не усещам никакви симптоми. На знам това добре ли е зле ли е? Иначе за мен на 39 съм второ детенце.😘

# 176
  • София
Bobcho, стискам палци всичко да е наред в четвъртък!
Richi, и аз съм страшна паника! Такива сценарии си съчинявам, че съм готова да ревна! Аз също нямам почти никакви симптоми. Ако имам защо имам, ако нямам защо нямам. Никакво спокойствие не мога да изпитам!
Дано всички изкараме до финал и имаме здрави и пухкави бебета ❤

# 177
Добре дошли на новите мами!

Bobcho не се притеснявай всичко ще е наред ☺️
Аз след 10 дни съм пак на преглед и вече нямам търпение, броя дните... ☺️☺️☺️

# 178
Добре дошли на новите мами! 🍀
Bobcho всичко ще бъде наред!
Ние преди малко се върнахме от спешното, след като си взех душ имах съвсем леко зацапване, нещо като светло кафеникаво / розово, съответно много се притесних и направо на доктор. Е в 5г.с. + 5дни видях пулсации и чух сърчице (изключително емоционално) всичко е наред, но каза, че имам контракции и вече съм на Дуфастон, но шпа и Вит. С. Странно, но от всичко прочетено в бг мама изписват за най-малкото дуфастон и но шпа в ударни дози. И мисля, че колкото по-малко четем толкова по-добре Grinning
Бъдете спокойни и здрави! 🍀

# 179
Честито на всички бъдещи мами Simple Smile От тук нататък само пазене и вяра, че всичко ще е наред.
Richi, ние с теб вървим по един начин и с тестове и с термин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт