OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 401
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Честитооо.
Успокоих се, че не съм единствена 😂
Лека бременност!

# 451
Честитооо.
Лека бременност!
Благодаря!
Честито и вас и лека бременност 😊

# 452
Добро утро 😗 Аз съм от 9:00 на 1ви прегред много се вълнувам и леко  се притесвявам. 🤞☺ Исках да ви питам,как сте с напрежението в гърдите? Аз от 2 дни забелязвам,че е намаляло значително,само в долната част се усеща при допир,това мъничко ме притесни.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 07:45 от Fireee

# 453
И при мен напрежението намаля и като бях на преглед попитах АГ каза, че е нормално и после отново ще ги почувствам напрегнати като се подготвят за кърмата.

# 454
Някой беше писал, че е взел горещ душ. Не е добра идея при бременност горещият душ, да знаете.

# 455

В сряда съм на преглед и съм си записала да питам за цитрусите и също за кои сирена точно може / не може, че ми е голямо чудене всеки път в магазина.
Сирената които са меки с плесен, като бри и камамбер. Освен това - сирена със синя плесен като стилтън, рокфор, дор блу и дана блу.

Сирената, които могат да се консумират по време на бременността, са гауда, холандско, чедър, едам, ементал, пармезан, маасдам, пекорино, радамер. Освен това могат да се консумират меките преработени сирена като фета, домашно сирене, сирене на базата на извара, козе сирене без бяла коричка, маскарпоне, моцарела, филаделфия, рикота. Безопасни за консумация от бременни са също така всички разновидности на йогуртите, пробиотичните напитки, изварата и сметаната.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 09:36 от Алия

# 456
Здравейте, вчера бях на първия си преглед и се видя и жлъчно мехурче. Водя се в 5г.с. и 2 дни с термин 27.10.2019.

# 457
Момичета, усещате ли придърпвания в коремната област? Много странни болки имам, наподобяват менструалните. И това е от самото начало, не ми се мисли по-натам...

И аз съм така, а съм на преглед чак след седмица и нещо.....

# 458
Леле момичета,бях на преглед - двечки са 😳😂 Бях подготвена частично,заради високото ЧХГ,но като ги видях 😳😂😁 Развълнувана съм и малко ме е страх в същото време.Как се гледат 2 деца едновременно,как се износват? 🤣🤣😂 Нелепи въпроси,ама ми се въртят в главата. 😂 Едното сакче е 11.5 другото 12.5 - точно си отговарят - 5г.5 дни - другата сряда съм за сърчица.❤

# 459
Леле момичета,бях на преглед - двечки са 😳😂 Бях подготвена частично,заради високото ЧХГ,но като ги видях 😳😂😁 Развълнувана съм и малко ме е страх в същото време.Как се гледат 2 деца едновременно,как се износват? 🤣🤣😂 Нелепи въпроси,ама ми се въртят в главата. 😂 Едното сакче е 11.5 другото 12.5 - точно си отговарят - 5г.5 дни - другата сряда съм за сърчица.❤

Ехааа! Страхотна радост! Една от най-близките ми приятелки има близначета. И то второ и трето. Не е лесно, но пък е страхотно. Heart

# 460
При мен не са точно придърпвания, а точно ментруална болка в кръста и корема, появява се и за 1 мин отшумява.
Относно горещия душ, знам че тялото не трябва да се затопля много по време на бременност, имах предвид топъл душ не е бил чак горещ, а и за 5-10 мин не мисля, че ще стане нещо.
Мен така и не ме болят все още гърдите, не са напрегнати, но си личи, че стават по-големи😁

# 461
Момичета, усещате ли придърпвания в коремната област? Много странни болки имам, наподобяват менструалните. И това е от самото начало, не ми се мисли по-натам...

И аз съм така, а съм на преглед чак след седмица и нещо.....

Аз се успокоих, доста изчетох и май при ппвечето жени ги има тези придърпвания. Много са неприятни, но няма как. Тепърва ще ни става все по-неприятно 😂

Fireee,
Честитооо! Със сигурност няма да е лесно, но поне ще ги отгледаш и родиш наведнъж, а няма да се мъчиш няколко пъти 😂!
Лека бременност и две пухкави човечета през октомври!

# 462
Честитооо.
Лека бременност!

И мен ме боли коремът и кръстът от самото начало на бременността и чак сега- в 10та ГС, започна леко да отшумява. Най-гадното е, че вечер е най-кофти болката (чувала съм от мои познати, които са раждали, че ако си имала болезнен цикъл преди бременността е вероятно да те боли и в началото по същия начин). Аз реших да не пия никакви хапчета, а като много ме заболиа просто лягам по гръб със свити крака и минава след 30тина мин макс.

# 463
Кога ти е терминът, като сега си в 10 г.с.?

# 464
Алия, благодаря за изчерпателния отговор! Точно за тези исках да питам и за крема сирене. За него също може по тази логика ?

Общи условия

Активация на акаунт