OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Да, и крема може.

# 466
Здравейте, да се включа и аз днес влизам в 8г.с и нищо не ме боли. Радвам се, че ви има защото мойте гърди ми бяха напрегнати, а сега не, понякога вечер ги усещам, но с доста натискане от моя страна🤣
Иначе вчера цял ден имах бодежи в матката, а миналият понеделник имах силни предменструални болки със всички възможни симптоми, мислех, че ще откача докато дойде сутринта и отида на лекар. Всичко беше наред и ми изписаха но шпа.
Благодаря ви за споделането, успокояващо е като прочетеш, че не си единствената притесняваща се 24/7.
Успех на всички!

# 467
Кога ти е терминът, като сега си в 10 г.с.?
Аз съм в 8 г.с и 6 дни, термина ми е на 2ри Октомври. Предполагам, че щом е в 10 г.с термина и е за края на Септември 🤔

# 468
Аз съм в 8г.с. и 2 дни, обаче от обсъждане на други нещас АГ, не попитах за термин и затова ми стана интересно. Значи съм към 5-6 октомври, което ще означава, че секциото ще е септември.

# 469
Аз съм в 8 г.с и 6 дни, термина ми е на 2ри Октомври. Предполагам, че щом е в 10 г.с термина и е за края на Септември 🤔
Mimi96 и моят термин е на 2 октомври😊

# 470
Според вас на коя дата трябва да отида за сърчице. Сега календара ми дава 5 сед. И 5 дни но аз съм с по- късна овулация и мисля, че съм 5 сед. И 2 дни. Вчера се видя окосен сак около 4-5 мм. Докторката каза, че мисли, че вижда ембрион че вътре, но е много малко и не е сигурна. Каза ми след 10-15 дни да отида. Аз се чудя сега след 10 ли да отида или след 15, 5 дни според мен си имат голямо значение. А и малко се притесних, че е толкова малко сакчето.....

# 471

Септември ми го изчислиха. Май не съм за тук вече Grinning

# 472
Ами, много от тук ще станем септемврийки, ама на мен не ми се мести. И предния път ми беше терминът в началото на май, съответно родих април, ама си останах с майски мами.

# 473
Според вас на коя дата трябва да отида за сърчице. Сега календара ми дава 5 сед. И 5 дни но аз съм с по- късна овулация и мисля, че съм 5 сед. И 2 дни. Вчера се видя окосен сак около 4-5 мм. Докторката каза, че мисли, че вижда ембрион че вътре, но е много малко и не е сигурна. Каза ми след 10-15 дни да отида. Аз се чудя сега след 10 ли да отида или след 15, 5 дни според мен си имат голямо значение. А и малко се притесних, че е толкова малко сакчето.....
Зависи дали можеш да изчакаш от нетърпение Blush  Според мен и след 10 ще се види, аз бих избрала среден вариант 12 дни 😉

Fireee, честито! Днес си мислих ще има ли мами с близначета. Винаги с интерес съм наблюдавала как общуват едно с друго близнаците, колко са свързани и как се развиват като станат по-големи.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 12:36 от Krasi_mira_ni

# 474
Fireee Честито! За сега само ти си с двечки! Дано има още двойни радости! 😍

# 475
Аз също това си мислех, дали някой от нас няма да родят в края на Септември. Но все пак сме си започнали тук и би трябвало тук да продължим. А за пулса, бях в 6 г.с и 4-5 дни когато се хванаха пулсации, но аз не ги чух, вчера бях на преглед и чух пулса на бебето 😊

# 476
  • Велико Търново
Да си напиша и аз. Гади ми се по цял ден. Крекерите изобщо не помагат. Плодовете помагат за около 20 Мин. И така докато не заспя.
Гърдите...ще се пръснат. Аз и без друго съм си с едър бюст...Зърната са чувствителни до болка 😉
Кафето го повърнах миналия ден и вече го пия с мляко...не ми е така вкусно, но по не не го повръщам. Толкова за сега. Успех на всички 😘

# 477
Газирани напитки ми помагат, но не знам дали не са много вредни Rolling Eyes

# 478
Здравейте и от мен, с термин 20 октомври:)
Съвсем в началото съм, 6г.с и това всъщност е 4та бременност за мен, след 3 неуспешни.
Адски съм уплашена, дали всичко ще бъде наред. За момента не отчитам проблем, бях на преглед само за установяване на вътрематочна бременност. Отидах твърде рано и засега толкова:) след две седмици пак и очаквам вече да се види сърдечната дейност.
За трите си бременности мога да кажа,че станах спец във всичко и се шегувах, че ако си купя видеозон- АГ не ми е нужен.Simple Smile
Успех на всички и дано сме заедно до края!

# 479
Успех на всички!
Честито за близначетата, дано се родят живи и здрави.
И аз най-вероятно няма да съм октомврийска мама, а септемврийска. Присъединих се и тук и при септемврийските мами, но там почти не пиша, само ги чета.

Момичета от Бургас имат ли някакво мнение за д-р Парушева. Моят гинеколог ме изпрати при нея след около 20 дни за изслвдвания за Даун и още нещо. Това всъщност феталната морфология ли е... Изобщо не съм на ясно

Общи условия

Активация на акаунт