Пречиствател за въздух мнения

• 80 432
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Върнете се на 18 страница е поста ми - има линкове на нашите. Имахме Ронсън за 50 кв.м купихме и Филипс доста по-голям, но е и с овлажнител. Стоим на отворена врата, защото имаме животни, а и внучетата идват понякога. В момента и двата работят. Влажно е заради дъждовете и не пускаме овлажнителя. И другия самостоятелния, но е по-добре да има във всяка стая, особено ако се пуши, а ние пушим. А и заради животните: три котки и едно куче са си доста косми, но въпреки че събират косми има доволно количество на пода и ги събираме с прахосмукачка.
Малкия сме го сложили в спалнята, а големия в хола. Апартамента е 65 кв.м. Двата заедно са за 181 кв.м.

# 286
Rhonson R9400 - промени изцяло атмосферата вкъщи. Дори кучето ми сякаш го харесва. Шегувам се разбира се.

# 287
  • Бургас
Здравейте.Да попитам някой ползвал ли и има ли преки впечатления от "Xiaomi Mi Air Purifier 4 Lite"?

# 288
  • София
Ние сме с тази марка. Доволна съм единствено, че бързо улавя миризми ако има и ги минимизира. За друго не съм видяла кой знае колко ефект май

# 289
Здравейте, пречиствателите в коя стая трябва да бъдат поставени. Ще имаме бебе скоро и в стаята, в която ще спи има много прах. В тази стая ли трябва да се сложи или в някоя друга? Дали ще помогне с прахта?

# 290
  • София
Слага се там където искате да подобрите качеството на въздуха. Не пречи да е при бебето щом и стаята е твърде прашна.

# 291
Преди години съпругът ми всяка пролет се мъчеше с много сериозни алергични реакции поради сенна хрема и какво ли още не. Воабще не можеше да диша нормално, живееше в ад.
Посетихме алерголог, направиха тестове и се оказа алергичен към 100 неща.
Последва лечение, което беше доста продължително, но ефектът е отличен.
Сигурна съм, че вие също имате шанс за подобрение.

здравейте, какви тестове? Ходих и ми казаха, че се правят наесен, а не сега в активен сезон. Поискаха да си изследвам само ige антителата и ми изписаха един спрей за нос.

# 292
  • София
Да, есен и пролет.
Запазете си час за алерголог и той ще прецени какви тестове да пусне.

# 293
Здравейте,
Интересувам се,от въздухопречиствател за стая до 30кв.м.Колебая се, между Дайкин и Гри.Струват ли си парите и кой върши работа?
За Дайкин,чувам добри отзиви,това за 10 години,без смяна на филтъра е за умерено замърсен въздух!
Някой ползва ли ги и отзиви за тях.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт