Къде в Русе? - 11

• 52 067
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
На първата пресечка на Александровска от Халите, до тото-то. Около Арда има няколко. Аз моите ги направих от чаршафи от бархет мисля се казва плата от втората употреба.

# 526
Може ли да ми дадете предложения откъде мога да си купя плат, за да си ушия възглавници за канапета от палети? Идея си нямам къде има магазини за платове, освен един на "Борисова", който е в близост до магазина на "Оргахим". Но дори и за там не съм сигурна дали продават такива платове. Влизала съм само веднъж преди години за плат за чаршаф.

Да, там има и другия им магазин е на Мария Луиза на ъгъла до кабинета на Зарзаланов. Те са все магазини Диди там има тапицерски платове.

# 527
viki_ Вземи си плат дамаска - има гладки, на цветя и какви ли не. По-износоустойчиви са и повечето материи не задържат лесно петна.
От мебелните магазини можеш да погледнеш за дамаски също мисля.

# 528
  • Русе
Devil_Rose, чак тапицерска дамаска ни ми се ще. Къщата ни е на главната улица. Коли вървят постоянно. Прахоляк - колкото щеш. Канапетата ни са навън под навеса. Искам нещо, дето ще се поддържа по-лесно.

# 529
Това е намалено до днес в Кауфланд
Скрит текст:

# 530
  • Русе
Оо, 100 лв. не ми се дават за 2 комплекта.
Имам стари дунапренови възглавници от един диван и да не ги изхвърлям, искам да вложа дунапрена. Ще дам пари само за плата. Шивачката ми е вкъщи Grinning
Миналото лято си взехме едни от Джъмбо и се оказаха голям боклук, че и 80 лв. дадохме за тях.

# 531
Здравейте, може ли да ми кажете къде пробиват уши на бебе и каква е цената, медицинските обеци от тях ли се купуват или ние си носим и каква е тяхната цена.

# 532
По принцип във всеки салон. Приятели пробиха ушите на дъщеря си мисля на годинка, не помня добре. Ние на нашата на 5-6 години. Има едно малко салонче в дружба 3 срещу СБА, жената замери дупките с молив, доста са точни и няма разминавания. Но като цяло във всеки салон биха пробили.
Цената преди гоина две беше 15 лв. Не носиш обеци, те пробиват с пистолет, на който е поставена обецата. Медицинска стомана са обеците.

# 533
Доколкото помня при доктор Георгиева (УНГ) пробиват уши.

# 534
Къде мога да намеря текстилна черна боя за памук?

# 535
Къде мога да намеря текстилна черна боя за памук?
Аз си взех от м-н ТТ маркет на улицата на у-ще Иван Вазов. Сигурно и в другите им магазини има.

# 536
Delia, много ти благодаря Simple Smile

# 537
Здравейте, къде да намеря чиста стевия на прах или таблетки ? Гледах в един био магазин до Далисимо , но не беше чиста стевия , имаше примеси някакви ..

# 538
Някой ползвал ли е РемонтиРусе.ком ? Стават ли, има ли доволни/недоволни? Предстои ни ремонт и събираме мнения, да не викаме различни майстори за всяко нещо, а да пуснем една бригада наведнъж за всичко, че не сме и с голям срок...

# 539
Здравейте, къде да намеря чиста стевия на прах или таблетки ? Гледах в един био магазин до Далисимо , но не беше чиста стевия , имаше примеси някакви ..

Провери в био магазин Марти, той се намира до Била на Бозвели която е. Видждала съм няколко вида Стевия там и течна мисля имаше даже.

В Кауфланд има на пакетчета като за кафе/чай ...но не знам чиста ли каква е Simple Smile . В едни сини квадратни кутии е.

Общи условия

Активация на акаунт