Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Надомна ,,реална,, работа

 • 23 061
 • 70
 •   1
Отговори
# 60
 • Мнения: 88
Спешно!
Някой има ли опит с това:
https://alibabaprofitsystem.com

# 61
 • Мнения: 2 475
Когато един сайт изглежда все едно е правен от десетокласник, в него пише 120 пъти едно и също нещо, разредено с картинки с ужасно качество и десетки правописни грешки, и което ви приканва да си купите CD!!! за 30 лева, трябва ли въобще да питате дали това е истинско?

# 62
 • Мнения: 2
Здравейте, открих темата още през март, докато бяхме изпозатворени по домовете, но тогава така и не намерих време да се включа. Затова го правя сега.
Ще ви посоча няколко сайта, от които съм получавал пари - тоест, гарантирано плащат. И няколко, от които все още не съм, за тях не гарантирам, макар да ми изглеждат стабилни и сериозни.
Това не са сайтове за класическа работа. Гледате реклами, попълвате проучвания, кликате по разни безсмислени страници (които обаче са пълни също с реклами) и трупате пари. Когато съберете минималния праг за изплащане, теглите. Не очаквайте да печелите много. Реалните сайтове не плащат огромни суми. Но ако сте постоянни и имате свободното време за целта, ще можете да си докарвате по около 15-20 долара на месец от всеки от тези сайтове.

https://www.---spam324---/

Първият - Neobux, е американски сайт, всъщност доста известен. Аз съм регистриран там от три години, но не винаги имам време да го навестявам. Теглил съм няколко пъти - плащат. Всеки ден там се зарежда определено количество реклами, които - с кликане - гледате за определени секунди. Така трупате минимални сумички. Повече пари се трупат от раздел "проучвания" - от една анкета можете да вземете между 30 цента и 1 долар. Тъй като най-вероятно живеете в България и IP адресът ви е български, сайтът веднага ще ви разпознае и ще ви предлага проучвания само на български език. Много рядко може да се случи да ви се предложи проучване на английски или руски, ако този, който го е поръчал, изрично е указал, че желае проучването да е за целия свят, а не за отделна държава. Обикновено това са различни университети, които търсят универсално мнение по дадена тема, а не конкретно на хората в дадена държава.
Но България е бедна страна със затихващи функции, затова и проучванията, насочени към България, са твърде малко. Обикновено се появяват в късния следобед - към 17:00, а в петък - след 21:00. Има дни, в които няма да намерите нито едно. Това е малшансът да живееш в подобна обрулена страна.
Сайтът е изцяло на английски, затова съветът ми към тези, които не знаят езика, е да ползват браузър Гугъл Хром, който има вграден преводач.
Освен кликане върху реклами и проучвания, има и раздел "Игри" и Coins. В първия играете различни игри за 2 минути и получавате 0,001 долар за всяка изиграна игра. Както виждате, дори не е един цент, а неговата една десета, но сериозните сайтове се различават от измамните именно по това - не обещават огромни пари сега, веднага и за десет минути. Все пак игрите са забавни. Моята любима е "Маджон". В Coins има още различни възможности за печелене - проучвания, кликания, игри и др.
Парите можете да си получите през Paypal и още няколко други възможности. Мисля, че Paypal е най-добрият вариант, а и най-лесният за ползване. При това има възможност оттам пък да си препратите парите директно до вашата банкова сметка в България.

Вторият сайт е немски:

https://wad.ojooo.com/

и е на абсолютно същия принцип - реклами, проучвания и други различни възможности. Пак не обещавам баснословни суми, но около десетина - петнадесет долара месечно, ако сте постоянни, ще можете да си съберете. Там съм регистриран от около година и половина. Теглил съм парите си, които съм насъбирал - плащат.

Оттук-нататък следват сайтове, за които още не гарантирам нищо. В момента ги проучвам, още не съм заявявал теглене. От опит мога да кажа, че са вероятно сериозни, но със стопроцентова увереност ще мога да го потвърдя едва след първото теглене. Не всеки ден имам време да се включвам, затова и не съм събрал още нужната долна граница от сумата за теглене.

https://bap.cash/

Цъкате върху реклами, попълвате проучвания, сърфирате в уж безсмислени сайтове, които обаче показват реклами. Има една забавна задача - тя ви отвежда в страница за южнокорейска поп музика. Трябва да прещракате тази страница 40 пъти, за да получите заработката си. Опитвал съм всяка задача и бих могъл и по-подробно да обясня кое как става. Ако някой реши наистина да ползва тези сайтове и се затруднява в нещо, бих могъл в личен разговор да обясня, стига да съм свободен. Но, ако човек прочете указанията, би могъл да се справи и сам.

И накрая един полски сайт. Там гледате автореклами, посещавате социални мрежи, за да гледате не особено смислени клипове и да ги харесвате, пишете ревюта за продукти (макар че напоследък има изискване преди това да сте ги купили). Когато събера сума за теглене и я получа, ще се върна тук, за да съобщя дали сайтът е сериозен. Ето и неговия адрес:

https://www.zareklamy.com/

Поздрави и късмет!

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 06:42 от bubanka

# 63
 • Мнения: 19
Здравейте! Студентка съм първи курс, но поради голямата заетост в уни нямам възможност да започна присъствена работа. Моля за предложения за работа от вкъщи. Благодаря предварително!

# 64
 • Мнения: 7 697
Ами, щом сте заета в уни, кое ви кара да мислите, че от вкъщи ще можете да работите? Работата от вкъщи е точно като всяка друга - гоните изпълнение на задачи, работите понякога повече от 8 часа, защото поръчката е спешна.
А за да работите от вкъщи трябва да имате определени компетенции, които се търсят. Сега се търси правенето на клипчета за определени презентации. Трябва да работите с някои от най-търсените програми. Можете да изработвате онлайн магазини или да ги поддържате, това също се търси. Търсят и преводачи на специализирана литература. Ето тук какво се търси https://www.freelance.bg/freelance-projects.html

# 65
 • Пловдив
 • Мнения: 2 448
А работа от вкъщи за въвеждане на информация без значение дали на български или на латиница дали се предлага?

# 66
 • Мнения: 24
Здравейте. Не знам дали избрах подходящата категория,но все пак ще попитам. Има ли някой, който е попълвал анкети(проучвания) и е печелил реално някакви награди(парични суми или ваучери). Има хора,които казват,че са спечелили ,но и други,които казват,че е загуба на време или някаква измама. Моля всеки, който има мнение по въпроса да сподели. Благодаря!

# 67
 • Козлодуй
 • Мнения: 3 491
Регистрирала съм се в сайтове в които се попълват анкети, но за България малко анкети пускат освен това те са по реферална програма т.е. ако си последовател на накого и попълниш някоя анкета освен ти ще спечели и този на който си последовател някаква незначителна сума, но в този форум са забранени рефералните линкове Simple Smile Сумата която се печели е изключително малка и зависи колко анкети ще ти пуснат а те не са много Simple Smile

# 68
 • Мнения: 2 034
Здравейте. Не знам дали избрах подходящата категория,но все пак ще попитам. Има ли някой, който е попълвал анкети(проучвания) и е печелил реално някакви награди(парични суми или ваучери). Има хора,които казват,че са спечелили ,но и други,които казват,че е загуба на време или някаква измама. Моля всеки, който има мнение по въпроса да сподели. Благодаря!

Аз попълвам към няколко панела. Реално съм получавала и ваучери и пари от тях. Измама не е, по-скоро е загуба на време, самите анкети се попълват бързо, но пращат рядко и за да събереш точки за пари или ваучер отнема време, не можеш да разчиташ, че ще си докараш добри доходи от това.

# 69
 • Мнения: 1
Здравейте! Някой да има опит за изкарване на пари от интернет или предложения за онлайн работа...искам да се занимавам с нещо през свободното ми време с нещо допълнително без да ми пречи на основаната ми работа

# 70
 • Мнения: 4 897
А работа от вкъщи за въвеждане на информация без значение дали на български или на латиница дали се предлага?

    Също се интересувам от подобен вид работа.

Общи условия

Активация на акаунт