Ескапел

• 48 230
  • 518
  •   1
Отговори
# 405
Има вероятност цикъла ти да се обърка и за месеци. Всеки организъм е различен.

# 406
А кога мога да направя тест за бременност? И има ли вероятност да има такава?
 Последна менструация:19.03
Дата на гафа:20.04
 Хапче :40 часа след акта Ескапел

# 407
  • София
Направи си един тест. Нищо не ти коства. Има лентички, бяха по 2-3 лв, сега едва ли са повече от 5.

Вероятността за бременност е малка, но не е изключена.

# 408
Направи си един тест. Нищо не ти коства. Има лентички, бяха по 2-3 лв, сега едва ли са повече от 5.

Вероятността за бременност е малка, но не е изключена.
Кога най рано мога да си направя и ако р отрицателен трябва ли след време да направя втори

# 409
  • София
Отдавна не съм се интересувала от тестове, но при закъснение всеки ще ти свърши работа.
След ескапел всичко е нормално.

# 410
Здравейте, миналия месец пих Ескапел и ми дойде на 28април. Та този месец възможно ли е от питото хапче да ми закъснее, защото сме 26ти, а още не ми е дошло

# 411
Здравейте! В края на Февруари посетих гинеколог и ми изписа Лактажин за 7 дни и Феми Флора за 20 дни, Март месец не ми дойде, дойде ми в началото на Април на 4-ти. На 12-ти стана гаф и се наложи да пия Ескапел, дойде ми отново на 19 Април , тоест два пъти за месеца.От тогава не ми е идвало за този месец ,а имах всички симтоми -пъпки ,бяло течение, напрежение в гърдите, сега имам апетит, корема ми е страшно подут , всичко както при цикъл , но такъв няма... направих си тест преди няколко дни, отрицателен. Та въпроса ми е дали може да е от Ескапела и дали е възможно този месец да ми прескочи?

# 412
  • София
Скрит текст:
Здравейте! В края на Февруари посетих гинеколог и ми изписа Лактажин за 7 дни и Феми Флора за 20 дни, Март месец не ми дойде, дойде ми в началото на Април на 4-ти. На 12-ти стана гаф и се наложи да пия Ескапел, дойде ми отново на 19 Април , тоест два пъти за месеца.От тогава не ми е идвало за този месец ,а имах всички симтоми -пъпки ,бяло течение, напрежение в гърдите, сега имам апетит, корема ми е страшно подут , всичко както при цикъл , но такъв няма... направих си тест преди няколко дни, отрицателен.
Та въпроса ми е дали може да е от Ескапела
Скрит текст:
и дали е възможно този месец да ми прескочи?
Възможно е. Дали в конкретната ситуация причината е тази или е друга, трябва лекар да установи.

# 413
Здравейте! От вече 2-3 седмици имам кафяво течение, а цикъла ми трябваше да свърши преди 10 дни. Преди 3 месеца пих ескапел и четох, че цикъла се обърква. Възможно ли е да е от него или има някакъв друг проблем. Моля за съдействие! Благодаря ви!

# 414
Здравейте,възможно ли е от ескапел да ми закъснява цикъла при положение че е пит миналия месец и си ми дойде нормално а този месец ми го няма. За последно правих секс април месец заради това пих хапчето а този месец не съм правила нищо. Няма шанс за бременност нали

# 415
  • София
Здравейте,възможно ли е от ескапел да ми закъснява цикъла при положение че е пит миналия месец и си ми дойде нормално а този месец ми го няма. За последно правих секс април месец заради това пих хапчето а този месец не съм правила нищо. Няма шанс за бременност нали
Направи си тест за бременност.

Здравейте! От вече 2-3 седмици имам кафяво течение, а цикъла ми трябваше да свърши преди 10 дни. Преди 3 месеца пих ескапел и четох, че цикъла се обърква. Възможно ли е да е от него или има някакъв друг проблем. Моля за съдействие! Благодаря ви!
Лекар. Може да има и нещо друго.

# 416
Здравейте!Нова съм тук,на исках да попитам нещо..На 24 го направихме,той свърши навън ,но аз се притесних че може да е капнало в мен  към 22 часа, и аз на 25 към 11 пих ескапел, беше ми лошо,болеше ме корем,и такива неща вечерта на 25 пак го направихме вечерта!Трябваше да ми дойде на 30 май,но на 31 течеше само кафяво на 1ви юни ми дойде червено си и течеше обилно повече както си ми е по принцип и течеше обилно така до 4тия ден на четвъртия сутринта беше леко кафяво а след това пак тръгна червено на петия ден започна само кафяво и до днес е кафяво има ли шанс да съм бременна?Благодаря предварително!

# 417
Здравейте! ☺Дойде ми на 13.05 и продължи до 18.05, на 19.05 с приятеля ми правихме секс, но презерватива се беше скъсал,като той не е свършвал в мен, но веднага на следващия ден реших да пия ескапел за всеки случай.На 24.05 получих леко кървене което продължи 3,4 дена . На 7.06 си направих тест, който излезна отрицателен, но не съм сигурна дали не беше рано за него.Февруари месец също бях пила ескапел, четох , че не е хубаво да се пие в рамките на един менструален цикъл и за това сега толкова смело го пих отново.. По принцип трябва да ми дойде утре, има ли шанс да не е подействало хапчето и това кървене нормално ли е ? Преди години бях пила и тогава си спомням , че всичко беше наред, нямаше подобно кървене.

# 418
Здравейте!
Моята ситуация е следната:
На 4 юни ми се наложи да прибегна до приема на Ескапел, след приема му на 6-ти юни имах кървене( не съм сигурна дали е менструацията ми или се дължи на ефекта на хапчето, но беше сравнително малко като количество и като продължителност и то по-конкретно 4 дни) като по календар трябваше на ми настъпи менструацията на 7-ми юни.
Притесненията са ми относно този месец , тъй като ми закъснява, възможно ли е закъснението още да се дължи на приема на хапчето, докато напълно се изчисти от организма ми.
И по ваше мнение трябва ли да посетя гинеколог в моята ситуация.
Ще съм Ви много благодарна, ако не чуя някой упрек, защото за първи път се сблъсквам с нещо такова и се притеснявам.

# 419
Всякакви изненади са възможни, докато организмът се изчисти напълно. Преди няколко месеца ми се наложи да приема подобен медикамент и последващите два мц бяха ад. След това всичко се нормализира. Аз нямах други странични ефекти. Няма място за упреци, хора сме и такива неща се случват. Hug

Гинеколог за твое успокоение, но едва ли ще ти каже нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт