Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 23 ян. 2019, 15:19 ч.

CRM платформа, фирма SHCR

 • 1 812
 • 40
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3
Здравейте, вчера попаднах на обява за работа от вкъщи, подходяща за студенти като мен.Става въпрос за онлайн платформа, която ти дава възможност да избираш задачи(като пускане на реклами, превод на документи, набиране на документи и т.н.), на които задачи пише какво се изисква и колко ще получиш при свършването й.На пръв поглед е супер работа.. лесни бързи пари от вкъщи, което е малко невероятно за страната ни..Въпроса ми е някой чувал ли е за тази фирма "ЕС ЕЙЧ СИ АР" ЕООД, като са ми посочили, че имат офис в София на адрес:ул. "Любляна" No.46

# 1
 • Мнения: 16 972
Къде я намери въпросната обява?

# 2
# 3
 • Мнения: 16 972
Като гледам колко грамотно е написана плюс факта, че е в продавалник... Пиши им с конкретни въпроси относно примерно как и кога се плаща, и прецени дали си заслужава да го мислиш.

# 4
 • Мнения: 6
Здравейте, някой започнал ли е да работи в тази фирма, с тази платформа?

# 5
 • Мнения: 7
Здравей, аз също попаднах на тази обява и реших да им пиша, защото ми се стори доста привлекателно предложение. След като ги питах за заплащане, начин на работа и какво всъщност може да се очаква от тази обява, останах доста изненадана. Дадоха ми два варианта - сертификат, който трябва да се заплати или електронен подпис. Естествено аз реших да си направя подпис, защото сертификата беше около 170 лв., но тъй като изобщо нямах представа каква е тази фирма в действителност, не ми се даваха пари просто така. Изкарах си електронен подпис и им писах, но те ми казаха, че ще мога да се регистрирам и да започна работа по този начин на 25 януари, като ще се появи бутон за регистрация. Както ти става ясно, до днешна дата такъв бутон няма. Два пъти им писах, първият път ми отговориха, че очакват разрешително, всичко от тяхна страна било готово. Вторият път след още няколко дни им писах, но отговор така и не получих, при положение, че виждах как човека, с когото си комуникирах е бил онлайн, но явно просто не е пожелал да ми отговори. Реших да се пробвам и по телефони, намерени от мен в интернет на въпросната компания. Три номера успях да намеря, два от тях били грешни или не съществуват, а единият дори не даде никакъв сигнал и просто затвори. Сама прецени от казаното до тук наистина каква е тази фирма, защото аз останах в началото с доста големи очаквания от комуникацията си с човека от фирмата, ноо към днешна дата съм не мога да кажа същото. Дано съм ти била полезна! Simple Smile

# 6
 • Мнения: 6
Аз чакаш сертификат от 14 януари

# 7
 • Мнения: 2
Май станахме доста, които чакат сертификат от тази “коректна” фирма SadSad
И аз чакам от 11 януари, но май само ще си чакам:(

# 8
 • Мнения: 6
Трябва да направим нещо хаха

# 9
 • Мнения: 16 972
А платили ли сте?

# 10
 • Мнения: 6
Казаха че е пусната поръчка от 27.11.2018 за електронни удостоверения и че ако нещо се притеснявам ще ми върнат парите

# 11
 • Мнения: 16 972
Дано да ги получите, но силно се съмнявам Crazy

# 12
 • Мнения: 2
Ето и моята кореспонденция с гореспоменатата фирма:
"Здравейте,
имаме партньори както в България така и извън страната.
Обработваме техни документи, рекламни кампании, новинарски платформи и редица други. Предимно работата е в текстообработка и работа с интернет.
Нашите оператори ви подават задачи в нашата платформа с пълно описание какво, как, къде и до кога трябва да се изпълни. Вие приемате задача от основния панел ако сметнете, че можете да се справите със нея. След като приемете дадена задача те е видима вече единствено и само за вас и получавате "оферта" за изпълнението и. Пример:
рекламни кампании в facebook - между 15 и 70 лева на задача, като времето за изпълнение което ще трябва да отделите е от 10 до 40 мин.
обработка на документи - 6лв. на документ. За час се обработват между 10 и 20 документа.
За задачи свързани с чужд език офертите са с 30-45% по високи.
В профила си можете да следите вашите постигнати резултати и какви доходи сте натрупали.
Можете да поискате изплащане на сумата на всеки пети ден в месеца (прм. 5,10,15,20,25,30, за февруари предпоследния ден от месеца) ако деня се пада в почивен ден, първия работен ден след него.
Изплащанията на сумите се извършва по банков път, чрез EasyPay, Western Union, ePay или пощенски запис.
За започване на работа заплащате такса за издаване на сертификат. Таксата е в зависимост от това дали искате да се занимавате само с реклама или и с обработка на документи.
За обработка на документи ще подпишете съгласие за проверка на вашата личност дали е осъждана. (Все пак работите с документи на фирми). Ние сме фирма регистрирана като администратор на лични данни и всички наши служители партньори трябва да бъдат изрядни.
Имаме служители работещи и от извън България."

-След което запитах за таксите, колко струват и т.н. получих този отг: "Моля да изпратите CV ако имате интерес.
Фирмата с която се подписват трудовите взаимоотношения е "Ес Ейч Си Ар" ЕООД
Платформата се намира на ndp.shcr.eu"


-След което пратих СВ, портфолио и последва това:
"Мисля че ще ни много по полезен в друг сектор. Моля да изпратите CV-то си на info@shcr.eu"

И повече не съм чул нито вест от тях... Навежда ме на мисълта, че това е някаква фейк фирма ..на посоченият адрес по-горе излиза съвсем друг сайт, чужд и няма общо с това което казват.. Както и да е лека вечер, дано се възвърнат загубите Ви !!

# 13
 • Мнения: 7
Ами няма ли къде да се провери дали наистина такъв сертификат е пуснат или някакъв телефон, към който можете да се обърнете за информация? Защото все пак от написаното до мен за тези сертификати, сумата не е малка и все пак Вие трябва да знаете къде точно отиват парите Ви и колко време ще е нужно тези сертификати да са готови. Ясно е, че тази фирма не е коректна, но все пак поне си потърсете парите! Simple Smile

# 14
 • Мнения: 6
Ето номера на поръчката 05024-2017-0034 за електронните удостоверения

Общи условия

Активация на акаунт