Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 23 ян. 2019, 15:19 ч.

CRM платформа, фирма SHCR

 • 9 016
 • 187
 •   1
Отговори
# 180
 • Мнения: 17 997
Кой е Стефчо? Тук не беше ли Милен или нещо подобно?

# 181
 • Мнения: 13
Стефан Иванов е едноличният собственик и управител на SHCR, т.нар. "Стив", който водеше кореспонденцията в OLX. Както беше написано по-напред в групата е и собственик и управител на фирма Гибсон ЕООД, за която имаше репортажи в Господари на ефира, че въпросният господин е завличал хора с пари. Милен, Иван или Драган за мен не съществуват. Кореспонденцията и разговорите по телефона съм водила с един и същ човек и това е Стефчо.

# 182
 • Мнения: 3
Свързах се с инспекция по труда, за да ги попитам за информация относно сигнала, който подадох срещу тази фирма. От инспекцията ми казаха, че развоят на събитията е в ръцете на МВР, тъй като от инспекцията НЕ НАМИРАТ УПРАВИТЕЛИ. Сами преценете за какво става дума...

# 183
 • Мнения: 17 997
Интересно. От днес пак имат обяви в джобса Joy

# 184
 • Мнения: 3
Значи могат да "търсят" нови хора (да измамят),  но не могат да си вдигнат телефоните или пък да си отговорят на имейлите... а в същото време ни държат сметка на нас как едва ли не ние не сме драсвали по ред... Не на мен тези. Тези хора не ги е грижа нито какво казва инспекцията по труда, нито пък имат някакво чувство за отговорност към тези хора, които вече са "включили" в "проекта" си.

Също така ако някой им следи уебсайта ще види, че компанията им се води в отпуск (първо беше до 7.5.2019) до 10.5.2019г. - колко удобно... Как така сте в отпуск пък търсите хора?!?!

Мен ако ме питате трябва да ги взривим тези институции със сигнали, че поне някой да стори нещо по въпроса. Най-много ме е яд да виждам измамници да продължават да мамят. Честно казано не знам как не са им спряли фирмичката от работа вече...

# 185
 • Мнения: 17 997
Ето ги Mr. Green

# 186
 • Мнения: 2
Това, което предлагат тези симпатяги е копирано 1 към 1 от световни платформи като Freelancer и Outwork, само че до подобни проекти, за които не се изисква кой знае каква квалификация, дори когато е нужен чужд език е адски трудно да се докопа човек, дори предлагайки най-ниската цена за услугите си, "наддавайки" за всеки един проект, който сам и си търски и кандидатства поотделно. Много са редки такива "задачки" и целият свят кандидатства за тях. А в България, на толкова малък пазар да се предлага нон-стоп подобна работа и то без наддаване е просто невъзможно.
Иначе звучи супер и за това толкова хора са се вързали и ще продължават да се връзват.
Това си плаче са серия от репортажи по телевизията, щото повечето хора, които кандидатстват и си дават личните данни безвъзмездно, че и пари пращат, та точно те гледат телевизия. За лични данни вече се плащат много пари, така че "събирачите" на такива вече са се "уредили" чрез договора, а пращането на пари за сертификата е допълнителен бонус в стил "ако мине номера".
В България подобно нещо (на Freelancer и Outwork) се опитват да направят Freelance.bg, само че поради липса на работа, кадри и недоизкусурената платформа, почти всичко, което се предлага там е в сферата на IT услугите.

# 187
 • Мнения: 3
Мен ако ме питате мисля, че е единствено редно да ги сподели същата съдба като от преди години... ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА

Общи условия

Активация на акаунт