Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 23 ян. 2019, 15:19 ч.

CRM платформа, фирма SHCR

 • 5 761
 • 125
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 19
Здравейте,
обява за работа в OLX наистина звучи несериозно на пръв поглед. Писах им, обясниха ми за сертификатите или ел. подпис, естествено да пратиш на фирма която не си чувал, ни виждал 170 лв. е меко казано  тъпо, затова ги разпитах за вариант с електронен подпис и си направих. Отговарят веднага, и обяснявам много подробно, което не пречи да са скам.

Днес им писах отново и понеже преди нищо не ми излизаше по форуми, сега съм изненадана, че излезе това. Едва ли 4, 5 души които работят за тях, са наети да пишат в БГ мама и да си измислят, че е истина. Аз продължавам да чакам, когато стане тогава. ..Simple Smile) Успех на другите и не пращайте пари ей така без да мислите.

# 31
 • Мнения: 18
Здравейте,
Аз също забелязах обявата и си пишем с човека. Вчера отново го попитах кога ще бъде активен бутона и той отговори, че вече е активна формата за регистрация и до края на деня ще е активен и бутона в сайта. Стискам палци Simple Smile Искам да попитам тези, които имат вече опит с работата какъв точно подпис трябва да си извадя, понеже не съм много наясно. Стандартен може би и къде си го извадихте?
Поздрави

# 32
 • Мнения: 10
Здравейте, аз си го извадих от Борика. Прави се онлайн заявка и мисля, че имаше около месец или два, в които трябва да се отиде в един от техните офиси в страната и да се издаде. В офиса ще Ви отнеме не повече от 10 минути и мисля, че цената беше около 38 лв.

# 33
 • Мнения: 19
А тия, които пишат, че работят за тях, конспирация а? не казвам, че са 100% читави докато не почна работа...Grinning,  но и да пратиш ей така 170 лева без мн мн мисъл...явно проблема не е техен, а във вашите способности да мислите. какво направих аз, писах им, питах ги мн подробно за тези сертификати, и ако не ми бяха дали опция за ел подпис, нямаше да пратя пари. извадих си подпис, инсталирах го, работи си, те ми отговарят и чакам да видим какво ще стане. Ако бяха измамници мисля, щяха да спрат да ми пишат след като разбератм, че имам подпис, и няма да им преведа пари. Хората поддържат кореспонденцията, плюс няколко души писаха тук, че тработят за тях. Стига сте ревали, ами бъдете по-умни и търпеливи. Пфууу

# 34
 • Мнения: 12
Аз казах на човека, с който си пиша, че искам да си задам въпросите по телефона или лично и той ми отговори, че колегите му ще се свържат с мен. В момента, в който някой ми се обади (въпреки, че силно се съмнявам) ще ви пиша.

# 35
 • Мнения: 19
Честно казано и на мен ми прилича на скам, особено с това дайте пари за сертификат, на всеки би му светнала червена лампичка. За въпросните започнали работа, не знаех, че са изчезнали, ако е така..хм хм, дам интересно. Но още по-интересно е, защо ми пишат вече 3-ти ден след като знаят, че имам ел. подпис и пари няма да им пратя. ..Питаха ме супер конкретни технически въпроси също за електронния подпис, кой би си губил времето да поддържа подобна кореспонденция ..не ми се връзва. Ами ок, аз чакам, ще пиша какво се случва.

# 36
 • Мнения: 12
Това е моята кореспонденция с тях. Мился, че един телефонен разговор щеше да трае сравнително по - малко от времето, което ми отдели този човек, за да ми отговаря на имейлите. Направете си изводите. Все още никой не ми е звъннал. Явно се страхуват от нещо Simple Smile
Стив

Допълнителен или основен доход
 виж Номер на обявата: 112963843
Изпратено от мобилен телефон 7 фев, 02:29 Твоят отговор

Здравейте,
Имам интерес към обявата за работа. Моля, свържете се с мен на телефон 0877****** за повече информация.
Поздрави
Здравейте,
имаме партньори както в България така и извън страната.
Обработваме техни документи, рекламни кампании, новинарски платформи и редица други. Предимно работата е в текстообработка и работа с интернет.
Нашите оператори ви подават задачи в нашата платформа с пълно описание какво, как, къде и до кога трябва да се изпълни. Вие приемате задача от основния панел ако сметнете, че можете да се справите със нея. След като приемете дадена задача те е видима вече единствено и само за вас и получавате "оферта" за изпълнението и. Пример:
рекламни кампании в facebook - между 15 и 70 лева на задача, като времето за изпълнение което ще трябва да отделите е от 10 до 40 мин.
обработка на документи - 6лв. на документ. За час се обработват между 10 и 20 документа.
За задачи свързани с чужд език офертите са с 30-45% по високи.
В профила си можете да следите вашите постигнати резултати и какви доходи сте натрупали.
Можете да поискате изплащане на сумата на всеки пети ден в месеца (прм. 5,10,15,20,25,30, за февруари предпоследния ден от месеца) ако деня се пада в почивен ден, първия работен ден след него.
Изплащанията на сумите се извършва по банков път, чрез EasyPay, Western Union, ePay или пощенски запис.
За започване на работа заплащате такса за издаване на сертификат. Таксата е в зависимост от това дали искате да се занимавате само с реклама или и с обработка на документи.
За обработка на документи ще подпишете съгласие за проверка на вашата личност дали е осъждана. (Все пак работите с документи на фирми). Ние сме фирма регистрирана като администратор на лични данни и всички наши служители партньори трябва да бъдат изрядни.
Имаме служители работещи и от извън България.
Моля да изпратите CV ако имате интерес.

Изпратено от мобилен телефон днес, 13:14 Твоят отговор

Автобиография

Прочетено преди 3 часа

Avtobiografiia_CV_1_.doc

Изпратено от мобилен телефон днес, 13:15 Твоят отговор

Съгласна съм с условията. Ще се радвам да проявите интерес и да се свържете с мен.

Прочетено преди 3 часа

Изпратено от мобилен телефон днес, 13:51 Твоят отговор

Надявам се обявата да е актуална все още

Прочетено преди 3 часа

днес, 14:01 Стив

CV-то Ви е повече от перфектно за дейността.
В платформата над 90% от задачите са свързани с текстообработка. Виждаме че имате познания в тази насока.
Регистрацията се прави от нас.
Вариантите са два. Единия е да имате собствен електронен подпис или да си закупите такъв. Другият вариант е ние да ви направим.
Когато ние правим това закупуваме сертификат който е единствено и само за вас и ви удостоверява в системата. Таксата реално е за покупката на сертификата.
Таксите са следните:
45лв. е ако ще работите само по реклами и нюз румове.
170лв. е ако ще работите в пълния обем на платформата.
Разликата е в сертификатите и съответно в достъпа до платформата. Ние нямаме право да ви издаваме електронни подписи такива каквито са общо познати, съдържащи протокол bit4id.
Такова право имат само банковите институции и регистраторите обявени от КРС (Комисия за Регулиране на Съобщенията), за това за служители които не притежават електронен подпис, ние им поръчваме електронен сертификат. Вариантите за него са два:
Вариант 1 - Да съдържа само Три имена и ЕГН и не поддържа никакви протоколи, с валидност 10 години цената му е 43.70лв. (ние сме я закръглили на 45лв.)
Вариант 2 - Да съдържа всички данни от личната карта на носителя и поддържа всички протоколи без bit4id. Поддържа и SSL и TSSL, които са необходима за работа с документи в нашата платформа. С валидност 10 години цената на сертификата е 169лв.(ние сме я закръглили на 170лв.)
Таксите се заплащат срещу подписан трудов или граждански договор зависимост от това каква заетост желаете.
Трудовите договори са безсрочни. Поне за първия месец договора е на 560лв. след него можем да го коригираме според вашето желание. Имаме служители се осигуряват на тавана (за всичко което взимат) имаме и служители които решават да си останат на 560лв. Относно заплащането на осигуровките - работим с частични плащания от европейски фондове, които ни помагат да заплащаме по високи осигуровки на служителите.
След като ни изпратите данни за попълване на договора, ще Ви бъде изпратен по Еконт. Изпращат се с наложен платеж и опция преглед. Преглеждате договора, ако сте ОК разписвате единия екземпляр и ни го връщате като заплащате и наложения платеж.
След като се подготви всичко, на пощата ще получите два линка. Единият "Първа стъпка" е да инсталирате сертификата на компютъра от който ще работите. Другият "Втора стъпка" е да свалите и инсталирате платформата. Платформата е много лека и не се изисква компютър с високи параметри.

Изпратено от мобилен телефон днес, 14:57 Твоят отговор

Как да съм сигурна, че това не е измама? Бих искала да проведем разговор по телефона или лично, защото имам няколко въпроса. Офертата много ме заинтригува, но искам да знам поне за коя фирма става въпрос. Не мога просто така да си дам данните на някой и да му изпратя пари. Много моля оставете някакъв телефон за връзка или ми се обадете на 0877******. Ако сте сериозна фирма най-малкото няма да се притеснявате да кажете името си.

Прочетено преди 2 часа

днес, 14:59 Стив

Фирмата с която се подписват трудовите взаимоотношения е "Ес Ейч Си Ар" ЕООД
Тук можете да видите и другите ни позиции: https://www.jobs.bg/company/248020
Ако желаете да коментирате и по телефон, моля да посочите удобно за вас време и колегите ще се свържат с вас.


Изпратено от мобилен телефон днес, 15:03 Твоят отговор

0877****** удобно е по всяко време

Прочетено преди 1 час

днес, 16:28 Твоят отговор

Запознати ли сте с тази дискусия https://www.bg-mamma.com/?topic=1089270

Прочетено преди 34 минути

днес, 16:29 Стив

Да запознати сме. Като всяка една фирма, сайт и каквото и да било. Има доволни има и недоволни.


Изпратено от мобилен телефон днес, 16:39 Твоят отговор

Защо никъде в интернет няма телефон, на който хората да могат да се свържат с вас? Не се ли страхувате, че някой може да докладва на съответните органи?

Прочетено преди 17 минути

днес, 16:49 Стив

Ами защото има запитвания над 14 000 представете си ако трябва да им се отговаря на телефон. Над 99% са за пълни глупости, даже не знаят защо ни пишат.
От какво да ни е страх, че ще ни подадат някъде си, всичко си ни е изрядно. Работим само с договори и декларираме всяка една стотинка. от какво да ни е страх?

Блокирай потребителя
Изпратено от мобилен телефон днес, 16:54 Твоят отговор

Разбирам да не звъните при първо запитване, но след като видите, че някой иска да работи за вас какво ви пречи да му се обадите?

Прочетено преди 6 минути

днес, 16:58 Стив

Е на никой не сме отказали да му се обадим или да му дадем кординати. Другото което всички документи се разпращат с Еконт и се връщат с Еконт. За да се прави това се предоставя телефон за контакт. Всеки има теефоните от товарителниците. Това, че някой пишат че нямат контакт с нас просто спекулират.


Изпратено от мобилен телефон днес, 17:00 Твоят отговор

Ок, ще чакам да се свържете с мен

# 37
 • Мнения: 19
Уау,  вие супер открито задавате въпросте Simple Smile хахах аз дори не им намекнах, че може да са скам, всеки с подхода си. Пък и не искам да ги набеждавам без причина. Ако наистина имат мн запитвания и тн е нормално да се чака. Офертата изгфлежда апетитна и сигурно куцо и сакато пише..Ами дано са читави и да си бачкаме.

# 38
 • Мнения: 7
Мен ме притеснява това, че от миналия петък насам ми казват, че на платформата ще се появи бутон, чрез който ще мога да се регистрирам сама с ел.подпис. За съжаление все още този бутон липсва. Надявам се наистина да са е процес на завършване и скоро да заработи, защото си извадих моя ел.подпис края на януари, а вече сме края на февруари.

# 39
 • Мнения: 29
Вчера се регистрирах и всичко е ОК. Изпратиха ми линк до формата за регистрация. Имам едно питане. В момента виждам само рекламните задачи, казаха, че по късно отпушват пълния достъп. Някой има ли представа след колко време?

# 40
 • Мнения: 19
Аз още чакам за регистрация, казаха ми, че ако съм с ел. подпис имам достъп до рекламните задачи за около месец, после дават пълрн достъп.

# 41
 • Мнения: 12
Днес сутринта ми звънна човек от тази фирма. Каза, че имат много запитвания и когато публикуват телефон той не спира да звъни. На въпроса защо не мога никъде да намеря техен актуален номер ми каза че е имало във форум на бгмама, но администраторите сметнали, че е реклама и го изтрили. Който се интересува нека ми пише на лично и аз ще ви го дам. На въпроса защо се бавят сертификатите ми каза че в началото са имали по 2-3 заявени на месец, но после са започнали да стават прекалено много заявките и затова ги бавят. Питах и за платформата - отговора беше, че вече била готова и не трябвало да има проблеми. Каза също, че обявата била в olx, защото комуникацията там е по лесна.Това е засега. Ще се радвам, ако някой от оплакалите се в този форум каже, че вече всичко е наред и си работи. Тогава ще се замисля дали да не си направя и аз ел. подпис. Иначе на коментари от хора с току що създадени профили, които казват, че всичко им е ок - не вярвам.

# 42
 • Мнения: 10
Казаха ли Ви кога ще пуснат и бутона за регистрация с електронен подпис, защото разбирам, че всеки, който ги попита му отговарят или до края на седмицата или до края на работния ден, но към днешна дата все още нищо?

# 43
 • Мнения: 12
Казаха, че всичко вече било наред и нямало проблеми с платформата. Аз нямам електронен подпис, така че да споделят хората, който чакат сертификати, регистрации и т.н
Някой пробва ли да позвъни?

# 44
 • Мнения: 6
Здравейте,някой може ли да ми даде линк към платформата?

Общи условия

Активация на акаунт