🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 37 737
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
Ех този Милко беее - страхотен не. А един Адриано Челентано как ще му лепне

# 511
Направо не прилича на себе си. Grinning Не е зле. Но на моменти се усеща тази специфична орнаментика, характерна за поп фолк изпълнителите. Но и сигурно е трудно да избягаш от нея, когато цял живот това си пял.

# 512
  • Испания
Бат ви Милко е опириран от чувство за музикален такт. И това е професионален певец. Боже!

# 513
  • София
Лелеее много ми харесва Милко 😮

# 514
  • Viena
Взимам го Милко, жесток е!!! 😍

# 515
С този образ се справи добре, но не ми е нещо уау, очаквах повече. Обаче имам съмнения, че ще се справи с други образи, много ми е дървен.

# 516
На мен ми хареса. Браво , Милко!

# 517
Милко текста така го сдъвка, нещо изглежда яко притеснен.

# 518
  • София
Въпреки че е ясно, че бутонът е баш нагласен тая вечер, тази година кастът има много потенциал! Силна вечер се получи, дано е така и занапред този сезон.

# 519
Какво значи е “нагласен?” Да не би някога да не е бил? 

# 520
Хилда много тактична-без мустак изглеждал интелигентно. Ясно е какво мисли за него иначе Joy

# 521
  • София
Какво значи е “нагласен?” Да не би някога да не е бил? 

Затова сложих "баш" нагласен Wink

# 522
Само малко в повече ми идва уж престорения конфликт между Рачков, Зуека и Халваджиян...

# 523
  • Испания
Хилда много тактична-без мустак изглеждал интелигентно. Ясно е какво мисли за него иначе Joy

Искрена е жената.

# 524
Тази простотия съм я изпуснала. Днес да не е арменската нова година- и Халваджиан и Хилда ръсят обида след обида.

Общи условия

Активация на акаунт