🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 37 728
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Нещо не ме зарадва особено изпълнението на Милко, иначе ми е забавен.

# 526
Фюнки ме изненадА с отношението си към Милко. Обикновено ги дъфка чалга певците сериозно, а сега....

# 527
  • DE
Добре се справи Милко, само малко се чу орнаментиката.
Спуках се да се смея с тоя пусти мустак Laughing

# 528
Тоя сезон само певци са събрали

# 529
  • Вестерос

# 530
Много е силен каста този сезон именно, защото е само от певци. Мисля, че сериозните битки тепърва предстоят и ще гледаме шоу на високо ниво. Тази вечер, въпреки сериозно нагласения бутон, представянето на всички беше страхотно. Браво

# 531
  • somewhere near the sea
Някой още вярва ли, че бутонът определя песните? Милко преди да стане попфолк певец е изпълнявал италиански шансони. В един Биг брадър го каза това и пя точно тази песен. Удобни бяха задачите на Петя, на Дичо....Въобще тук прецакани са само младите участници.

# 532
  • София
Абсолютно за всеки беше дадена подходяща песен.

# 533
Тази вечер моята класация е: Стефан, Тита, Деси, Папи, Мария, Милко, Дичо, Петя.

# 534
И в това ли шоу в договорите им има персонални бонуси и задължения .
Взех сериозно да си го мисля това.

# 535
  • Бургас
Хареса ми вечерта и почти всички изпълнения.Чакам класацията да видим дали ще съвпадне с моята.Wink

# 536
8 точки на Петя??? 🙄

# 537
Моля, кажете какво става, за тези от нас, които висим в трафика! Hug

Зуека и Рачков се появиха като Брайън Мей и Фреди Меркюри. Буфосинхронада на "Бохемска рапсодия".

ЖурЕто, облечени като ученици, излязоха под звуците на "Един неразделен клас", защото това е седми сезон.

Мария Илиева ще имитира Анестейша.
Благодаря, smileys ! Hug Успях да се прибера още за изпълнението  на Марчето.

# 538
Изненадващо Тита ми хареса много. Заедно със Стефан и Мария Илиева. Но ме забавляват всички.

# 539
  • на село
Това предаване до сега не го гледах заради водещите, много са ми лигави, абе ужасни, тази година мисля да му дам известен шанс, да видим до кога..

Общи условия

Активация на акаунт